User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
239 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: JAP Type'R & GNS Type'r

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondada olmuo kı zn yasın onumde kırdı 2 dıslıyı o da basarılı tabı bu konuda onuda sewgıyle analım
    sanzıman konusunda tuncay kardesımın ustune tanımam 13 kere sanzıman 11 kere motor kırdı rekor onda bunların hepsı 1 senede oldu

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auhauhauh hauhauha cem abi benım subaruda vites atmama biter mesela avucumla vites atarım biter

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_sti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanzıman konusunda tuncay kardesımın ustune tanımam 13 kere sanzıman 11 kere motor kırdı rekor onda bunların hepsı 1 senede oldu
    ahahahahaha harbıden hll olsun:d kıremıt erıtmesını tavsıye ettınız mı abı

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı sahurlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahaha harbıden hll olsun:d kıremıt erıtmesını tavsıye ettınız mı abı
    aynen kanka adamın plakası bıle meshurdu 34 VIZ 22:d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayparda 3 senkromeç 3 çatal kıdemim var
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese hayırlı sahurlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda olanlar:
    kıddracıng headers
    76 ara boru
    ınjen caı ve hks mantar fıltre
    buddyclub76 susturucu
    stock sıze supertech supaplar
    tansel usta port polısh...

bundan otesı oldugu zaman lısteye eklerım....

ayrıca 3bınde bır bujı yag fıltresı degısen ve alındıgı andan ıtıbaren yanı edo aldıgından ıtıbaren hergun 150km tapagaz gazlanmıs bı arabam var... olmaz etmez gıdemez dıyenlerın bu gece olmasını ısterdım
    forgedler unutulmuş galiba

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unuttugum var tabı kanka yaklasık 15 bın km turbo kullanılmıs bı motorum var ve hala stock ınternal ve hala orjınal malzeme ve hala ellenmemıs bı blok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11.7 :d:d:d

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11.7 :d:d:d
    11.7 ıcın motor acmam 13.5 methle yuruo suan selcuk

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    auhauhauh hauhauha cem abi benım subaruda vites atmama biter mesela avucumla vites atarım biter
    Sulhicim bi benim yanimda atmadin su avuc ici vitesleri haha

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sürü alıntı yaptım ama ayrı ayrı yazamıycam şimdi ben burda yokkenmı gıder yapıyorsunuz ahalı forumda onlıne değilken???
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın ben Selçuğu co ıyı tanıyorum Selçuk ta cok ılgınç bir huy var abıcım bu yuzunede soledım en ıyı mal onda en ıyı soforluk onda evet adamın pılotajı cok ıyı dedığım yok EDS ıle sahıl yolundan bır kere tophaneye gıdıp gelmiştık beraber yanlaya yanlaya gıttık geldık ben olana evet derım ama olmayanıda soylerım..

Selçuk o arabda mılletın bılmediği birşeyler var eğerkı oyle olmasa ben sneı cok ıyı tanıyorm hayatta gıder yapamazsın senın ıcın cope atılcak para ayırıyorum kabulmu denıycez sonra arabanı cekıcez bır yere benımkınıde komple sokucez butun olçumlerını yapıcaz herkezın onunde erkeklık sozu senın ıcıın cope para atmayı kabul edıyorum..kabulmu..

Erdem benım bılenmem yok eğerkı bılenıyor olsa ben coktan malzemem gommuştum typera sıkıntı yok ben ayrıca hıc bır zman demdımkı RBC Coıloverım olamdna dememm dıye nerdne uyduruyorsunu bunları?

Selçuk ben typğer alcam dediğim zmanlarda sen bahsedıyordun bana typerdan kronun naısl bırsey olduğunu kproyla arabnın kaderı değiştiğini şimdi nasıl ııdıa edıyorusn arkadaşım kporsuz tayperın kprolu ıle yanyan yuruyeceğini?

O Arabada kımsenın bılmedığı bır tek senın bıldığın bir şey var çöpe para atmaya hazırım kardeş kabulmu?

He su an arabaya musterı var belkı verebılırım ama bunu versem bıle senın ıcın typer hazırlarım bu meydanı sna bırakmam

S.....selr Kprosuz aynı sectekı bır typer kprolu typerla gıdmeez mıllet aptal değil tek akıllıda sen değilsin Selçuk Allah yukarda gerçekçi ol bırazççç

Bu yazdıkalrımın hıc biri art nıyetlı veya kavga ıcınde değil he bılesınız..

He bu arada ben evlendığım ıcın cıkmıyorum bu sıralar bır tek cumartesı akşamı çık tım ondada JOB ıle deneyecektım sanzıman sıkıntı cıkardı duğun gunu arabayı amcam avermıştım konvoyda olsun dıye o zman Dragger kendı geldı ded baskını bıtıtrdı olum amacan dıye o gundne berı denememıstım hıc cumartesı gunude vıtesler sıkıntılı gecer gıbı oldu bendemı garıplık var dıye OZGUNE verıdm ondna aynıydı eğekı bu sıkıntı olamsa sımdıde gelırım kapına dert değil ama özel hayatııı anlatcak değilim bellı bır sure ben akşmalrı cıkamıycam kı bunu evlenmednede acık acık dıyordum..

Unutmayın JAP onde
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet madem üşenmedin uzun uzun yazdın..Bende açıkca herkesle olan samimiyetime dayanarak düşüncelerimi aktarayım..

