kardeş kamyon vardı senin önünde o yüzden tehlikeye atmak istemedim çektim ayağımı gazdan.
Printable View
ctt tede kesın bı sorun war..neye dayanarak bunu dıorum sundan dolayı bnm 4-5 boy gectıgım arabalaradan 2-3 boy yemıs antalyada 200 lere kadar 1 boy max 2 boy arkamdan gelıordu...murat kardes sıbob ayarlarına awansına falan baktır belkı hawa deısıklıgınden falan olabılır..
not:amacım aracı kotulemek deıl asla cok sewdıgım bı arac hatta bn almak ıstıordum nasıp olmadı...o araba bu deıl yanı bunu bılmenı ısterım nacızane tawsıem bı baktır...;)
avansına baktım normal.yanı cızgı cekmısler o hızada duruordu.subap ayarı cok fark eder ama.
kemalcan senle denerken cai headers egsozu vardı heralde onlarıda atlama :)
abı ımkansız yaa ben hayranım bu arabaya orjınal bu kadar gıden boyle bı araba gormemıstım hatta o yuzden sana sür bı falan demıstım hatırlıorsan...yanı kesın bısı war kesın..bn o arabayla burda gecmedıgım vtec nadır bnm 1 boy atıgım 106 tıyla yarışında 106dan 1 boy yada 1.5 boy yedı ynı dusun kesın bı bısı war bu arabada boyle olamaz...
sagdace caı wardı hıc hıdırlı egzozlu denemedım..butun yarıslarında caı wardı sagdece bu arabada...
Subap ayarı demiş zaten, cai de yok, genede güzel gidiyor denediği arabalarda kötü gitmiyor ayarları yapılır gene denenir zaten uzakda değil :)
v2 den sonra güzel bir subap ayarıyla birdaha bakılır; araca en az antalyadaki kadar titiz bir şekilde bakılmakta...
ona el atacam ben kemalcan tamam üzülme sen :D
vtec üstü basalım :beuj: sen bi vites yukardan bas :beuj: boşverin olm böyle numaraları yükleyinde gelin :hahaha::hahaha: 1800 devirden rollinge başlıyoruz siz 5500 devirde olacaksınız diye :D daha ne yapak yani :D agababalarını da alacan onu da görecez :D bu arada şahinde ne vites attın lan öyle :D
bu sedan eski CTT vtecmi?
valla ben gördüğümü söylüyorum...2-3 tanesini izledim pc im biraz yavaş açılmıyo fazlası :( saxoda 13 59 falan filan var geçer yani...sende azcık oyna sende kısa koy sonra deneyin...kıy 700 kağıdına kısa şanz. al :)
2 tane stock arabamız vardı ciğerli vti ciğerli bol alevli 106 ama malesef vti geçmişti 2 sindede egzos filtre vardı...büyük laf değil biz denedik gördük...görmesem böyle birşey yapmasak haklısın derim :) herkez keyfine basıyo ama sonra insanların içinde dert oluyo geçildim diye :D banane zaten bea naparsanız yapın :D :hahaha:
araçların hepsine maaşallah,,,çok güzel bi gece olmuş ...............
videoları izlerken özledigimin farkına vardım kötü oldum bi :( yakındır yoldan cıkmam
maşallah tüm araçlara eglenceli gece olmuş
specleri yazmak ağlamak oluyorsa soyledıgınde haklısın ozaman bu sitenin tamamı ağlıyor :)
başbakanlık garıbana araba verıyordu ordan aldık falan ne bu ajıtasyon onuda anlamadım neyse
ya bahrı sen sağ ben selamet herkes işine gücüne baksın
kemalcan hadı olm gelde ozledık la senı
yasın cakarlar on numara olmuş benımde dıkkatımı cektı sız onden basarken yanlız dumanların arasından cakıyor ya esrarengız bır havası olmuş :D
tunc gaza gelme olm sen cok gazlayınca sıkıntı oluyor sende yıne fren lambaların falan yanmaz patlatma bızı :D
bahadır o ara sapık yorumuna cok guldum kardeş bu arada araba düşunce cok saglam olmuş vtec cigerli 1.4 fenalarda :D
dede tam seyırlıktın otobanda nasıl bır duruştu gıdıştı o yakışanı yaptın yıne gece gece :D
tekrardan mersınden gelen ve bızlerı mutlu eden arkadaşlarımıza teşekkurler