106'cılar hayal kuruyorlar bence..Çok ciddi çalışılmış ve hafifletilmiş 106'lar dışındakiler kasnak headers filtreyle 210 hp civarı olan miniyi geçemezler..
2 arabada satılmış şimdi akla gelmesin olaylar
Bizim burda bir laf vardır öpülmüş elin davası olmaz diye
2 aracada maşallah
Bu arada bencede zorlamamışsınız çünkü aradaki fark çok az Charger lı olan 200+ bi cooperS makinaya kasnakta varken en fazla 135+ hp olan bi 106 arasında bu kadar fark bence çok az.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
şevki kardeşim senin araba gırtlak dolu ama genede çok zevkli olurdu çokta ayıramazdın buna emin ol bu cooper s in benim arabayla videoları var şu anda kendi bilgisayarım yok yanımda pazartesi koyarım bakarsınona göre yorum yaparsın senlede bastık onunlada bastım bak aradaki farkı kıyasla işte
![]()
velicim ben burda laz oglunun kaltıgı videoya göre yorum yapıyorum ve krp cooperin denemeleri göz önünde bulunaraktan yorum yaptımmm krdşim
http://www.streetfire.net/video/pug-...ing_709429.htm
napıon la gunalprollcu senı
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
astra da iyi yürümüş![]()
kardeşim bu cooper s lazın trabzonda çektigi stok 163lük s bende de var stok cooper s ile video stok iyi yürümüyor ama genede lazın tam arkasından yürümüş hatta 200lerde laz bırakınca hemen geçmişbu diger arabada %16 m7 kasnak, simota cai, kat iptal, one ball vardı bu araç 200 hp olmasa bile yakındır kardeşim
neyse günelp denizlide cooper s var bikaç tane hatta biri beyaz yeni futbolcu bir çocukta ama stok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)