matkaplarmi bozuldu bozulmadimi bilemem ama gayet alenen bilenme soz konusu kimin kime bilendigi umrum degil genelleme yapiyorum zaten,kaldiki bilenmeyen bi adam feyste neden iletisine oyle bisey yazsin?simdide adi sakami olcak???sen zaten polemikle isin yok,tayparin vardi yapiyodun ediyodun sapliyodun cekiliyodun kenarasimdide evon var allah kaza bela vermesin masallah,zaten oyle biseyle isin var yok muhabbeti yapmadim gerekte yok,herkes herkesi taniyo bu forumda,kimin n oldugunu,naptigini n ettiginide iyi biliyo o tarz bi cumleye gerek yok.ya beni acilan konu vs ilgilendirmiyo ben bisey demiyorum daha vallahi demicemde..cevap vermeme hakkimi kullanicam..son bir cevap veriyim TB turboyken uyuyodum
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
http://www.youtube.com/watch?v=r9q1H...x=0&playnext=1
o zaman bu sarkı turbo araba yapmak isteyenlere mami abim![]()
ALLAH razı olsun.. dedıgım gıbı cıksınlar 2sı gerekırse teke tek kımse olmadan vıdeosuz denesınler.. ısterlerse denemesınler kafalarına gore.. ısterlerse trıbun yapsınlar herkes ızlesın.. ama gercekten yeter hergun bı sıkıntı o mu gceer bu mu gecer en hızlı o mu bu mu denemedende buna cvp bulunmaz
gıderın bolesıben sapladım selcuguma darısı senın basına
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)