haberleşiriz![]()
RSes on fire![]()
![]()
Bu deneme yaklaşık 2 ay önceki bi deneme, 2 ayda 4-5 kez şanzıman indirdik bir türlü dikiş tutmadı. O zaman egzos yoktu, şimdi DC Sports var, VVT sensörü de dahil olmak üzere bir çok sensörünü değiştirdim ve şu son haliyle o zamankinden hızlı. Ayrıca RS'te 3. vitese atınca sanki nos basmış gibi uzuyordu bilemiyorum artık
Not olarak, 2 ay önce Barbaros ustanın ordaki serpdyno ya çıkardığımızda 167 HP vermişti RC. Sensörler değişmeden önce, sadece filtre ve kısa şanzıman ile. Bu deneme de o zamanki deneme, şimdi ne verir veya RS ile ne olur bilemiyorum ama bu SS'in gidişini gördükten sonra SS'i geçeceğimi sanmıyorumDeneme yaptığımız gün s2000 lerle typerlarla gidiyodu SS. ilginç bi araba
![]()
aynı araçla denersen fark belli olur gerçekten batu.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
o gün denediğimizdede egsozum yoktu 3-4 boy oluodu 3-4 boy iyileştiysen yanımda gelmen lazım o zaman egsozum yine yok deneyip görürsün aracını
Ben burda sürekli aynı arabalarla deniyorum, saxo vts, e30 3.25 gibi buna istinaden daha iyi gittiğini söylüyorum. Bu haliyle de SS ile yürüyeceğini sanmıyorum, başka bir rs ile de hiç denemedim. Ayrıca şanzıman hala sorunlu gibi. Böyle deneme geceleri elimize aldık hep şanzımanı)
Bu da son haliyle e30 3.25 ile bir denememiz
http://www.streetfire.net/video/bth-...pg_2056545.htm
0534 330 34 61 her daim denerim egsozumda yoktu o zaman takar gelirim filtremide yine 10 sefer yanıma gelip işaret et o gece denedik can yanımdaydı 2 ye 2 denedik nese sorun deil takarım egsozu filtremi sayarız boyları
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
İlk başta, 5. vitesten atıyordu, bir gün komple dağıttı 5 i. Mecbur açtık 5. vitesi yaptık geri taktık. Bu sefer geriden atıyordu giderken ve 3 ile 4 girişlerinde cartlıyordu. Yapan ustalar da arkadaşımız, müsait oldukları bir gün götürdüm yeniden, yaklaşık 2 ay böyle bindim. 2 ay sonunda açtılar şanzımanı, 3-4 ve geri vites dişlileri, karşılıklarını ve grup milini değiştirdiler. Takarken grup milinin uzun geldiğini görmemiş, hava tabancasıyla sıkınca şanzımanın kapağını kırdı. Çıkma bi 206 gti şanzımanından 3-4 ve geri vites dişlilerini almıştık, mecbur kapağı da kullanmak zorunda kaldık. Bu kez temkinli sıktı, taktık şanzımanı ama milin uzun olduğunu henüz tespit edemediğinden difransiyel kapağını kırdı sıkarkenErtesi gün teşhisi koydular, mili değiştirdiler, difransiyel kapağı da değişti. Topladılar fakat gidişiyle ilgili sıkıntı vardı, araba resmen gti gibi oldu. Zaten teste çıktığımız 5. dakika itibariyle 3. vites elimde kaldı ve şanzımanı yine indirdik. Mili değiştirdikleri için 1. vites dişlisini de değiştirmişler, bu da performansk aybına neden olmuş Yani bire bir 206 gti şanzımanını alıp takmıştık, bu da olmamıştı. En son orijinal 1. vites dişlisini taktık diğer dişliler gti ile aynıydı. Bu şekilde 2 ay kadar bindim, sadece 5. viteste ufak bir ötme vardı. Bu video da o dönemki haline ait. 2 ay sonra, araba yine 5. vitesten attı ve 5 i dağıttı. Ben de tekrar aynı ustaya götürmedim, Maslak'ta rovercı mustafa usta arkadaşım, ona götürdüm, Schumi sağolsun orijinal dişli oranlarını verdi, buna göre gittik ikitelliden dişlileri bulduk, topladık taktık bir sorun kalmadı. Şimdi ufaktan bir zırıltı var, şanzımandan mı ya da akstan mı geldiğini tespit edemedik, bu haldeyken de sıkmıyorum fazla.
Ayrıca 1.000 liraya orijinal çıkma RC şanzımanı almayıp, ha oldu ha olacak diye tamiri için şanzımana 3.500 lira harcayan tek RC sahibinin de ben olduğumu zannediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)