User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
250 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Az vtec-vav vtec-kam vtec

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim havalimanındayım gel her türlü karşılaız...yani msjlarını bidaa dikkatli okursa inceden giderleniyoun bunu herkez fark etti...yollar çok düzgün ıspartaya kadar ip gibi yol var...bizde edelim davet 2 kere gideriz...sana numaramı pm liyorum... gelince ara mutlaka dostum...

Yok kanka ben gider yapsam açık açık derim saklamam Msjlarıma bakıyorumda bence mimik ses yok forumda anlayışınız yanlış yansımız benim anlatımımla Doğrudur sorun yok ztn Alper abi ile tekrar bir konuşıyım yollar için eğer gel derse atlar gelirim araba ile hem orda banada lazım olur sağa sola ama duyduğuma göre polis eksoz konusunda çok sıkı imiş benim Greddy i kaldırabilirler mi?

Bu arada kız arkımda Havalimanında çalışıyor
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    express yolları gösteririz gezen yine geziyorda gündüz degil tabiiki geceleri

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K DS ile kafa kafaya gitti DS de kısa olmasına karşın.
    ZV yi geçti diye biliyorum.
    Zır stok VAV ı çok beğendim yürüyüşüdür duruşudur 10 puan aldı benden.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K DS ile kafa kafaya gitti DS de kısa olmasına karşın.
    ZV yi geçti diye biliyorum.
    Zır stok VAV ı çok beğendim yürüyüşüdür duruşudur 10 puan aldı benden.
    Hmm arkadaşlar farklı diyor ama

K da orj susturucu olması lazım o denemede birde Ben atar yapmıyorum kimse yanlış anlamasında benden gittikten sonra oraya bişey yapılmadı ise o arabanın gideri gereğinden güzel ona emin olun Eksozu sökmemesi için yalvardım Alper abiye ama nafile polis sıkıntıymış sizin orda.K da eksoz çok şeyi değiştirir.

Edit: Şu DS ve VAV ın tam spec lerini alabilir miyim zahmet olmaz ise.

K da 51 lik eksoz orta susturucu ve orj son (Bunlar o spec te çok eksi) + filtre + piston ve Chip var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

K da orj susturucu olması lazım o denemede birde Ben atar yapmıyorum kimse yanlış anlamasında benden gittikten sonra oraya bişey yapılmadı ise o arabanın gideri gereğinden güzel ona emin olun Eksozu sökmemesi için yalvardım Alper abiye ama nafile polis sıkıntıymış sizin orda.K da eksoz çok şeyi değiştirir.
    Bütün denemelerden sonra alper abiye sordum abi kim geçti diye ne varsa anlattı.
    videolar gelsin netleşir.
    ZV 106 da komple düz boru son susturucu vardı orda denen bu.K da egsozda yok.
    ortalığı karıştırmak yada kızıştırmak derdim yok.

Denemeler sonrası deeponun düzlüğünde tırcının sıkıştırmasıyla kaza yapmaktan kurtaran beyaz paliocu arkadaşa teşekkür ederim Allah razı olsun. KMK Başkanıydı sanırım.
    #eksikpazar

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

K da 51 lik eksoz orta susturucu ve orj son (Bunlar o spec te çok eksi) + filtre + piston ve Chip var.
    alper abiye bende yalvardım sökme egsozu diye ama VAV ın spec leri var zaten ilk sayfada benim bildiğim bu kadardı..
    SDR GARAJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün denemelerden sonra alper abiye sordum abi kim geçti diye ne varsa anlattı.
    videolar gelsin netleşir.
    ZV 106 da komple düz boru son susturucu vardı orda denen bu.K da egsozda yok.
    ortalığı karıştırmak yada kızıştırmak derdim yok.

Denemeler sonrası deeponun düzlüğünde tırcının sıkıştırmasıyla kaza yapmaktan kurtaran beyaz paliocu arkadaşa teşekkür ederim Allah razı olsun. KMK Başkanıydı sanırım.

ZV yi geçmesi zaten normalmiş sadece komple eksozlu ise zaten ama yakınlarsa ZV ye bir baktırın derim spec leri için.Tabi burdan yazmak yanlış diyecekseniz ama ben PE yi yani K'yı çok iyi biliyorum sonuçta herşeyini yapan biziz Alper abide son düzenlemelerini yapıyor Yanıldığımı iddaa edenle ben geldiğimde kullanır denerim

Diğer 106 da neler var? DS galiba

Alıntı serdar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abiye bende yalvardım sökme egsozu diye ama VAV ın spec leri var zaten ilk sayfada benim bildiğim bu kadardı..

