User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
222 sonuçtan 210 ile 222 arası

Konu: Lüleburgaz Roll Day Videoları ''15 Ağustos '10 ''>>>>>>>>

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet sen çok iyi bilirsin nasıl gittiğini zuhauhahua

Canım kardeşim benim
    =)=) senin bana sölediklerinle evt bilirim hehe =) abim benim =) bi ara gel görüşelim hep romanya ukrayna olmuo böle bak benide götür yada ukraynaya

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EB RS i tekrar canlandırma projesi lazım Bora emmi

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EB RS i tekrar canlandırma projesi lazım Bora emmi
    Geçmiş tecrübelere dayanarak tahminim yaklaşık 3 ila 4.5 milyara anca toparlanır o araba. Haa toparlandıktan sonra eskisi gibi yürürü gideri olur mu onu bilmiyorum. Deneyip görmek lazım. Bloğu delmese iyiymiş de bloğu delmiş.

Bu tür arabalarda insanların dedikleri gibi herzaman arabanın parasını öde satın al, koy benzinini bas marşa yürü git kadar kolay olmuyor bazı şeyler. Bu tür bir araba satın aldığınız zaman mutlaka ve illaki aldığınız rakamın üstüne en az 1.500 TL ilk masraf maliyeti koymanız lazım. Hiçbirşeyini değişmeseniz, garanti olsun diye trigerini ve yağını değiştirmeniz gerekir ki bu da zaten o paralara yakın masraflar çıkartır. Bunun kaçarı yok. Aman çok ucuz olsun, aman işçilik az veya hiç vermiim, aman böyle idare edeyim, bir aya daha böyle gitsin, işte şu usta hesaplı benim de arkadaşım veririm yapar dediğiniz gün bu arabalar sizi yüzüstü bırakırlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trigeri 6 ay önce değişmişinden verelim sıfır masraf
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş tecrübelere dayanarak tahminim yaklaşık 3 ila 4.5 milyara anca toparlanır o araba. Haa toparlandıktan sonra eskisi gibi yürürü gideri olur mu onu bilmiyorum. Deneyip görmek lazım. Bloğu delmese iyiymiş de bloğu delmiş.

Bu tür arabalarda insanların dedikleri gibi herzaman arabanın parasını öde satın al, koy benzinini bas marşa yürü git kadar kolay olmuyor bazı şeyler. Bu tür bir araba satın aldığınız zaman mutlaka ve illaki aldığınız rakamın üstüne en az 1.500 TL ilk masraf maliyeti koymanız lazım. Hiçbirşeyini değişmeseniz, garanti olsun diye trigerini ve yağını değiştirmeniz gerekir ki bu da zaten o paralara yakın masraflar çıkartır. Bunun kaçarı yok. Aman çok ucuz olsun, aman işçilik az veya hiç vermiim, aman böyle idare edeyim, bir aya daha böyle gitsin, işte şu usta hesaplı benim de arkadaşım veririm yapar dediğiniz gün bu arabalar sizi yüzüstü bırakırlar.
    İşte Bizim O Tofaş-Broadway kullanıcısı mantığı halan var ...
    Araba nerde bozulursa orda yaptırt hani dağıldığı yerde yaptırt mantığı kesinlikle çok yanlış bir kavram... Daha geçen gün 500 TL lik masraf yaptım mesela hiç gerek yok iken Dış görünüşte O2 sensörümle Manyetik kaptör(yeni tip olanlar Mavi soketiylen beraber-benzin filtresini değitşridim )... Yarın bujilerini değiştircem Aslında 10000 km daha giderdi ! Neyse durumlar seninde dediğin gibi 4-5 milyar masrafla eskisi gibi yürüycek mi ? Yada o paralara mal edicek uğraşcak kişi varmıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trigeri 6 ay önce değişmişinden verelim sıfır masraf
    Hocam şu RS' lere olan hevesim gideli uzun zaman oldu. Eski hevesim olsa inan bana bir saniye düşünmez gider Alper Hoca' nın RS' i alırdım. Fiyatı da kendisi de 10 numara arabaydı.

Ama dediğim gibi RS defteri artık benim için kapandı.

Hanım izin vermiyor yaw anlasanıza işte Allah Allah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam şu RS' lere olan hevesim gideli uzun zaman oldu. Eski hevesim olsa inan bana bir saniye düşünmez gider Alper Hoca' nın RS' i alırdım. Fiyatı da kendisi de 10 numara arabaydı.

Ama dediğim gibi RS defteri artık benim için kapandı.

Hanım izin vermiyor yaw anlasanıza işte Allah Allah
    2-3 ay gönderme şart artık ne kadar RS defteride kapandı desende yanıyor için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 ay gönderme şart artık ne kadar RS defteride kapandı desende yanıyor için
    Selçuk susarmısın

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LTövbe tövbee kızdım bak şimdi Utku olm ne zaman bizim makianaların turbo basınçlarını açıyoruz? Gel saplayalım şu iki RS müsfettesine de rahatlasın bunlar
    valla bende boost control var.. bu zibidileri geçmek için yaklaşık 30 sn ayarlamam gerekiyor.. ama gerek yok ne zorlucam turbomu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ........bu zibidileri........
    Zuahauhauhaua Utku walla alemsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dağıltmayın lütfen bora bey !!1

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi bazen herseyın en ıyısınıde yapsan kırılacaksa kırılıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bazen herseyın en ıyısınıde yapsan kırılacaksa kırılıyo
    Doğru diyorsun İbrahim. Bu da şuna benziyor eğer bahtın karaysa yolda yürürken kafana saksı da düşebilir Yani illa olacağı varsa ona yapacak birşey yok. Ama benim makinaya ben gözüm gibi bakıyordum. 1.5 sene deli gibi gazladım. İşten çıkardım eve yardırırdım evden çıkardım işe yardırırdım hemen hemen her cuma cumartesi rollere gider onla bunla her vites her devirde denerdim. Draglara soktum 11 kalkış yaptım bunlardan 9 unda arka arkaya arabayı hiç dinlendirmeden kaldırdım sonra İstanbula döndüm ertesi akşam aynı debriyaj aynı senkromeçlerle rolle gittim. Bana mısın demedi makina.

Yani aslında burada anlatmak istediğim bile bile lades olmak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)