User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
250 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Az vtec-vav vtec-kam vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarışan adam bu gören adam buki oraya geldiğindede aynı şeyi söyledi.Forumda ayrı orda ayrı konuşmuyor

Ben şunu söyleyeyim.K 106da piston vs olmasına karşın ZV dede egzost var.2 aracın specleri birbirini karşılıyor.K egzost yapsa tabikide daha gideri var ama keşke taksaydım veya takınca görüşürüz kim kimi geçiyo gibi konuşmalarda yanlış K'da piston chip var ZV'de egzost chip var buna sayalım orda o specler vardı öyle yürüdüler.Cihan kardeşim sende gel miss gibi roll gecelerine akarızEfeninde dediği gibi "yüzyüze farklı,forumda farklı konuşuluyor" ama görsen herkes ciyer
    şartlar eşitti..fakat forumda keşke egzoz taksaydım demedim..takınca görüşürüz de demedim yanlış bir konuşmam olduğunuda sanmıyorum yüzyüzede farklı bir konuşma içerisine gireceğimi sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bacanam burada polemiğe gerek yok bence sabır beyler geçen geçilen c.tesi günü kameralı olarak belli olacak şimdiden kazanacak arkaşımıza tebrikler diyorum.
    bu işlerden anlayan adamlarsınız alper adam diyor zaten orjinal eksozla yürüdüğünü düz boru remusu tak inanıyorum o arabada şayet değişiklik olmazsada 2 boy gideri var yanlışım varmı ?
    kardeşim bu cumartesi zor çünkü egzoz gelmedi bayramdan sonraya kaldı egzoz değişiminden sonra 2 boyu var evet

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şartlar eşitti..fakat forumda keşke egzoz taksaydım demedim..takınca görüşürüz de demedim yanlış bir konuşmam olduğunuda sanmıyorum yüzyüzede farklı bir konuşma içerisine gireceğimi sanmıyorum
    Keşkelerle olmaz demek istiyorum sadece..egzostun yoktu ama pistonun vardı.gökturkte azda olsa geçtğini soyledi.yazdıklarından onlar anlaşılıyo demk istedğim otakarsın egsozunu gecersin o ayrı ama orda olan oydu herkesinde demek istediği o

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kcann rodaj kaç km olcak len?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşkelerle olmaz demek istiyorum sadece..egzostun yoktu ama pistonun vardı.gökturkte azda olsa geçtğini soyledi.yazdıklarından onlar anlaşılıyo demk istedğim otakarsın egsozunu gecersin o ayrı ama orda olan oydu herkesinde demek istediği o
    dönüşte kafayı çıkardı orada da söyledim ben bunu ve dedim ki sonra yine ben geldim yanına..yanına gelmemin nedeni göktürk ün gazdan ayağını çekmesiymiş tamam eyvallah ama 1.cide aynı şey olmadı..bunun tartışması bitmez önce söylediğim gibi tekrar denenir ama dostça denenir kimse efendiliğini bozmaz..videolarda konur herkes güzelce izler yorumunuda efendice yapar göktürk dediki arabada kısa mı var..araştırmasını bende yaptım farklı devirlerdeki hızını takip ettim ve kısa yok arabada..takıcam ama daha sonra o gün arabada extra olarak düz boru ve remus olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dönüşte kafayı çıkardı orada da söyledim ben bunu ve dedim ki sonra yine ben geldim yanına..yanına gelmemin nedeni göktürk ün gazdan ayağını çekmesiymiş tamam eyvallah ama 1.cide aynı şey olmadı..bunun tartışması bitmez önce söylediğim gibi tekrar denenir ama dostça denenir kimse efendiliğini bozmaz..videolarda konur herkes güzelce izler yorumunuda efendice yapar göktürk dediki arabada kısa mı var..araştırmasını bende yaptım farklı devirlerdeki hızını takip ettim ve kısa yok arabada..takıcam ama daha sonra o gün arabada extra olarak düz boru ve remus olucak
    tartışma fılan yok yani ezelden beri böyle anlaşmazsılıklar olur.fransızcılar arasında tartışma istemiyorum,Efeyle veya hondacılarla yapalım böyle olmaz

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma uzadı he bu mesele tmm artık denedikten sonra konuşun burayı takip edicem die diğer yorumlar kaçıyo ) Herkese bol şans.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

tartışma fılan yok yani ezelden beri böyle anlaşmazsılıklar olur.fransızcılar arasında tartışma istemiyorum,Efeyle veya hondacılarla yapalım böyle olmaz
    Alperlede kanki olmusunuz kardesımı buldum tam benım kafadan dıyodu sımdı emın oldum

Edit: Karışmasın bahsettıgım bizim cliosport07 Alper

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be ikisnde de çamurlukla öndeydin birinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var ..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil
    Drag 0-400 için Yeni sanayi herkeze uygunmudur site içi ve site dışındaki herkez gelsin.. Kim isterse 0-400 arabamı denerim.güzel Kalabalık bi ortam olsun
    Dr.Ecu AntaLya

star_vt
    Misafir
    arkadaşlar kırmızı vtec son susturucunun markası ney bılenınız varmı

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar açılmadı usta bende :S
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 clioma tutunabilenle yaristan sonra yemege gidicez.deli atar yaparım telden ulasin

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı star_vt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kırmızı vtec son susturucunun markası ney bılenınız varmı
    No name Hand made ne derse El yapımı Anltaya da yapılmış

Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drag 0-400 için Yeni sanayi herkeze uygunmudur site içi ve site dışındaki herkez gelsin.. Kim isterse 0-400 arabamı denerim.güzel Kalabalık bi ortam olsun

0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende

Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

star_vt
    Misafir
    [QUOTE=Cihan Çizmeci;1680746]No name Hand made ne derse El yapımı Anltaya da yapılmış

0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende

Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce [/tşk kardeşim sesi cok guzel gelıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızının eksozu greddy el yapımı deil

star_vt
    Misafir
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızının eksozu greddy el yapımı deil
    el yapımımı veya markası bılgınız varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı star_vt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    el yapımımı veya markası bılgınız varmı
    Kırmızının eksozu GREDDY marka öyle diyorlardı...

frankurtlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ARkadaşlar herkese slm öncelikle;
    Alper abiye aracı ben SATTIM,araçta kısa yok,denildiği gibi piston(11.3 sıkıştırma),cip,filtre,bide egsoz vardı,Şunu çok net söyleyebilirimki bu speclerde 'K'yı geçebilen araçlara maşallah,Fazla plomiğe gerek yok gerçekten çıkın tekrardan deneyin herkes görsün sonucu,neyse tüm araçlara maşallah şimdiden

star_vt
    Misafir
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızının eksozu GREDDY marka öyle diyorlardı...
    tsk sesı cok guzel cıkıyo apexi zannetdım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)