o zaman ben yalan söylüyorum abisi..beni sinirlendirirseniz tekrar denerim söylediğim gibi servise sokmam arabayı..herkes görür.
Printable View
kaza ölüm hastalık olmadıgı sürece geliriz kardeş...
mustı bana soyledıler pıston war bıde chıpmıydı neydı hatırlamıom tam bnde sana soylemıstım...hatırlamıorsun buyuk ıhtımal nyse...onemlı deıl o..
alperın araba egzoz olmasa bıle pıstonun torkundan kazanıp acıp gıtmesı lazım matıken cunku yarıstıgı arac orjınal yanlıs anlasılmasın araclar olarak konusmuom genel mantık konusuom...alperın araba gusel gıdıor dsyle yurumus cunku masallah tekrardan ancak zv orjınal olmasına ragmen gayet saglıklı bı arac alperın arabaya 4 te yaklasıorsa 5 te alıp gıder dıe tahmın edıom bakalım kısmet deneyelım gorelım...:)
allah nasıp ederse yarın 2 aracımız daha cıkıor orkunun vtec we bnm ls/vtec ctz zv war 4-5 arabamız hazır yanı kardesım kamı senın arabayı vav ı yanı gıden arabalarınızı getırın deneyım sıkıntı yok..:Dzewklı gusel bı organızasyon yapalım gene bulusma+roll...:D
Her dayim Hazır, yarış SPEC : 2 adet SAXO VTS, 1 adet 106 GTI , 1 adet VTEC
Şöför ü benim 4 arabanın da,Antalya ve Kumlucadan Kemer den herkez gelsin toplanalım güzelce muhabbetimizi edelim Yarışalım durumu Değerlendirelim kim kimi geçmiş kim arabasına ne yaparsa ne kullanırsa daha iyi gider onları konuşalım..
burda her kez yazar ben seni geçtim sen beni geçtin diye yollar müsait deneyelim görelim araçların videoları çekilecek sitede yayınlanacak.
ZV nin eski sahibi arkadaşımdır uzun yıllardır tek kişi tarafından kullanılmıştır vede yeni sahibinin dediği gibi araçta fazlasıyla izolasyon vardır evet aracın motoruna yönelik hiçbirşey yapılmadı tabi yeni sahibi bir değişiklik yaptırmadıysa sadece müzik sistemi fuar amaçlı ama standart hali ile yürürü gerçekten güzeldi, araçların hepsine maşallah diyorum kazasız belasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin...
106 vtek aracın olunca polemiklerin içine sevsende sevmesende giriyorsun :)
birde sanal alemde herkez giderli yüzyüze olunca herşey farklı oluyor..alper abi cihanda gelsin hepimizle tanıssın gezelim tozalım roll da yaparız...tanısıp kaynasırız geçilen tebrik eder üstüne eklemeler yapınca yine denenir :)
bayramda olsun şenlenelim 11 eylül cumartesi akşamı mesela hem bayram buluşması olur hemde roll aradan çıkar :)
toplantı ne zaman :)