BEN YORUM FALAN YAPMAK ISTEMIORUM BU VIDEO ya..
Printable View
masallah saxo bıraz erken basmıs ama sağlıklıbi gidişi var. typer ıle olan vıdeo güzel.
Saxo ciğerliymiş baya ilk 2 denemede erken basmış gibi duruyor ama genede erişememişler
Herkese selam yazmayım dedim ama siz istediniz Onur gardaş sen ogün arabanı sağlam olduğu halde sökük deyip getirmedin aracın hazır olunca haber ver istersen ozaman nos serbest olsun ikimizede ozaman noslu araba nasıl gider görürsünüz ayrıca saxsoya seni bindirmedim mi demedinmi çok güzel yürüyor diye neyse öbür kalktığımız arkadaşlarınada söyle arabalarınızı hazırlayın atmosferik son limit +nos serbest hepinizle bidaha kalkalım ama bu sefer siz benim misafirim olunda ilgiye bakın gecilince nos falan hep olur zaten başkada söze gerek yok gerisi size kalmış ben HERİŞ MURAT Selamlar...
Tekrar izledim üç videodada nos basmışsın..
Typer ile denemende allah ne verdiyse sıkmışsın, Denediğin typerı biliyorum geçebilecek saxo veya 106 nında nekadar geçebileceğini az çok biliyorum araban sökülü dahi olsa sadece yazılanlar ile o kadar geçemessin.. 106 ve diğer araba ile denemende daha insaflı tıslamışsın bana kim ne derse desin inanmam:hahaha:
Aynı kılasmanda aracın varsa gel sabaha kadar kalkalım arabamı araman şartıyla saxso 1ve 2. ci viteste çok sarıyo 3 te kurtulunca kopuyo ayrıca araçta orjın debriyaj seti var noslasan sıyırır gecilince öyle olur..
arabamda nos olmadıgıı icin basamadım ama sunu gordum karınsız insanlara o gecee ii basmısızkii halen daha karın agrılarından kıvranıyooorr yuzumuzee bu arabda nos yok typeride 106larıda cok rahat gecer diyipte arakmızdann nos var diyen insanlar soyleyin bakalım ne kadar erkeksiniiizzz!!!!
evett mustafa abii dedigin gibi allahhh tarafındann madara olmadıkk karınsızlaraaa..
nos varmı yokmu bilmiyorum araç sahibide yok demiş ama saxo gerçekten çok güzel koşturuyor maşallah tüm araçlara videolarda çok güzel ellerinie sağlık
sen adanaya gel veya ortada buluşak senin aracın ne ise ona göre aracımız var yok yarışmıcam diyorsan klavye başından laf ebeliği yapma. bizim içinden çıkamıcagımız iş yok bizde araç çok biz herişin içinden çıkarız. senin yürücek araban yoksa konuşmayada gerek yok son noktada bizden sana:) .......
sizler nos olduğunu sölüyorsunuz noslu araç nasıl gider görmemişsiniz
Araclarin hepsine masallah cok guzel yurumusler.
murat abi deneyelim dediğinde aracında bişe varmı dedim zaman stock hiçbişe yok biz arabası dolu olup stock diyenlerden değiliz bahri dediğini dün gibi hatırlıyorum tmm ozaman yarışalım dediğim zaman biz geliyoruz dedin ve gelmedin 2.30 a kadar bekledikne gelen var nede giden şimdi yazılan speclere bakıyorum :D:D:D
MAŞALLAHH...
terbiyesizlik yapma ..... yiyorsa bugün akşam gel 1 boy önümden kalk o hafta yarışacağın araba barışın arabasıydı oda akisten ses geliyor diye arabayı dükkana getirdik madem benle yarışacak kadar cesaretin var bu hafta hepinize söledik niye kalkmadınız horozuda ..... tavuğuda ikisinede ben ..... kimsenin dönmesine gerek yok ben adamı .....
EDİT: KÜFÜRLERE DİKKAT EDELİM!!
siz barışla cuparyı kaldıracaktınız bende senle denicektim egsozum da yoktu hatırlıyorsan ucunu kesmeye gittik geldik tmm deneyelim dedim...
:)ayıp başka bişe demiyorum
tamam aksam kalkak 1 boy önde basla arabayıda arayın hazırla arbanı tamam mı