teflon ve header sargi sonrasi kac boy oynadi peki
Printable View
Rs kaputunun altından zıyade burada hava ısınmıs gencler yavas :D
teflon conta ıcın sımdı 8.63 derece sogutur falan yazmak yerıne alın 1 takım alt ust takım her zaman yaptıgınız yolu yapıp ust emme manıfoldunun sıcaklıgına bakmanızı onerırım. Sadece deneyın kendınız gorun.
ben devamlı rolling yapmadığım için bilmiyorum hangi malzeme kaç boy..
ama toplandıkları zaman iyi bi fayda sağladıkları kesin..
headersı sarılı olmayan RS de kaputu açtığın zaman yüzüne alev vuruyor..
biraz gezdikten sonra emme manifolduna çıplak elle dokunabildiğin sadece bikaç tane RS var..
ben bu farkları gördüğüm için boy hesabıyla ölçmedim hiç bişeyi.. :)
Teflon dediğiniz abartılan malzeme abartılan kadar verim vermiyor belki 1-2 Derece oda belki ...
Satılan fiyatları görüyorum tabiki bu işe giren kişi üzerine kar koycak...
Mesela şu an peynirin kilosu 16-17 TL o adam bunu 50-60 TL ye satarsa Millet yüzüne bile bakmaz... Nasıl olsa Allahın ineği Süt bedava Alalhın otu Ot bedava Sadece Maya katıyor süte Mayada para değil zaten Oluyor sana peynir Sıfır maliyet ... Gel görki 17 TL bile pahalı bilmem ne demek istediğimi anladın mı Utku ...
O Teflon işini araştırdım ben... Serkanda Biliyor neyin ne oldugunu ...
Neyse konu mındar oldu saptı iyicene :)
Kafa şişirdik fena kitlendik konuya :D
ben VTi'da hondata emme manifold contası takmıştım zamanında.. tek parça idi.. ne artı ne eksi etkisini görmemiştim..
Baturalp sağolsun bizim için kesti uğraştı ,
Fakat biraz kalın malzeme olsun derseniz işte o zaman sıçarsınız..Manifolt o kalın conta yüzünden tepedeki oval kısma tam oturmuyor ve hava alıyor hariçten alınan hava rölanti ile birlikte gidişide olumsuz etkiliyor..
sabahtan beri söylemeye çalıştığım tam olarak bu :icon_tup:
özellikle trafikten çıktıktan sonra orj emme contalı araca göre bariz fark var..
tabi isteyen takar istemeyen takmaz.. 2 RS'ime de taktım, 2 si de aslan gibi gidiyor maşallah.. :)
Selçuk ben seni anlıyorum da sen de biraz abartıyorsun.. neyse :)
Arkadaşlar ısınma sorununa kesin çözümü RS' lerde açıklıyorum. Sol sis farını sökün tüm gece roll yapın arabanız bir gram şişmez ;)
Bu arada contanın ve özellikle de headers sargısının faydası kesin vardır ama bu faydayı boy hesabı ile ölçmemek lazım. Ayrıca fayda-maliyet kavramını unutmamak gerekir. Kalkıp performans amaçlı iyileştirme kapsamında sargıya 150 lira verip motor serinlesin diye beklemek yerine 150 liraya çok güzel bir CAI yapılabilir. veya 150 liraya iyi bir shortshifter alınabilir. Veya 150 ordan 150 burdan derken biriktirilip güzel bir headers işine girilebilir. Veya 150 lira fazla verip potsuz egzoz yaptırılabilir. Yani aslında yapılacak o kadar çok şey varken sadece conta ve sargı ile hissedilir performans beklemek yanlış olur.
Soru aslında çok basit. O kadar maliyet yapıyorsun aldığın faydaya değiyor mu. Sanırım verilen tepkiler de bundan kaynaklanıyor.