*** deme boka hakaret :D
Printable View
*** deme boka hakaret :D
sende haklısın ıyıkı obur tarafta bu yok yoksa adam katıl olur
bak kardeş boş boş parcalarım yaralarım gec herkez herkezi iyi tanır tanışır sen vakit ayır bana ben seni görüğüm yerlerde sen yapmadan ben bariyerden bariyer atarım kendimi olurmu sen gencsin harcama kendini olur şimdi bülente sordum ondan böyle oldu senden cok özür diliyorum ürküttün beni bidaha bana böyle msj yazma lütfen sen ve yandaşlarında özür diliyorum...
stp typer selcuk gecereeeeeeeeeeeee gider
bp s2000 hakan gecer
isy fuat sende gec ama ne olur bariyerden bariyer ne olur lütfen olur
tamam lütfen arkadaşlar seviye seviye bak diyommu daha gectim diye baka özür diliyorum sizden *** yemeyin şimdi yine
stp senin işin gücün yokmu.rahatlık batıyormu sana :D
sana özgü bişeymi bu kemiksiz dil rahat ol var bizde şimdi yemeği bittiyse selcuk gelsin sen git git be kardeşim bak dalgana dışarı cık gez dolaş idrara cık işe tamam birader girme sen araya rahatsız olursun boş biz takılıyoz ve bitirdim özürler dilendi gecen belli her şekilde tay tay ayakta durma zamanı eniyi araba sızde en iyisi sizsiniz en iyi şarkıyı siz söylediniz en iyi araca siz bindiniz en hız typer ben gectim puhahahah şaka şaka onuda siz gectiniz tamam kardeşim abicim .
sen maslaga gıdıyosun dımı bulentın oraya
yazmayı konusmayı bılmeyen adamla muhatap olursan hata sende olur tabı yanı hata bızde :)
bu nedir yaa:D
sakin beyler biraz...dışardan okuyunca çok basit bişey yüzünden, hatta komik bişey yüzünden kalp kırıp heyecan yapıyorsunuz...
bana bak hacı sen şimdi hep sorcan ben sana cevapmı yazcam ne iş
sordum kardes ne varkı zor gelıyosa sıteye neden gırıyosun maksat tanısmak dıılmı ben senı tanımaya calısıyorum sende bana sor kufurmu ettık sana sekıl yapıyosun adam gıbı nerelısın dedık
fuat seklı gormuyomusun olm zaten geldıgı aksamlarda :D altında veyron var edasında :D