Şimdi bakıyorum stp typera,headersda dahil egzoz sistemi muazzam ama oem beyinle nasıl kpro typerla yanyana yürürki isterse dünyanın en iyi egzoz sistemi olsun 220km den sonra biraz farkeder fizik kurallarına aykırı birşey bu bence.Hadi kpro olsa e headers çok güzel egzoz sistemi güzel polishdi ıvır zıvırdı avans açmaya müsait vermiş coşkuyu 10 numarada ayar yapılmış yürüyor bu kadar basit diye işin içinden çıkılırdı ama oem beyin..

Bizde bugüne kadar 3 kere rolling yapmadık..Hangi typer nasıl yürür biliyoruz..İki çeşit typer vardır yürümez bakımı yoktur hor kullanılmıştır parçaları kötüdür vs. bi çok nedeni olabilir ; birde sağlıklı typer vardır olması gerektiği gibi gider..Örnekde vereyim benim arabam ba typer , jap typer , hka typer hep denktiler..Ama ben ilk defa görüyorum olması gerektiğinden çok çok önde olan typer.Ki bu typer stp de belirtmiş boost görmüş, subap çakmış, kapağı açılmış,100 bin kmyi devirmiş vs kız oğlan kız bi arabada değil.

Ya sizin bu 2-3 hp diye hesapladığınız polish çok daha ciddi güçler verdi yada yapıpta unuttuğunuz birşeyler var hergün 150 km tapagazla 3 bin km yağ değiştirmeyle beygir kazanılmaz.

Örneğin skn typer çok hızlı bi arabaydı ama olması gerektiği gibiydi aynı şeffaftı,kimse çıkıpta ya bu araba niye bu kadar hızlı diyemedi diyemezde çünkü cevabı belli, kaliteli egzoz sistemi emme monifoldu hafif jant güzel ayar özetle eksiksizdi olağan birşeydi öyle gitmesi.

Sadece bana saçma anlamsız gelen noktalarda eleştiri yaptım umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi düşündükçe aklıma gelıyorda konuşmalar neyse Selçuk senn kendın ıtıraf et barı neler olduğunu bu olay aynı ezel gıbı oldu tek tek bakınca bişey yok olaylara amam hepsını bırbırıne bağladığında ortaya bişeyler çıkıyor...

Eğer Selçuk solemezse arabada tam anlamı ıle neler olduğunu sıkıştırmalarının falan nasıl olduğunu o zman atış serbest olur bende bugune kadar bosa beklemış olurum butun herşeyı gomerım arabaya ole cıkarım

Ama emınımkı Selçuk sonuçta delıkanlı adam boyle bır seye meydan vermez arabada neler olduğunu hangı malzemlerı taktığını harfıyen yazar buna emınım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet madem üşenmedin uzun uzun yazdın..Bende açıkca herkesle olan samimiyetime dayanarak düşüncelerimi aktarayım..

Şimdi bakıyorum stp typera,headersda dahil egzoz sistemi muazzam ama oem beyinle nasıl kpro typerla yanyana yürürki isterse dünyanın en iyi egzoz sistemi olsun 220km den sonra biraz farkeder fizik kurallarına aykırı birşey bu bence.Hadi kpro olsa e headers çok güzel egzoz sistemi güzel polishdi ıvır zıvırdı avans açmaya müsait vermiş coşkuyu 10 numarada ayar yapılmış yürüyor bu kadar basit diye işin içinden çıkılırdı ama oem beyin..

Bizde bugüne kadar 3 kere rolling yapmadık..Hangi typer nasıl yürür biliyoruz..İki çeşit typer vardır yürümez bakımı yoktur hor kullanılmıştır parçaları kötüdür vs. bi çok nedeni olabilir ; birde sağlıklı typer vardır olması gerektiği gibi gider..Örnekde vereyim benim arabam ba typer , jap typer , hka typer hep denktiler..Ama ben ilk defa görüyorum olması gerektiğinden çok çok önde olan typer.Ki bu typer stp de belirtmiş boost görmüş, subap çakmış, kapağı açılmış,100 bin kmyi devirmiş vs kız oğlan kız bi arabada değil.

Ya sizin bu 2-3 hp diye hesapladığınız polish çok daha ciddi güçler verdi yada yapıpta unuttuğunuz birşeyler var hergün 150 km tapagazla 3 bin km yağ değiştirmeyle beygir kazanılmaz.

Örneğin skn typer çok hızlı bi arabaydı ama olması gerektiği gibiydi aynı şeffaftı,kimse çıkıpta ya bu araba niye bu kadar hızlı diyemedi diyemezde çünkü cevabı belli, kaliteli egzoz sistemi emme monifoldu hafif jant güzel ayar özetle eksiksizdi olağan birşeydi öyle gitmesi.

Sadece bana saçma anlamsız gelen noktalarda eleştiri yaptım umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..
    Ulan Enez seviyorum sneı he kardeşimsin dediğin gibi doğru birtanedir 2 10 tane doğru olmaz....

Arkadaş bu işin sırrı hergun 150 km gazlamksa ben sabahtan akşama kadar gazlıyım zaten iş yok dukkanda bole saçma sebepler sunmamak gerek Selçuk sen bir çok admadan daha ıyı bılırsın bu hondayı hadı guzel kardşeim kandırma kendını gel gerçekler ıle YÜZLEŞ

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hımmm çarşı pazar karışır hemşerim

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mehmet sıhhatler olsun bu arada

kulak diyorum kanka kulak anladın sen onu

aramışsın gördüm de uyuyordum kanka
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)