Avanstandır diye dedim ztn olay netleşince ;) Maşallah :icon_tup:
Printable View
ben birçok dolu araba grdümm atmosferik olarak sylyrum stok arabaya boyun egen.. tabi buda motorun gücüne baglı şimdi burda çogumuz 106 gti 120hp ve hiç motoru açılmamış olarak düşünün yılda bir hp düşse bu araba 10 yılda 10 hp demek buda nerden baksanız neredeyse bir pt52 egzantrikge eş deger bu açıkca ortada zaten ama tam performanslı bir 106 gti tabiri caizse sıkıştırmaları yüksek düşük bir 106 fark atmaması içten bile olmaz....
eski aracımı sdy biliyorsan az çok yürürünü grmüşündür benim aldıgımda forget yoktu ve istanbulda çok can yakmış bi araba.. bu banada yetmedi crm suat abiye forget takdırdım ve aracımı ank.mete ank.hilmi.ant baştaş.ist.suta abi herkeste aracımı biliyor ve şimdiye kadarda roolde 106 boyun egmedim.. ama egende çok grdüm..
en güzeli alper arkadaşla mustafa arkadaşımız tekrar kalkar ve sonucu bize daha iyi yansıtır... benim grüşümm
Body kitin tutmuş hali buysa :)
Araçlara maaşallah sesler süper . Ama kırmızı olanın aha bir cırtlak.
aracımda düz boru bile yok ortadan 2 susturucu aldım sonuna bi eksoz o kadar. aracım 108 bin km de 99gti full+full orjinal ilk sahibinden gazlanmamış bir araç bunuda belirteyim. yani specler chip+filtre+düz boru(oda düz boru denemez:D)egsoz. bu kadar daha yazcak bişey kalmadı. (birde komple ses izalasyonu 15 metre izalasyon kullanmışlar fuar aracıymış :D)
arkadaşım bana var gibi geldi onu söyledim yoksa yoktur benim için önemli değil..evet telefonum çaldı dedin bişey demedim..şimdi diyorsun ki göktürk 2 seferde geçti ayıp..inan benim kadar efendisini zor bulursunuz :) 4 ün sonun da kafa çıkarır gibi oldu sonra yine yan yana geldi araçlar buda 1 kere oldu..diğerinde kafa çıkarma falanda olmadı geçemedi yani senin aracın.
arkadaşlar lafı uzatmayalım tekrar deneyelim sonuç net çıkar.
bana bu şekilde söylendi diye yazdım. arkadaş girincede anlatır diyede yazdım. benim zaten bi iddiam kimseyle yok ben aracımı görmek istedim. hatta denerken sormuştum aracınızda ne var diye, bişey yok demiştiniz ama sonradan öğrendik 11.5 sıkıştırma piston olduğunu buda bi gerçek. neyse konuyu fazla dağıtmaya gere yok. maşallah aracınıza...
Ne zaman deneniyor..? :)
Bence gece 2 den sonra yani geç bir saatte tıp fakultesi onunde denensınkı oradakı yaya ustgecıtınden bolca vıdeolar cekılır ve her sey acıga kavusur ;)
benımlede deneyın rodajım bıtsınde :D:D:D