emekleri ve katliarindan dolayi sami abime ozgun ve yuregire tesekkurlerimi sunuyorum sagolun arkadaslar hepinizin ellerine saglik. videolar herseyi gosterecek sadece bekleyip gorelim arkadaslar.![]()
güzel oldu hareket geldikimin geçtiği çok da önemli değil bence üç aşşağı beş yukarı denkti arabalar güzel eğlence oldu herkes keyif aldıysa ne güzel
![]()
armagan seninle denemek isterimkeske programdan sonratekrar deneseydik
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evonun öncesine göre çok fark var özgün tebrikler ayarları çok güzel olmuş.evoyu yabana atan yok.beyaz saxoya enjektörlerimizi taktık ve 1,3 cont. yürüyen 900 kiloluk bi makina, ancak debriyaj bu gücü kaldırmadı ve kaçıra kaçıra denedik.debriyajı iyice soğuttuktan sonra tolganın evoya ben geçtim ve 5 boydan fazla fark oldu doğrumu tolga??
evonun öne çıktığı vidyoyu koyun bende onların başlangıcını koyacam ok?
aslında esas problem araçları kaldırma esnasında oluştu. iki aracı yan yana getirirken gazdan ayağı çekip tekrar basmalar saxo nun alt devirde boğulmasına neden oldu. kaçıran debriyajdan dolayı sürekli kesiciye girmesi de işin cabası. debriyaj soğuduktan sonra dönüş yolunda rampa aşağı basıldığında -ki gruptan ileride basıldı ben arkalarından bastım videosu olduğunu zannetmiyorum- saxo en az 3-4 boy açtı arayı. bir tanesi hariç diğer denemeler de ise evo öne fırladı, saxo boğdu ve arkadan yetişip kafa kafaya bitirdi. bir tanesinde ise ara kapanmadı ve evo 3-4 boy önde bitirdi. tahminlerime göre evonun o akşamki hali 400 hp civarında idi. ve sadece egsoz+yazılım+evc ile bu kadar iyi yürümesi takdire şayan. ama ben ce saxonun debriyaj sorunu çözülür çözülmez tekrar denenmeli. ve hatta 0 dan kalkılmasına kimsenin itirazı olacağını zannetmiyorum. en azından saxo adına bunu söyleyebilirim. son birşey, burada herkes koskoca adamlar. dün akşam en az 20 kişi vardı. 40 tane göz eder. kimsenin sözlerini ispat için videoya ihtiyacı yok. futbol maçı da değil ki yorum yapsak. herhangi bir farklı görüşü olan varsa 3-4 gün içide tekrar deneme yapılır, konu çözülür.
bu videolar deneyen arabalarin icinden cekilirse hic boyle polemikler yasanmaz. gecenlerde bizim 9u denedik tolganin arabasiyla ve gecildik sonucta tebrik ettik oturduk muhabbet ettik...bisde kendi aramisda denemeler yapioruz cok supriz arabalarda gectik ama tutupta foruma yazmamaya calisiyoruz, cunku ortam her turlu geriliyor.... Tolganin arabasina gelince; oz yazmis zaten neler oldugunu neler yapildigini... gercekten alt devirleri cok canli 9un..uzun uzun gittik 260lara ciktik... eger saxo arkadan gelip 4 5 boyda atiyorsa ciddi gucler cikartiodur? dynoya gidildimi oncesinde hic? 800kglik bi araba 217hp ile 400luk evoya kafa tutabilir bence ama 4 5 boy zor olur kesin bir sorun vardir diger arabada. neyse videolar konulsun izleyelim hepberaber.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Tamam sen gelince haber ver![]()
Evet WRXde senin olduğunu biliyorum ama ben TEMde basmadım yanlış anlaşılma oldu heralde, 5. viteste normal hızlandım sadece. TEMe çıkmadan Hipodrom önünde bastım 1 kere doğru düzgün onda da zaten geride kaldınız. Etrafta araçlar çoğalmaya başladığından sonradan yavaşladım, sağdan makas atıp gittinizAma biliyorsun zaten doğru düzgün bir deneme olmadı.
Ayrıca Evo'yla denediğimiz geceyle WRXle beni gördüğün gün Camaro'nun gidişinin aynı olduğunu düşünmüyorsun heralde değil mi
Bu arada İstanbul'da güzel hazırlanmış Amerikanlar var onlarla hiç deneme imkanın oldu mu??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)