MaşAllah araçlara ;)
Printable View
MaşAllah araçlara ;)
Öncelikle Güzel Bir Akşam Oldu Ancak Sağlıklı Denemeler Olmadı Bence , Araçların Doğru Plakaları ; 38 av 256=106GTI , 38 ff 987=106GTI
1.si 38 AV 256 Eski Yürüründen Eser Yok , Saxo ve Typer Haricindeki Tüm Araçların Verilen Specleri Kesinlikle Yanlış o Yüzden Düzeltme Yapmak İstedim Adanalı Arkadaşlarımıza Selamlar
Av256 106 GTI Specleri;
280*280 Colombo bariani Profile Camshaft Egzantrik
M52 Piston
Kısa Şanzuman 12-61
0,7 mm Conta
195 cc Enjektör
4,6 KG hAFİF Volan
Peugeot Sport Beyin
Chip tuning
K&N Kiti
Sebring Egsoz
38 FF 987 106 GTI Specleri;
280*280 Colombo bariani
13/61 Kısa Şanzuman
0,7 mm Conta
195 cc Enjektör
hafif volan
Chip tuning
Headers 4-2-1 (SuperSprint Magnum Egsoz)
K&N Filtre Kiti
saxonun birden uzunda kopmasının adı ne ??? (nos)
Sen Gece Oramıydın? Hayaletmisin Olm Sen Yoksunuz Bakıorum Sonra Forumlarda Hortluosunuz, SLM'i Sabahı Unutmayın.
AV 106'yı Uğur'la Beraber Aracın Içindeki Hissiyeatı Çektiğim Video'dan Biraz Daha Yakın Hissetdiliyor Zaten,
NUR Halit'in EP3 TypeR'la Yani Yapabildiğimiz Tek Rolling'de TypeR'da Halitte Bastıktan Sonra Zaten Direk Arka Çamurluğumuzda Giden Saxo VTS Birden Bire (Allah Tarafından) Ön Çamurluğumuzda Bulunuyor Ve Video'ları Ben Hep Gunduz Çekme Sebebim Ortaya Çıkıyor, Çunki Net Goruntuler Alamıorum, Araç 150-160 Km/h'deyken Yeniden Arka Çamurluğumuza Geriliyor.... (Allah Tarafından) Rolling'de Kesinlikle 200 Km/h Hızlara Çıkılmadı 180 km/h Nefes Bitti Ve Gazdan Ayak Çekildi Bizde Braktık Mecburen.
Yorum Artık Size Kalmış.
Düzeltmeler için tşk.
Dediğim gibi videoları SV Saxo 'nun sahibi yani Heriş Murat 'ın ricasıyla koyduk.
Specleri de kendisi bize öyle aktardı.
Bende Nitro 'dan şüphelendim hatta kendisine de söyledim.
Arabam burada istediğin gibi sök bak demişti.
Kayserili arkadaşlarımızda belli ki şüphelenmiş sizlere araba bu buyrun istediğiniz yerine bakılması iznini vermiş. Orada değildim lütfen yanlış algılanmasın bunlar Heriş Murat 'ın birebir ağzından aktarmalardır...
Yok ben ciddi ciddi saniyorumda soylenebilir bisey yani nos bence uygun modifikasyonda aractan tat almak icin en guzel yok sonucta o o aracin setup inin bir parcasi deneyecek kiside ona gore cikar karsisina ama soylemediyse tabi bilemem kaputu acarim arabami sokun bulun yani boyle soylemlere gerek yok drag camiasindaki insanlar turk insaninin yaraticiligini biliyor nerelerden cikiyo o nos tupleri ama noslu yuruduysede helal olsun guzel yurumus yine yani sadece merakimdan sormustum suclu yada kabahatli oldugu icin degil tabi gizlemediyse....
ne saxoymus arkadas deli gibi gidiyor masallah :D
okunmuş saxo
ama maşallah nos filanda olsun güzel gidiyor
Mustafa Sana 100 Defa Söylüorum...
Millet Orda Yokken Herşeyi İle Biz Orda İken Biz Bu Kadar Yazmazken Millete Abilik Yapıp Yol Gösteriyosun Sonra Böyle Başına Çıkartıyosun...
Orda Olmadan Nasıl Bu Kadar Kulaktan Duyma Laflarla Konuşma Cesaretine Sahip Oluyorlar Cidden Anlıyamıyorum...
Mustafa abi Ben o Gece Ordaydım Erken Ayrılmak Zorunda Kaldım O Yüzden Selamlaşamadık ;)
Kemal Abi Benim Kendimden 1 Yaş Büyüğüm Bile Olsun Kimseye Saygıda Kusur Ettiğim Yok Kimsenin Başına da Çıkmaya Yeltenmedim Hiç Bir Zaman Bazı ABİLERİMİZ Bilir, Yukarıda Yazdığım Şeylerde En Ufak Yalan Kulaktan Duyma , Saygısızca Yazılan Birşey Yok Kesinlikle Belirttiğim Gibi Erken Ayrılmak Zorunda Kaldım Selamlaşamadık Kimseyle Kusura Bakmazsınız Diye Umdum Sadece GERÇEK Araç Speclerini Yazdım , Denemeler Konusundada Kendi Fikrimi Belirttim Demekki Bunları Yazmak Bile Suçmuş Ama Çok Sert Çıkmışsın Yaptığınız Abiliği İnkar Edemem Etmedimde Hiç Bir Zaman.. Ettiysemde Affola Bize Abilik Yapanlardan Böyle AŞIRI Tepki Alacağımı Bilsem Mesaj Falan Göndermezdim SAYGILARR
tam yazcaktım saxonun 3-4 fena dıe, yorumler gelmıs ztn..
dıerler araclarda hıc fena gıtmıor gıbı..
Geçenlerde Vti geçen bir vectra vardı o da aniden hızlanıyodu başka videosu çıkmadı galiba :)
saxo nun sahibi arkadaşla görüştük. scirocco su olan bi arkadaş varmış kayseride.o bakmış araca.öyle söyledi bize. ayrıca saxo nun sahibi aracımı baştan sona arasınlar ondan sonra tekrar yarış yapalım.kimsenin aklında soru işareti kalmasın diyor. ben kendisine de söyledim bu gidiş normal değil,birşeyler var gibi dedim.tüm arkadaşlarım sorduk bu soruyu ama arasınlar baksınlar heryerine sonra tekrar bir daha yarışalım diyor. birşey diyemedik arkadaşlar.
++1000 bı anda arayı acması nos olmasa şaşırtıcı olur yanı boyle bı tepkıme başka neyle acıklanabılırkı ? yada dıger arac bı anda kesılıyor :) başka cozum bulamıyorum
bu arada butun araclarda mukemmel cok guzel bı akşam olmuş bellıkı cekımlerın netlıgı ve guzellıgı ıcınde ayrıca teşekkurler.
İman gücü power system :D