User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
250 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Az vtec-vav vtec-kam vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 vtek aracın olunca polemiklerin içine sevsende sevmesende giriyorsun

birde sanal alemde herkez giderli yüzyüze olunca herşey farklı oluyor..alper abi cihanda gelsin hepimizle tanıssın gezelim tozalım roll da yaparız...tanısıp kaynasırız geçilen tebrik eder üstüne eklemeler yapınca yine denenir
    sözüm sana değil ama buradan böyle yalan yanlış yazmak hiç hoş değil..geçildiysen geçildim demesini bilmeli herkes..nedir yani şerefinmi zedelenecek?..abisi bu işler yapılacaksa bir kere herkes efendi olmayı öğrenmeli saygıyı kaçırmamalı ki kimsenin canı sıkılmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sözüm sana değil ama buradan böyle yalan yanlış yazmak hiç hoş değil..geçildiysen geçildim demesini bilmeli herkes..nedir yani şerefinmi zedelenecek?..abisi bu işler yapılacaksa bir kere herkes efendi olmayı öğrenmeli saygıyı kaçırmamalı ki kimsenin canı sıkılmasın.
    +1

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1531365123186532
    SDR GARAJ

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zaman deneniyor..?
    Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur
    Süpersin Kardeş migros kavşağında polis bekliyor ama bazen bakarız boşsa gideriz oraya

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süpersin Kardeş migros kavşağında polis bekliyor ama bazen bakarız boşsa gideriz oraya
    Yok ya daha önceden denerkende hep beklıyorlar ama bos beklıyolar
    Bakıyoruz durum sakat hemen lunaparka dogru saga donup yardırking kayboluyoruz ortadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayramda olsun şenlenelim 11 eylül cumartesi akşamı mesela hem bayram buluşması olur hemde roll aradan çıkar
    o gün doğum günüm güzel olur demi alper :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gün doğum günüm güzel olur demi alper :P
    heeee doğru valla kardeşim senin doğum günün o gün roll eşliğinde doğum günü

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:.... Yanlış msj

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAV ın eksozu nedir ? Pazar günü k20 gibi geçti yanımdan
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss magnum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VAV ın eksozu nedir ? Pazar günü k20 gibi geçti yanımdan
    vav 88 deki eksoz mack hasan performance el yapımı eksoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz bulup değiştirdikten sonra cumartesiye kadar yetiştirmeye çalışırım..cumartesi olmazsada diğer hafta olur sonuçta olur
    Tamam serdar aracılığı ile haberleşelim
    Dr.Ecu AntaLya

Göktürkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işlerden dolayı fırsat bulup yazamadım. ogün tanıştık konuştuk ii hoşta şimdi burda zv gerideydi dersen olmaz 2 denemedede 4 e atmamla yanındaydım ve 2 sindede gazdan ayağımı çektiğimde çamurlukla öndeydim. nasıl yanyanaydık diyosun anlamadım doğrusu
    maşallah aracın dip diri duruyo çok güzel yürüyo hatta dahada gideri var eminim orj egzosla yarıştın ben mustafayla denediğinizde noldu bilmiyorum ama benimle yaptıgın 2 denemedede çamurlukla öndeydim bunuda adım gibi biliyorum aksini söylemeye hiç gerek yok.
    DR.ECU 207 GT
    ATA MOTORSPORT

alikarakus
    Misafir
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri vtecteki egzos ne marka kardeşim ?
    El yapımı Antalya ( Mike Hasan )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göktürkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlerden dolayı fırsat bulup yazamadım. ogün tanıştık konuştuk ii hoşta şimdi burda zv gerideydi dersen olmaz 2 denemedede 4 e atmamla yanındaydım ve 2 sindede gazdan ayağımı çektiğimde çamurlukla öndeydim. nasıl yanyanaydık diyosun anlamadım doğrusu
    maşallah aracın dip diri duruyo çok güzel yürüyo hatta dahada gideri var eminim orj egzosla yarıştın ben mustafayla denediğinizde noldu bilmiyorum ama benimle yaptıgın 2 denemedede çamurlukla öndeydim bunuda adım gibi biliyorum aksini söylemeye hiç gerek yok.
    vay be ikisnde de çamurlukla öndeydin birinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var ..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be ikisnde de çamurlukla öndeydin birinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var ..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil
    Bacanam burada polemiğe gerek yok bence sabır beyler geçen geçilen c.tesi günü kameralı olarak belli olacak şimdiden kazanacak arkaşımıza tebrikler diyorum.
    bu işlerden anlayan adamlarsınız alper adam diyor zaten orjinal eksozla yürüdüğünü düz boru remusu tak inanıyorum o arabada şayet değişiklik olmazsada 2 boy gideri var yanlışım varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin cumartesimi deneme.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göktürkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarışan adam bu gören adam buki oraya geldiğindede aynı şeyi söyledi.Forumda ayrı orda ayrı konuşmuyor

Ben şunu söyleyeyim.K 106da piston vs olmasına karşın ZV dede egzost var.2 aracın specleri birbirini karşılıyor.K egzost yapsa tabikide daha gideri var ama keşke taksaydım veya takınca görüşürüz kim kimi geçiyo gibi konuşmalarda yanlış K'da piston chip var ZV'de egzost chip var buna sayalım orda o specler vardı öyle yürüdüler.Cihan kardeşim sende gel miss gibi roll gecelerine akarızEfeninde dediği gibi "yüzyüze farklı,forumda farklı konuşuluyor" ama görsen herkes ciyer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin cumartesimi deneme.
    Bir aksilik olmazsa cumartesi dendi ama biz genede cuma'dan işi sağlama alalım kimse boşa gelmiş olmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)