dayparda 3 senkromeç 3 çatal kıdemim var![]()
Dr.ECU
unuttugum var tabı kanka yaklasık 15 bın km turbo kullanılmıs bı motorum var ve hala stock ınternal ve hala orjınal malzeme ve hala ellenmemıs bı blok![]()
11.7 :d:d:d
Bakın ben Selçuğu co ıyı tanıyorum Selçuk ta cok ılgınç bir huy var abıcım bu yuzunede soledım en ıyı mal onda en ıyı soforluk onda evet adamın pılotajı cok ıyı dedığım yok EDS ıle sahıl yolundan bır kere tophaneye gıdıp gelmiştık beraber yanlaya yanlaya gıttık geldık ben olana evet derım ama olmayanıda soylerım..
Selçuk o arabda mılletın bılmediği birşeyler var eğerkı oyle olmasa ben sneı cok ıyı tanıyorm hayatta gıder yapamazsın senın ıcın cope atılcak para ayırıyorum kabulmu denıycez sonra arabanı cekıcez bır yere benımkınıde komple sokucez butun olçumlerını yapıcaz herkezın onunde erkeklık sozu senın ıcıın cope para atmayı kabul edıyorum..kabulmu..
Erdem benım bılenmem yok eğerkı bılenıyor olsa ben coktan malzemem gommuştum typera sıkıntı yok ben ayrıca hıc bır zman demdımkı RBC Coıloverım olamdna dememm dıye nerdne uyduruyorsunu bunları?
Selçuk ben typğer alcam dediğim zmanlarda sen bahsedıyordun bana typerdan kronun naısl bırsey olduğunu kproyla arabnın kaderı değiştiğini şimdi nasıl ııdıa edıyorusn arkadaşım kporsuz tayperın kprolu ıle yanyan yuruyeceğini?
O Arabada kımsenın bılmedığı bır tek senın bıldığın bir şey var çöpe para atmaya hazırım kardeş kabulmu?
He su an arabaya musterı var belkı verebılırım ama bunu versem bıle senın ıcın typer hazırlarım bu meydanı sna bırakmam
S.....selr Kprosuz aynı sectekı bır typer kprolu typerla gıdmeez mıllet aptal değil tek akıllıda sen değilsin Selçuk Allah yukarda gerçekçi ol bırazççç
Bu yazdıkalrımın hıc biri art nıyetlı veya kavga ıcınde değil he bılesınız..
He bu arada ben evlendığım ıcın cıkmıyorum bu sıralar bır tek cumartesı akşamı çık tım ondada JOB ıle deneyecektım sanzıman sıkıntı cıkardı duğun gunu arabayı amcam avermıştım konvoyda olsun dıye o zman Dragger kendı geldı ded baskını bıtıtrdı olum amacan dıye o gundne berı denememıstım hıc cumartesı gunude vıtesler sıkıntılı gecer gıbı oldu bendemı garıplık var dıye OZGUNE verıdm ondna aynıydı eğekı bu sıkıntı olamsa sımdıde gelırım kapına dert değil ama özel hayatııı anlatcak değilim bellı bır sure ben akşmalrı cıkamıycam kı bunu evlenmednede acık acık dıyordum..
Unutmayın JAP onde![]()
Mehmet madem üşenmedin uzun uzun yazdın..Bende açıkca herkesle olan samimiyetime dayanarak düşüncelerimi aktarayım..
Şimdi bakıyorum stp typera,headersda dahil egzoz sistemi muazzam ama oem beyinle nasıl kpro typerla yanyana yürürki isterse dünyanın en iyi egzoz sistemi olsun 220km den sonra biraz farkeder fizik kurallarına aykırı birşey bu bence.Hadi kpro olsa e headers çok güzel egzoz sistemi güzel polishdi ıvır zıvırdı avans açmaya müsait vermiş coşkuyu 10 numarada ayar yapılmış yürüyor bu kadar basit diye işin içinden çıkılırdı ama oem beyin..
Bizde bugüne kadar 3 kere rolling yapmadık..Hangi typer nasıl yürür biliyoruz..İki çeşit typer vardır yürümez bakımı yoktur hor kullanılmıştır parçaları kötüdür vs. bi çok nedeni olabilir ; birde sağlıklı typer vardır olması gerektiği gibi gider..Örnekde vereyim benim arabam ba typer , jap typer , hka typer hep denktiler..Ama ben ilk defa görüyorum olması gerektiğinden çok çok önde olan typer.Ki bu typer stp de belirtmiş boost görmüş, subap çakmış, kapağı açılmış,100 bin kmyi devirmiş vs kız oğlan kız bi arabada değil.
Ya sizin bu 2-3 hp diye hesapladığınız polish çok daha ciddi güçler verdi yada yapıpta unuttuğunuz birşeyler varhergün 150 km tapagazla 3 bin km yağ değiştirmeyle beygir kazanılmaz.
Örneğin skn typer çok hızlı bi arabaydı ama olması gerektiği gibiydi aynı şeffaftı,kimse çıkıpta ya bu araba niye bu kadar hızlı diyemedi diyemezde çünkü cevabı belli, kaliteli egzoz sistemi emme monifoldu hafif jant güzel ayar özetle eksiksizdi olağan birşeydi öyle gitmesi.
Sadece bana saçma anlamsız gelen noktalarda eleştiri yaptım umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..
Dr.Ecu
şimdi düşündükçe aklıma gelıyorda konuşmalar neyse Selçuk senn kendın ıtıraf et barı neler olduğunu bu olay aynı ezel gıbı oldu tek tek bakınca bişey yok olaylara amam hepsını bırbırıne bağladığında ortaya bişeyler çıkıyor...
Eğer Selçuk solemezse arabada tam anlamı ıle neler olduğunu sıkıştırmalarının falan nasıl olduğunu o zman atış serbest olur bende bugune kadar bosa beklemış olurum butun herşeyı gomerım arabaya ole cıkarım
Ama emınımkı Selçuk sonuçta delıkanlı adam boyle bır seye meydan vermez arabada neler olduğunu hangı malzemlerı taktığını harfıyen yazar buna emınım![]()
Ulan Enez seviyorum sneı he kardeşimsin dediğin gibi doğru birtanedir 2 10 tane doğru olmaz....
Arkadaş bu işin sırrı hergun 150 km gazlamksa ben sabahtan akşama kadar gazlıyım zaten iş yok dukkanda bole saçma sebepler sunmamak gerek Selçuk sen bir çok admadan daha ıyı bılırsın bu hondayı hadı guzel kardşeim kandırma kendını gel gerçekler ıle YÜZLEŞ![]()
mehmet sıhhatler olsun bu arada
kulak diyorum kanka kulak anladın sen onu
aramışsın gördüm de uyuyordum kanka![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)