Yani emin olun orta susturucu taktı orj son taktı o arabayı öyle bir geri çektiki inanamazsınız... Geldiğimde ilk yapıcağım iş eksoz takmak olucak ona kim ne derse desin Alper abi yaktım seni bak sadece eksozlu 106 lar burda hiç denemiyordu bile benle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS de SS tutturmuş
    Gitti 1 günlük egsozu söktü SS için
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS de SS tutturmuş
    Gitti 1 günlük egsozu söktü SS için

Söktüğü eksoz bende TD0570 Benimde eksoz sesi azalsın diye taktım onun söktüğünü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vav 88 de:filtre.hedır.61lik.düzboru.egsoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vav 88 de:filtre.hedır.61lik.düzboru.egsoz
    Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba senin bildiğin bi kişide ztn da önce si için bi alışverişiniz olmuştu engin abi ile onda sayılır vav 88

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba senin bildiğin bi kişide ztn da önce si için bi alışverişiniz olmuştu engin abi ile onda sayılır vav 88
    Engin abiyi tanıyorum O alışveriş canımızı almıştı ne karıştı o ara

Çok selam Engin abiyede O zaman geldiğimde baya bir tanıdık görücem inşallah Orda denemekte güzel olucak ama Alper abiye benim evdeki 3 eksozdan birini getircem Yerler sesini polisini abi o araba eksozsuz kullanılmaz Piston var bir kere arabada ztn orta son tutuyo iyice sıkıyo arabayı şuan çok fark eder 51 lik düz ve güzel eksoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle herkese selam arkadaşlar kardeşler..ilk önce ds ile denedik aracımdaki eksikleri görme açısından faydalı olacağını düşündüğümden..kafa kafaya yürüdük daha sonra zv ile denedik arkamdan geldi söylenen chip+filtre+düz boru+egzoz fakat dönüş esnasında gördüğüm araç alt devirde bile egzozundan alev çıkmasıydı..sağlam sıkıştırması olduğunu düşünüyorum egzozu orj sisteme çevirince 2 boy geri düştü araba cihan ın dediği gibi yapılacak en büyük kötülüğü yaptım aracı sıkıyor en kısa zamanda ss koymayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin abiyi tanıyorum O alışveriş canımızı almıştı ne karıştı o ara

Çok selam Engin abiyede O zaman geldiğimde baya bir tanıdık görücem inşallah Orda denemekte güzel olucak ama Alper abiye benim evdeki 3 eksozdan birini getircem Yerler sesini polisini abi o araba eksozsuz kullanılmaz Piston var bir kere arabada ztn orta son tutuyo iyice sıkıyo arabayı şuan çok fark eder 51 lik düz ve güzel eksoz
    o vav 88 engin abinin en iyi arkının arabası engin in şuanda yeni vti aldı 3 gün fln oldu Oda gri sedan maşallahı var V 8383

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese selam arkadaşlar kardeşler..ilk önce ds ile denedik aracımdaki eksikleri görme açısından faydalı olacağını düşündüğümden..kafa kafaya yürüdük daha sonra zv ile denedik arkamdan geldi söylenen chip+filtre+düz boru+egzoz fakat dönüş esnasında gördüğüm araç alt devirde bile egzozundan alev çıkmasıydı..sağlam sıkıştırması olduğunu düşünüyorum egzozu orj sisteme çevirince 2 boy geri düştü araba cihan ın dediği gibi yapılacak en büyük kötülüğü yaptım aracı sıkıyor en kısa zamanda ss koymayı düşünüyorum

Alt devirlerde alev avrsa 2 seçenek var abi ya boruları dar 51 in altında yada sıkıştırması tepede DS nin speclerini kimse sölemicek mi dışarıya çıkıcam daraldım ? 2 boydan fazla kaybettin abi emin ol bende denedim bunu önceden.Ben sana söliyim kime fazla gelirse gelsin 3 boydan aşağıya çektiyse ben işey bilmiyorum kendim 2 kere denedim farklı zamanlada K nın gider daha var.Neyse geliyorum abi seçimlerden sora hangi eksozu istersin? Çıkıyorum msj at

o vav 88 engin abinin en iyi arkının arabası engin in şuanda yeni vti aldı 3 gün fln oldu Oda gri sedan maşallahı var V 8383

Maşallah hayırlı olsun dileklerimi iletirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah hayırlı olsun dileklerimi iletirsin [/QUOTE]

senin antalyaya geleceğini duydu arayacaktı aslında seni o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt devirlerde alev avrsa 2 seçenek var abi ya boruları dar 51 in altında yada sıkıştırması tepede DS nin speclerini kimse sölemicek mi dışarıya çıkıcam daraldım ? 2 boydan fazla kaybettin abi emin ol bende denedim bunu önceden.Ben sana söliyim kime fazla gelirse gelsin 3 boydan aşağıya çektiyse ben işey bilmiyorum kendim 2 kere denedim farklı zamanlada K nın gider daha var.Neyse geliyorum abi seçimlerden sora hangi eksozu istersin? Çıkıyorum msj at

Maşallah hayırlı olsun dileklerimi iletirsin
    kardeşim ses 51 in altındaki boru sesi değildi senin arabanın sesi vız gelir onun yanında

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ses 51 in altındaki boru sesi değildi senin arabanın sesi vız gelir onun yanında
    ZV çatara pataraydı valla alper abi
    SDR GARAJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)