Combo cupra normal :)
Lm stock cupra ile denedi sonuç *****:icon_tup:
Printable View
Mustafa asla yalan söylecek birisi değildir. Birtürlü ispatlayamadı, ispatlayamadan da gidicek böyle anlaşılan :) Kimsede inanmıyorum arkadaş deyipte göstermeye cesaret edemiyor arabayı :)
ben kaan cupra araca stoc degil diyosun dedimmi?stoc degil diyen kimse ona benim lafım videoyu cekende istanbullu sandım ;)
o ankaralı kimse gelsin yarın dukkana baksın arabaya o soyledigi lafa biraz pişman olabilir ama oda onun cinsel tercihi beni alakadar etmez.nede olsa ne demiş atalarımız büyük lokma ye büyük laf konusma
GMG mustafanin arabasi yaklasik bir haftadir bende, deneme yapmadan once bakim yapilmasi icin getirdi, normal bir bakim yapilacakti; fakat ben arabanin eski performansinda yurumedigini ufak tefek problemleri oldugunu farkettim ve bazi seyler yapmam gerektigini kendisine soyledim. Yani yaklasik bir haftadir deneme yapilmamasinin sebebi benim isleriminin yogunlugundan kaynaklaniyor, yogunluktan mustafanin araciyla ilgilenemedim. Kendisi beni arayip biraz acele etmemi rica etti, bende yogun oldugumu aceleye gerek olmadigini, sonucta iki tane stock arabanin denenecegini soyledim atla deve degil. Araba 1,2 gune eksiksiz hazir olur denersiniz, o gecer bu gecer iki stock araba beni hic baglamaz. Fakat mevzu hizli araba ise, varsa emek verilmis gercekten hizli araba seve seve isteyen ile deneriz, stock o gecmis bu gecmis ne olacak, emek vermeden elde edilen basari beni tatmin etmez. Ha bir evo 6,7,8,9,10,11,12 vs gelir bizim hizli arabalardan birini gecer helal olsun derim, mutlu olurum yoksa fabrikanin yaptigi is. Kismet olursa mustafalarinin denemesine bir gsr daha davet edicem, onunlada denersiniz LM yi, ha pilotaji nasil bilmiyorum arkadasin iyidir kotudur ama belki fikir verir, tamamen stock o gsr hicbir sey yok uzerinde.
o yuzden artik deneme olana kadar daha fazla uzatmayin mevzuyu bence, uzatacak mevzuda goremiyorum ben, biz ismail ile dragda yarisiyoruz bu kadar uzatmiyoruz, o geciyor veya biz geciyoruz nedir yani iki stock araba mevzu.
yaristan once yada sonra ben LM ye bakar ekstra birseyler varmi yokmu soylerim, yok diyorlarsa yoktur ama kesinlik kazanir boylece.
Senin dediğin olay hikaye suan yazdığın hikaye gibi arabaya gunluk olarak öğünden bugüne kadar bindiler duydugum kadarı ilede beyin bağlanmış ve hiç fark etmez isterlerse gt60 bağlasınlar her zaman denerim hiç fark etme en fazla gecer...
Fatih'in anlatmak istediği aradan zaman gecmis ve istanbuldan typrhakan arkadasımız stock evonun cuptayla gitmesi normal değil gibisinden laflara istinaden söylemiş haklıda.
Araçta kay iptali ve son susturucu var 1.5 peak 1.1 cont yuruyo egzoz yokkende peak olarak hatırlamıyorum ama 1.0 barda yürüyodu gazeteye ilan vermeyi düşünüyorum araçtaki parçalar hakkında
hakan abi nin dediğine katılıyorum.kadir abi ye ve sanada söylemiştim ya komple egzoslu,beyinli,filtreli evoX larla hem ben hem hakan abi bi çok kez denedik sonuc buna yakın oluyo diye.bizi şaşırtan durum o..
ha bu arada tekrar söylüyorum araban stock değil demiyorum ;) maşallahı var..
stock 1 bar basan araç kat iptali ve son susturucuyla yazılım olmadan direk 1.5 peakmi basmaya baslıyor yani en azından evolarda böylemi bilmiyorum ondan soruyorum
kuk cupranın nasıl gittiğini cok iyi biliyorum zira hakan abinin kinide. hatta son denemelerimizden birinde hakan abi 35 r lı evo x ile cok yakın yurumustu...
bu evo x adamın kafasını karıstıyor sozlerinize inanmak zor geliyor...;)
bence araba denemek için illa aracların modifiyeli olması gerekmiyor. Zira emek bi yana, kim daha cok para harcamışsa o geciyo obur turlu.. Burdaki denemede maksat arabaları görmekse, modifiye vs hiçbir seyin önemi yok...