User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
250 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Az vtec-vav vtec-kam vtec

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZV'nin chip oncesı ve sonrası halını adım gıbı bılıyorum kımse sıkıstırma falan var dıye camur atmasın chıp den sonra patırdamaya basladı MAŞALLAH
    Avanstandır diye dedim ztn olay netleşince Maşallah
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun yok ama her 106 aynı değildir SDY sendeydi o arabanın ben her sn sini biliyorum mesela.Herşeyden emin olma kardeş emin ol her 106 aynı değil Ben K ya güveniyorum geldiğimde tekrar deneriz

ben birçok dolu araba grdümm atmosferik olarak sylyrum stok arabaya boyun egen.. tabi buda motorun gücüne baglı şimdi burda çogumuz 106 gti 120hp ve hiç motoru açılmamış olarak düşünün yılda bir hp düşse bu araba 10 yılda 10 hp demek buda nerden baksanız neredeyse bir pt52 egzantrikge eş deger bu açıkca ortada zaten ama tam performanslı bir 106 gti tabiri caizse sıkıştırmaları yüksek düşük bir 106 fark atmaması içten bile olmaz....

eski aracımı sdy biliyorsan az çok yürürünü grmüşündür benim aldıgımda forget yoktu ve istanbulda çok can yakmış bi araba.. bu banada yetmedi crm suat abiye forget takdırdım ve aracımı ank.mete ank.hilmi.ant baştaş.ist.suta abi herkeste aracımı biliyor ve şimdiye kadarda roolde 106 boyun egmedim.. ama egende çok grdüm..

en güzeli alper arkadaşla mustafa arkadaşımız tekrar kalkar ve sonucu bize daha iyi yansıtır... benim grüşümm

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben birçok dolu araba grdümm atmosferik olarak sylyrum stok arabaya boyun egen.. tabi buda motorun gücüne baglı şimdi burda çogumuz 106 gti 120hp ve hiç motoru açılmamış olarak düşünün yılda bir hp düşse bu araba 10 yılda 10 hp demek buda nerden baksanız neredeyse bir pt52 egzantrikge eş deger bu açıkca ortada zaten ama tam performanslı bir 106 gti tabiri caizse sıkıştırmaları yüksek düşük bir 106 fark atmaması içten bile olmaz....

eski aracımı sdy biliyorsan az çok yürürünü grmüşündür benim aldıgımda forget yoktu ve istanbulda çok can yakmış bi araba.. bu banada yetmedi crm suat abiye forget takdırdım ve aracımı ank.mete ank.hilmi.ant baştaş.ist.suta abi herkeste aracımı biliyor ve şimdiye kadarda roolde 106 boyun egmedim.. ama egende çok grdüm..

en güzeli alper arkadaşla mustafa arkadaşımız tekrar kalkar ve sonucu bize daha iyi yansıtır... benim grüşümm

Benim motorum orj ama K nın kini birkaç ay önce CRM de sıfırladık yani kaçak yok

SDY yi iyi bilirim hemde baya Maşallah sendeki yürüyüşüne

Denesinler görelim haklısın.Ama K nın eksozu olması gerekene gelsin ben sonuçtan eminim 220 ye kadar
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim motorum orj ama K nın kini birkaç ay önce CRM de sıfırladık yani kaçak yok

SDY yi iyi bilirim hemde baya Maşallah sendeki yürüyüşüne

Denesinler görelim haklısın.Ama K nın eksozu olması gerekene gelsin ben sonuçtan eminim 220 ye kadar

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Body kitin tutmuş hali buysa

Araçlara maaşallah sesler süper . Ama kırmızı olanın aha bir cırtlak.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımda düz boru bile yok ortadan 2 susturucu aldım sonuna bi eksoz o kadar. aracım 108 bin km de 99gti full+full orjinal ilk sahibinden gazlanmamış bir araç bunuda belirteyim. yani specler chip+filtre+düz boru(oda düz boru denemez)egsoz. bu kadar daha yazcak bişey kalmadı. (birde komple ses izalasyonu 15 metre izalasyon kullanmışlar fuar aracıymış )
    EcuTech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda düz boru bile yok ortadan 2 susturucu aldım sonuna bi eksoz o kadar. aracım 108 bin km de 99gti full+full orjinal ilk sahibinden gazlanmamış bir araç bunuda belirteyim. yani specler chip+filtre+düz boru(oda düz boru denemez)egsoz. bu kadar daha yazcak bişey kalmadı. (birde komple ses izalasyonu 15 metre izalasyon kullanmışlar fuar aracıymış )

