sizinle ilgili bir durum yok zaten. cunku üstteki yazı 31 agustosu 1 eylule baglayan gece yazılmış. yani bundan 18-19 gün önce. bir haftalık garaj süresini çıkalım; konuşulduktan 11-12 gün sonra sizin garaja gelmiş.
Printable View
bu evo diğer evolara göre çok çok farklı gidiyor. Yazılımsını bile geçti bunuda biliyoruz. standart deniyorsada standarttır nasıl olurunu sorgulamak bize düşmez şans işi biraz. belki bu çıkan serilerde iyileştirmeler yapıldı yada eskiden denenenler ist. sizlerin denediği gne sizlerin tabiri ile cacık evolardı bu gerçekten evo gibi gidiyor belkide. Olayada bide bu açıdan bakmak gerek bence.
-----
Spec c yide merak ettim kaç boy yiycek acep :D
konuşmalardan ve yorumlardanda gerçekten specC nin kaçtığı düşünülüyor öyle olmasa bile.
Konuyu en başından sonuna mesaj mesaj okudum.Öneride bulunmak belki üstüme vazife değildir ama bence en güzel çözüm taraflar birbirinin yerine koysun kendilerini.Bu yaşa gelmiş insanlarsınız ve görüyorumki araçta şu yok deyip birbirinizi kandıracak kişilerede benzemiyorsunuz. Zira karşındaki adam "yok" dedikten sonra bitmiştir iş.
@ ARP arkadaş ; Evo'nun bakıma girmesi gerektiğini ve ustanın 10 gün kadar yoğunluktan dolayı elinde tuttuğunu var say.
@ Spec C' ; sende aracına inatla stock dediğin halde karşındaki kişinin yalanladığını düşün. Birbirinizi anlayın bence.
Dışardan bakınca muhabbet çok çirkinleşmiş, eğlence işi için bu kadar kalp kırmak gereksiz.Görüyorumki araya girip çıkan yorum yapan arkadaşlarda orta yol bulmak yerine gerginliğe dahil ve taraf olmuş.
Tez zamanda hayırlı kalkışlar dilerim.. Bu 20 günlük macera güzel bir Roll/Drag Night ile sonuçlanır inşallah.
sonuç denenip ortaya çıkar bende merak ediyorum ama spec c türkiye yollarında olmayan bir model. nasıl gittiğini sadece videolar dan görebiliyoruz. bu kadar net konuşmamak lazım.
bundan da subaru geçeri çıkarmayın, geçer/geçilir araba bu sonuçta
geçer geçilir tabi onda hemfikiriz. Ama benim gönlüm evodan yana ve yanlı olarak kaç boy geçilir diye merak ediyorum :D
-----
Türkiyedede var spec c
Burdaki sözü geçen ve benim dışardan bildiğin birinde spec C var. Ama ne hikmetse sadece bizim arabalarımız özel acaip gidiyor yapılı sti ların yanından uzuyor lafından başka bişi göremedik. ÇAğırınca gelmezler deneyelim diyince denemezler ondan sadece efsane olarak kalıyor. Burdanda benim çıakrdığım sonuç efsane olacak kadar yürümüyor ve ondan efsane bozulmasın diyede gün yüzüne çıkmıyorlar. Sadece fikrim kimse üstüne alınmasın lütfen.
kendine guveniyosan ben 5 milyarına iddaya girerim sen girebilirmisin getir istedigin cuprayla deniyelim denemeden sonrada istedigin usta arabayı kontrol etsin?cok boş konuşuosun biz araba stock diyip kimseden araba kacırmıyoruz bakmak isteyen bakar ;)
bu arabanın gidisi biraz farklı niye bilemiycem ama bana sorarsan kanaatimce aracın rodajı derim..
Konu moka sarmadan kitlense nasıl our ?