Geçmiş tecrübelere dayanarak tahminim yaklaşık 3 ila 4.5 milyara anca toparlanır o araba. Haa toparlandıktan sonra eskisi gibi yürürü gideri olur mu onu bilmiyorum. Deneyip görmek lazım. Bloğu delmese iyiymiş de bloğu delmiş.
Bu tür arabalarda insanların dedikleri gibi herzaman arabanın parasını öde satın al, koy benzinini bas marşa yürü git kadar kolay olmuyor bazı şeyler. Bu tür bir araba satın aldığınız zaman mutlaka ve illaki aldığınız rakamın üstüne en az 1.500 TL ilk masraf maliyeti koymanız lazım. Hiçbirşeyini değişmeseniz, garanti olsun diye trigerini ve yağını değiştirmeniz gerekir ki bu da zaten o paralara yakın masraflar çıkartır. Bunun kaçarı yok. Aman çok ucuz olsun, aman işçilik az veya hiç vermiim, aman böyle idare edeyim, bir aya daha böyle gitsin, işte şu usta hesaplı benim de arkadaşım veririm yapar dediğiniz gün bu arabalar sizi yüzüstü bırakırlar.
Trigeri 6 ay önce değişmişinden verelim sıfır masraf![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
İşte Bizim O Tofaş-Broadway kullanıcısı mantığı halan var ...
Araba nerde bozulursa orda yaptırt hani dağıldığı yerde yaptırt mantığı kesinlikle çok yanlış bir kavram... Daha geçen gün 500 TL lik masraf yaptım mesela hiç gerek yok iken Dış görünüşte O2 sensörümle Manyetik kaptör(yeni tip olanlar Mavi soketiylen beraber-benzin filtresini değitşridim )... Yarın bujilerini değiştircem Aslında 10000 km daha giderdi !Neyse durumlar seninde dediğin gibi 4-5 milyar masrafla eskisi gibi yürüycek mi ? Yada o paralara mal edicek uğraşcak kişi varmıdır?
Hocam şu RS' lere olan hevesim gideli uzun zaman oldu. Eski hevesim olsa inan bana bir saniye düşünmez gider Alper Hoca' nın RS' i alırdım. Fiyatı da kendisi de 10 numara arabaydı.
Ama dediğim gibi RS defteri artık benim için kapandı.
Hanım izin vermiyor yaw anlasanıza işte Allah Allah![]()
konuyu dağıltmayın lütfen bora bey !!1
Doğru diyorsun İbrahim. Bu da şuna benziyor eğer bahtın karaysa yolda yürürken kafana saksı da düşebilirYani illa olacağı varsa ona yapacak birşey yok. Ama benim makinaya ben gözüm gibi bakıyordum. 1.5 sene deli gibi gazladım. İşten çıkardım eve yardırırdım evden çıkardım işe yardırırdım hemen hemen her cuma cumartesi rollere gider onla bunla her vites her devirde denerdim. Draglara soktum 11 kalkış yaptım bunlardan 9 unda arka arkaya arabayı hiç dinlendirmeden kaldırdım sonra İstanbula döndüm ertesi akşam aynı debriyaj aynı senkromeçlerle rolle gittim. Bana mısın demedi makina.
Yani aslında burada anlatmak istediğim bile bile lades olmak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)