Gece gece Kendinize dikkat edin arkadaşlar....Bu şekilde Portekizde 3 araç birbirine girdi...4 kişi öldü.... Haberiniz olsun.......
Gece gece Kendinize dikkat edin arkadaşlar....Bu şekilde Portekizde 3 araç birbirine girdi...4 kişi öldü.... Haberiniz olsun.......
Gerçekten çok güzel bir geceydi. Gece otobanda sadece düz ve ışıklı yerlerde deneme yaptık, kimseyi rahasız etmediğimizi umuyorum
Diğer videoları da merakla bekliyoruz. Bende de var bi kaç tane, ben de koyarım en kısa zamanda.
Bu arada bir dahaki sefere devir bandını ben ayarılycam ona göre2500 devirde rolling mi olur
![]()
Dereceli egzantrik 4000lerin başında güç üretmeye başlıyor. NOS ise 3200 devirde devreye giriyor.
Yanlış anlaşılma olmasın sonuçta 2. viteste basacağız dedik ama diğer araçların 2. vitesleri Camaro'dan daha kısadır diye düşünüyorum. Belki de yanlıştırDenemelerimizde benim devir hep 2000-2500 arasındaydı.
Yarışı önde bitiren araba camaromu şu bayanların konuştuğu tam anlamadım yaw. Amerikan sesi geliyor sanırm o.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ehehehe vidsoları bekliosss
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
tekrar denendi bu sefer beyaz saxo ile,evonun ayarı çok farkettirmiş ilk önce öne çıkıyor evo ama saxo arkadan yetişiyor.ben tolganın yanına bindim evonun verdiği his çok güzel ama yanyana aynı devirlerden basıldı ve saxo 4-5 boy civarında fark attı yinede tebrikler
maşallah eğlencelı geçmiş...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
selam
oz videolar yarin hazir olur insallah edit isleri(sana orj atiyorum msnden seyret)
arkadaslar hayirlisyla donsunler de...
gozler yanilir AMA videolar asla
saygilar
sami
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben ıkı denemedede ordaydım...ilk gun zaten ahmet abının arabasıyla evo kafa kafaya gıttıler...bırı bırınden ııdır denemezdı..bugunku denemede ne oldu ben hıc bırsey anlamadım evonunda onde oldugunu gordum satonunda....onemlı olan keyıf almaktı zaten...
tabiki önemli olan keyif almak arkadaşlar saxo basarılı tebrik etmek lazım.
şimdi bizzzat ben izledim videoları gerçekten 4-5 boyu göremedimki o arabaya beyin programınıda kendimiz Yaptık gecenin 1 köründe araba gerçekten görülür şekilde iyileşti kesinlikle bahane değil bu ama ewonun debriyaj nanay şekildeydi sanırım 4-5 kere denemişler 1 kere vites kaçmış videolar editlenmediği çin koyamıyorum arkadaşımız koyucaktır kesinlikle izleris görürüs ki şöle bi sorun var 3000~3500 de 2 bara oturabilen ve 6 ileri bir makina nasıl oluyor da saxonun arkasında kalabiliyor yani kalabilir tabiki ve arabanın maximum torku 4500~5000 arasında olan bir makina heleki demek istediğim şugüçlü olduğunu anlayabiliyorus arabanın tek kötü bandı var 1000-3000 arası oda bi zahmet olmalı satenneyse bu mukayesinin yapmak istemiyorum ben videodan gördüklerimi konuşuyorum kırmızı araba Hangisi ise hep önde gidiyor extradan Ewonun maknasında kutu içi filitre beyin programı komple egsozt 1,5 peak 1.4 cont gittiğini düşünürsek ewoya göre yabana atılmayacak bir güc bence
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Tabi canım Nosun yeri apayrıAslında önce Nossuz deneyeyim dedim ama baktım devir çok düşük, basayım gitsin dedim
![]()
Bu arada ne hikmetse benim arabanın yağ kaçırdığı, motorda problem olduğu gibi söylentiler geldi kulağıma, öyle birşey yok arkadaşlar, sadece zengin yakıyor, yağı tam, herşeyi normal![]()
Bugün ne zaman denendi yaw?? Araba garajda da en azından izlerdik, epey güzel oluyor... Eve yeni geldim işten, bi baktım deneme olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)