Denizin buz gibi sularından gelen esintili tarafa bakıyor :DAraba o buz gibi havayı çekince azıyor :D:D
Abi Baksana ya Dalga geçer oldular Kitsizsin kitin yoksa Arkadaşımda değilsin diye laflar çıkmaya başladı :( :):)
Printable View
SS RS'te teflon conta ve hıdır sargısı var mı?
;)
kanka işte sıkıntı olunca inanan yok sen yağpıosn aracımı görüosn kimse inanmıo ben napım ;)
inananan inanır kanka napım yalan dicek halim yok gördün gözlerinle farkıda ben bilirim
korkuorm selçuk ;) nie gelmiorm enjektör o gün takamadım dedim sana gel diosn nie geliyim enjektörsüz geç diemi şimdi alayı ile denerim bekliorm
o gün sana ne dedim ? enjektörü taktıramadım gelmiyim boşuna arabam istanbulda dedim yalan mı ? taktım şimdi bi gün çıkarız herkes görür
trakyadan korkuorm ben yaa sorma orda geçiolar beni dediğim gibi herkesle denerim sıkıntı yok şuan geçebilen gelsin geçsin !! arkadan böle knşmayın gelmio korkuo edio die selçuk seni seviorm ama o gün takmadım enjektörü takmadan gelmemin anlamı yoktu herşeyi alttan sorgulamayın utku her bokumu bilio benim ;)
:D:D:D:D teflon bendede var utku bilir işe yarıomu :D:D
inanmayanlar çokmu bilio uyar uymaz 1.6 uyuyomu uymuomu 6 aydır öle gazlıodum bariz fark var denediklerim söler nasl gittiğini aracımın bariz fark var ..
f
finalimi ahahaha enjektörsüzdü şuan deneyelim sorun yok Divix vivix her boku çekeriz görürler.. finali bilior ne alaka ??? enjektörsüz gittim mi senle gittim şuan varmı enjektörüm var taktım daha iyi aracım deneriz teke tek sıkıntı yok ? bilmiş bilmiş knşmayın yaa alicanın araba yürümüo etmio diodunuz biliodnz evt sıkıntılıydım inanmıodunuz utku gözüyle gördü utku yapıo aracımı herşeyi o söler şuan sıkıntım yok seve seve denerim videolu
sinirlendirmeyin alicanı daha bana saplıcak :D
biz sanki vitesi çok ii atıoz kırıoz araç 10 boy öne atlıo bizim sorunlar yoktu çok ii yürüodu o gece sanki şuan gerçekten sorunum yok denerim isteyenle sıkıntı yok bu hafta bi servise gircem o kdr
şu superchips wimmerdan ii diende neye dayanıo onu anlamıorm arabamı aldığımda superchips vardı boktan bi yazılım bi boka yaramıo ki ?? wimmer koydum net 2 boy boşa 8 bin dönüo superchips zarar sırf
Üstat dynoların da verimliliği ve gerçeğe yakınlığı tartışılıyor biliyorsun Türkiye' de. Yani net güçler alabileceğin uygulamarı dynoda daha net anlıyorsun. Teflon ve sargı bezinin çıktılarını Türkiye' deki dynolarda anlaman çok zordur onu anlatmaya çalışıyorum. Ama RS TUner' da bağlarsın ve manifoldun iç basıncına ve sıcaklığına bakar aynı şartlarda ölçersin ha o zaman dersin ki şu kadar derece fark olmuş. Ama yine de bunun da arabaya pozitif yansımasını ölçmek çok zor olur çünkü hadi dedin 10 derece soğuttum. Bu nasıl yansır arabaya? 30 dereceden 20 ye düşürmek ile 10 dereceden 0 a düşmek arasında da ciddi fark vardır. Çünkü 20 zaten hala sıcak bir havadır ve etkisi çok daha farklıdır.
Yani bu teflon conta ve sargı işi gerçekten motorun ömrünü uzatıyordur. Buna eminim ancak rasyonel olarak anlık faydasını ölçmek ve hesap etmek hem çok zor hem de çok zahmetli olacaktır.