Eee yani sonuc ne. SAna basarılar
edit: ayarı eksik araba ne oluyo ayarsiz olmuyomu saka gibisin
Printable View
Konunun .okunu cıkartmayalım..adam araba standart diyor eksoz var diyor bu kadar adama yalan soyliycek kandırıcak deil..kimden nie saklasın ne oldugunu.. maşallah araba güzel yürüyor demiyosunuzda .ok atıyosunuz eger de 35 li arabayla yuruyosa beni de çağırın denemeye görelim ne oldugunu..
şimdi o zaman bu arabanın yuruyusu doğruysa stock evo x Super charger typerıda gecer oylemi yani ?
1250 kilo FWD 310 ps stock evo bu tayyarı gecer diyenler ?
beyler konuyu okumadım olayı bilmiyorum ama stock evo x baya yavas oldugunu bizzat gördum ona göre degerlendirme yapın
diğer stokler değilde bu stok evo geçebilir :D
sc li typer i gecer LM evo (ARP NICKLI ARKADASINKI)
ben stock evo diyorum o bu farketmez stock olsun gelsin gecsin :)
öyle boş boş konuşmayın.burda yalan söyleyecek bi durum yok.stock diyosa stock tur.inanmıyosan biner gelir bakarsın.yok gelmem diyosan da milleti yalancı diye ithaf edemessin
herneyse ben soliceğimi soyledim biz bi stock evo x bulur dener videosunu paylasırız...
niçin bu fabrika çıkışı motor aksamı altın kaplama filan mı:) fabrikadan alınırken fazla para verilipde bişiler mi yapıldı fabrika ççıkışı stoc evoların hepsi çok mu farklı farklı. arkadasın ewo yürüyodur diyicek bişiy yok eywallahda. biz istanbulda cok sahit olduk. kuk la ewo nun yada bi yazılımlı ..... v.s cuprayla stock ewoyu gecememsi tuhaf. çupralar hayvanoğlu hayvan gibi gidiyo:) burda istanbulda herkez biliyo. biz burdaki tecrübelerimizi aktarıyoruz gördüklerimizi söylüyoruz kimse yanlış anlamasın. ayrıca istanbulda ne kadar stock ewo varsa hepsiyle deniycem...
Ben hikaya mikaye yazmam sacma sapan konusma ciddi aldim sizi ama sizin derdiniz lakirti forum gideri yapmak, araba bir haftadir garajimda yalan mi soyluyorum. . Gt60 ile de denersen dene beni baglamaz.
Araban stock sanki msupra gibi atar gider yapiyorsun. Tr de arkasi yiyen adam gelir draglarda bize, ismaile rakip olur o kadar forumlarda artis artis konusmaz.
Beyin meyin baglamadim arabaya, adam gibi ne varsa yoksa soyleriz. Serefsizler gibi gizli nos, yalan dolan bizde olmaz.
işin özeti şu..olay dallanıp budaklandıkça konu dağılıyor. burada evo ile deneme konuşuldu. ve denemeye-öyle ya da böyle- gelinmedi. öyle ya da böyle diyorum cunku bahaneler havada uçuşurken mustafanın diferansiyelinde sorun var diye denmeyen kalmamıştı (bkz. önceki sayfalar). peki mustafa ne yaptı? bakıma sokmadı arabasını ve dif sorunlu bile olsa denemeye evet dedi. ha mustafanın krankı kırık olsun mustafa yine dener. geçer geçilir bunları umursamaz ve yine dener. ne gizli nos basar ne bu var deyip başka şey yapar ne de arabasında olan birşeyi söylemekten gocunur. herkes lafını bilsin konuşsun. kimseye iftira atmasın veya daha fotoğrafını bile görmediği arabanın motoru hakkında işkembeden sıkmasın.yakışık alan cümleler değil o cümleler. forum diye istediğinizi yazamazsınız/yazmamalısınız.
Benim elestirim simdiki tavrina, bana karsi olan tavrina onur. Mustafalarin arasindaki mevzu beni ilgilendirmaz. Ben diyorum ki araba benim garajimda sorunlari var, 1,2 gune co2rim denersiniz o gecer bu gecer beni baglamaz. Adam yalan soyluyorsun hikaye uyduruyorsun diyor. Gmg mustafanin da tavri dogru demedim, zaten gmg mustafa bizim musterimiz degil arkadasimiz, kendisi de esnaf.
Tamamda ozaman bana yok drag yapari falan filan diyo niye fenemiyoda 3 hafta sonra denenmeustenuyi garip yağ değişmesi balara değişmesi bukadar uzunmu sürer
Ben oncesini sonrasini bilmem lm mustafa, araba bir haftadir bende, araba garaja nasil girdiyse ayni sekilde cikacak, ekstra birsey yok. Bizim bu arabayi acele edip yetistirme cabamiz yok, islerimiz yogun, once garaj ve musteri isleri gelir bizim icin. Iki stock araba denenecek o gecmis bu gecmis beni baglamiyor. Ben sadece bizimle ilgili durumu aktardim gerisi sizin aranizdaki mevzu.
Sen beni ben seni sahsen tanimiyoruz, ben senin sahsina bir ithamda bulunmadim, sende benim sozume yalan, hikaye deme , bana ters tadimiz kacmasin mevzu o.