naptın sen öle bizim burda adamlar sigara paketi almıyorlar yanına role çıkarkennn....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naptın sen öle bizim burda adamlar sigara paketi almıyorlar yanına role çıkarkennn....
    abi napayım yaa adamlar bagaja 2 adet kicker L7 40 cm bass koymuşlar zamanında. o izalasyon bile az kalmış. desibel dereceleri var adamların. motora hiç çalışmamışlar fuar dan fuara binmişler uahauhha
    EcuTech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZV nin sahibi benim. ilk denememizde benim telefonum çaldığı için kornayı duyamadığımı ve geç kalktığımı söylemiştim. sonra ki denemelerde göktürk arkadaşım kullandı aracı o gerekli bilgileri buraya yazar. 2 sefer de geçtiğini söyledi. eğer varsa gelin bi daha deneyelim camcar eşliğinde hepimzde görmüş oluruz... saygılar...
    arkadaşım bana var gibi geldi onu söyledim yoksa yoktur benim için önemli değil..evet telefonum çaldı dedin bişey demedim..şimdi diyorsun ki göktürk 2 seferde geçti ayıp..inan benim kadar efendisini zor bulursunuz 4 ün sonun da kafa çıkarır gibi oldu sonra yine yan yana geldi araçlar buda 1 kere oldu..diğerinde kafa çıkarma falanda olmadı geçemedi yani senin aracın.

alikosar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar lafı uzatmayalım tekrar deneyelim sonuç net çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bana var gibi geldi onu söyledim yoksa yoktur benim için önemli değil..evet telefonum çaldı dedin bişey demedim..şimdi diyorsun ki göktürk 2 seferde geçti ayıp..inan benim kadar efendisini zor bulursunuz 4 ün sonun da kafa çıkarır gibi oldu sonra yine yan yana geldi araçlar buda 1 kere oldu..diğerinde kafa çıkarma falanda olmadı geçemedi yani senin aracın.
    bana bu şekilde söylendi diye yazdım. arkadaş girincede anlatır diyede yazdım. benim zaten bi iddiam kimseyle yok ben aracımı görmek istedim. hatta denerken sormuştum aracınızda ne var diye, bişey yok demiştiniz ama sonradan öğrendik 11.5 sıkıştırma piston olduğunu buda bi gerçek. neyse konuyu fazla dağıtmaya gere yok. maşallah aracınıza...
    EcuTech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana bu şekilde söylendi diye yazdım. arkadaş girincede anlatır diyede yazdım. benim zaten bi iddiam kimseyle yok ben aracımı görmek istedim. hatta denerken sormuştum aracınızda ne var diye, bişey yok demiştiniz ama sonradan öğrendik 11.5 sıkıştırma piston olduğunu buda bi gerçek. neyse konuyu fazla dağıtmaya gere yok. maşallah aracınıza...
    ben mi birşey yok dedim ? neden öyle birşey diyeyim ki? cümlealem biliyor bu arabada ne olduğunu ne varsa söyledim ben oradakilerde biliyorlar ne olduğunu..ben eski sisteme dönünce tekrar deneriz sorun değil..senin aracada maşallah

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman deneniyor..?
    Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman deneniyor..?
    Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur
    bayramdan sonra aracı servise sokucam fincanlarından ses geliyor..o şekilde zorlamak istemiyorum yapıldıktan sonra deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayramdan sonra aracı servise sokucam fincanlarından ses geliyor..o şekilde zorlamak istemiyorum yapıldıktan sonra deneriz
    ben sadece yer ıcın onerıde bulundum, artık roll konusunda bı tecrube edındık en guzel roll ızleme mekanı orası ant. da zamanı sız kararlastırır bıze bıldırırsınız artık gercı bıldırmesenızde kulagımıza gelır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman deneniyor..?
    bunu sen yazdın değilmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu sen yazdın değilmi?
    ben yazdım fakat ne zaman dıye sordum su zamanda deneyın yazmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazdım fakat ne zaman dıye sordum su zamanda deneyın yazmadım
    tamam haberleşilir deneriz kumluca da ki arkadaşlarımızda haber bekliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benımlede deneyın rodajım bıtsınde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)