araba ne ara cıktı yauw ? :D
Printable View
ARKADAŞLAR ben havaalanı köprüsünün biraz daha ilerisindeydim nasıl oluyor bu iş ya nasıl k geçmiş yada başa baş mış zv öndeydi eger demek isterlerse zv ile tekrardan yarışsınlar bizim bi şüphemiz yok araçlardan bu arada zv de eksoz ve cip den başka bişey yok istenilen ustaya gösterile bilir.
[QUOTE=tursurayn;1675143]ARKADAŞLAR ben havaalanı köprüsünün biraz daha ilerisindeydim nasıl oluyor bu iş ya nasıl k geçmiş yada başa baş mış zv öndeydi eger denemek isterlerse zv ile tekrardan yarışsınlar bizim bi şüphemiz yok araçlardan bu arada zv de eksoz cip ve caiden başka bişey yok istenilen ustaya gösterile bilir.bu arada araçlara maşallah ikiside güzeldi zaten önemli olan yarış degildi mübarek ramazan ayı iftar buluşması düzenlemişler arkadaşlar böyle polemiklerin olması çok üzücü eger tekrardan denemek isterlerse gene antalyaya bekleriz abilerimi .
polemiği sen yarattın işte..arkadan gelen aracı önde görerek..sinir bozuyorsun ama umrumda değil..söylediğim gibi aracı kesinlikle servise sokmuyacağım sonra yok sen orasını burasını ellettin olucak hiç sevmediğim muhabbetler dönücek vs vs..
siz denicek makinaları söyleyin oan göre ufak liste yaparız :)
k 106 da egzoz olmaması ciddi geriye götürür fakat...
onurun aracı ve göktürkün aracı bunlarıda göz ardı etmemk lazım gibi geliyor bana...
irfan07 orkun lise kabarık...denicek olan arklarımız sölesin adam gibi bi org daha yapalı bayramda boş oluruz büyük ihtimalle....
:D
krom borularda hayırlı olsun ayna gıbı olmus
eyw. saolasın valla guzel oldu senın hedırsız halın gıbı cıkıyormus ole dedı turgay :D saka maka da harbı beklenmedık sonuc oldu Ümit abide sasırdı kontaga bı bastım arabanın altına gırıp bakasım geldı acaba kaçak felan mı var nası bu kadar ses cıkıyo dıye :hahaha:
ortaya ufak bır susturucu ıle zırıltamayıda kesersınız aslında zırldasın dursun daha ıyı
en ıyısı yola devam zırıldasın zuruldasın sesın ıyısı kotusu olmaz
yatak gıcırtısı harıc:D
benlıgımı unuttum