dönüşte kafayı çıkardı orada da söyledim ben bunu ve dedim ki sonra yine ben geldim yanına..yanına gelmemin nedeni göktürk ün gazdan ayağını çekmesiymiş tamam eyvallahama 1.cide aynı şey olmadı..bunun tartışması bitmez önce söylediğim gibi
tekrar denenir ama dostça denenir kimse efendiliğini bozmaz..videolarda konur herkes güzelce izler yorumunuda efendice yapar
göktürk dediki arabada kısa mı var..araştırmasını bende yaptım farklı devirlerdeki hızını takip ettim ve kısa yok arabada..takıcam ama daha sonra
o gün arabada extra olarak düz boru ve remus olucak
![]()
Amma uzadı he bu mesele tmm artık denedikten sonra konuşun burayı takip edicem die diğer yorumlar kaçıyo) Herkese bol şans.
arkadaşlar kırmızı vtec son susturucunun markası ney bılenınız varmı
1.4 clioma tutunabilenle yaristan sonra yemege gidicez.deli atar yaparım telden ulasin![]()
No name Hand made ne derseEl yapımı Anltaya da yapılmış
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirkiMaşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende
![]()
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1680746]No name Hand made ne derseEl yapımı Anltaya da yapılmış
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirkiMaşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende
![]()
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce[/tşk kardeşim sesi cok guzel gelıyor
kırmızının eksozu greddy el yapımı deil
ARkadaşlar herkese slm öncelikle;
Alper abiye aracı ben SATTIM,araçta kısa yok,denildiği gibi piston(11.3 sıkıştırma),cip,filtre,bide egsoz vardı
,Şunu çok net söyleyebilirimki bu speclerde 'K'yı geçebilen araçlara maşallah
,Fazla plomiğe gerek yok gerçekten çıkın tekrardan deneyin herkes görsün sonucu,neyse tüm araçlara maşallah şimdiden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)