konu disi ama UR ve UP olmasi lazim iki aracida avcilarda gördüm dün aynı sokakta![]()
maşallah araçlara ama son konulan videolada ur hep önde görüyorum gerçekten maşallah alicanı önde görmekte güzel..![]()
=)=) hehe selçuk doldurmuş dediğin hiç bişi yok araçta biliosn dimi eksikler hat safada öle doldurmuş filan deme olm yanlış anlıcak milletbende şaşırdım nie öle gitti hehe
utku bi toplanamadık hep beraber 182 liklerle beraber =)
Valla Utku ben ilk aldığımda bu kadar gitmiyordu
Hatta demiştim laguna 140 lık mu bu falan diye esprisi geçiyordu
Turşular turşusuydu anlıycağın
Bakımları yapınca araba kendinden geçti
Haftasonu bakalım Alicanla durumlar ne olcak gözünü sevdiğim batının yollarında top speed yapa yapa
Ortalığı kıllandırıyım dedim herkez kavga bekliyor yalandan birşeyler yazıyım dedim![]()
turşunun aşağı yukarı 1 boy yediği araçla U denedi ama pek sağlıklı denemeler olmadı, baştan sona kadar vites geçişleri falan sorunsuz yürüseler 2 boy olurdu diye tahmin ediyorum.. çünkü 3ün başından sonuna kadar yarım boy 1 boy açıyordu U..
turşuya da 2 boy ile 3 boy arası açar tahminimce..
U ile turşu deneyecekti de, U'nun vites çubuğu yerinden çıktı, ya da kırıldı.. talihsizlik oldu..
hee turşuya egzoz ve chip yapılsa acayip keyifli deneme olur, turşuya %51 şans veriyorum![]()
Turşu dediğin gene sağlıklı yürüyor öyleyse U nun 1-2 boy arkasıda güzel bir sonuç üzülmemek lazım
U da ayrıca iman power var ekstralarda
Turşuyu seviyoruz ve ailecek takip ediyoruz
Serkandada Wimmer silip denemeler yaptıgımızda normalde Chipli olan denemelerde 3-4 boy atıyordum
Chipsiz stock olarak 6-7 boy geçiyordum Arabayı meğersem ayakta tutan Chipmiş dedik ...
Turşuda bu şekilde etkilenirse bariz güzel videolar denemeler çıkıcaktır ortaya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)