Kayseri Drag Night

Konu: Kayseri Drag Night

1. yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yasindamar said:

Kayseri Drag Night

Arkadaşımızın ricası üzerine eklemiş bulunmaktayım. İyi seyirler..

Specler
    38SV555 Saxo: PT51, Chip, Egzoz, Filtre, 13/59
    38AV106 106: PT52, Forget Piston, Yay-Şapka, Port Polish, Chip, 13/59, Egzoz, Filtre
    38FF105 106: Colombo&Bariani, Port Polish, Yay-Şapka, Chip, Egzoz, Filtre, 13/59
    38UE444 Type R: Bildiğim kadarı ile Egzoz, Filtre... Eksik varsa araç sahibi tamamlayabilir...

AV 106 vs SV Saxo

FF 105 106 vs SV Saxo

UE Type R vs SV Saxo

2. chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chare said:
    maşallah araçlara... saxo ilk iki videoda hep önden basmış..
    EcuTech

3. Kayseri Drag Night

F.TimuR said:
    Slicklerin etkisiyle hızlı kalkmış

4. burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak özer said:
    Maaşallah araçlara Sv Saxo'ya ayrıca Maaşallah.

5. Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Type-R said:
    Maşallah güzel bi gece olmuş. Kamera çekimleride gayet net, ses falan çok iyi
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

6. Kayseri Drag Night

seko said:
    saxo cok fena..
    masallah.

7. iceblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iceblue said:
    saxo hepsine ayarı vermiş
    [SIGPIC][/SIGPIC]İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun; Çok yaklaşma yanarsın, Çok uzaklaşama donarsın...AYARCI

8. pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pureal said:
    araçlara maşallah....saxo erken kalkışlar yapmış

9. gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gsi_club said:
    zevkli denemeler olmus ama ilk 2 videoda saxo hep önden basmis.ona ragmen saxo güzel yürüyor...

10. utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

utkuselamoglu said:
    saxo fena gitmiş diğer araçların da hakkını yememek lazım baya bi arkadan devam etmişler...
    utku selamoğlu

11. M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M///maniac said:
    saxo hep fodepar

12. douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

douu said:
    type-r da headers ta var

13. Kayseri Drag Night

F.TimuR said:
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type-r da headers ta var
    Evet var eklemeyi unutmuşuz. Hatırlatman için tşk Doğucum.

14. CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CeM öZeR said:
    Alıntı yasindamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımızın ricası üzerine eklemiş bulunmaktayım. İyi seyirler..

Specler
    38SV555 Saxo: PT51, Chip, Egzoz, Filtre, 13/59
    38AV106 106: PT52, Forget Piston, Yay-Şapka, Port Polish, Chip, 13/59, Egzoz, Filtre
    38FF105 106: Colombo&Bariani, Port Polish, Yay-Şapka, Chip, Egzoz, Filtre, 13/59
    38UE444 Type R: Bildiğim kadarı ile Egzoz, Filtre... Eksik varsa araç sahibi tamamlayabilir...
    AV 106 dediğiniz 38 AV 256 mı oluyor acaba? Eğer oysa şanzuman 13/61 diye biliyorum çünkü kısanınoğlu diyordum şanzumanına Ayrıca eğer AV256 ise AV'nin yeni sahibindeyken eskisi kadar yürümediğini diyordum hep, kendim kullandım yeni alan askerdeki arkadaş pistonları değiştirdiğini söylemişti.Muhtemelen araç oysa izne gelmiş ve öyle denenmiş. UE type r da ise aem filtre,DC headers ve son susturucu var +'sı var ise bilmiyorum. Maşallah güzel denemeler olmuş 16 jantlar sökülünce SV çılgınlaşmış.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

15. yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yasindamar said:
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AV 106 dediğiniz 38 AV 256 mı oluyor acaba? Eğer oysa şanzuman 13/61 diye biliyorum çünkü kısanınoğlu diyordum şanzumanına Ayrıca eğer AV256 ise AV'nin yeni sahibindeyken eskisi kadar yürümediğini diyordum hep, kendim kullandım yeni alan askerdeki arkadaş pistonları değiştirdiğini söylemişti.Muhtemelen araç oysa izne gelmiş ve öyle denenmiş. UE type r da ise aem filtre,DC headers ve son susturucu var +'sı var ise bilmiyorum. Maşallah güzel denemeler olmuş 16 jantlar sökülünce SV çılgınlaşmış.
    plaka dediğiniz gibi olabilir.bize söylenen o palaka idi. eğer öyle ise bilgilendiririm.

16. Kayseri Drag Night

YUNUS said:
    Valla kim de ne var ne yok çok önemli değil; keyifle izledim. Tüm videolar böyle olsa...
    Hepsine Maşallah...

17. MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MyDream said:
    masallah araclar cok guzel yurumusler typer a üzüldüm araçlarda nos varmı merak ettim saxo belli bi yerden sonra birden kopuyoda ? anlayamadım meraktan soruyorum setupın hıcbır onemı yoktur denendıyse gecen gecer gecılen gecılır maksat eglenmek.
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

18. burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak özer said:
    Alıntı MyDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah araclar cok guzel yurumusler typer a üzüldüm araçlarda nos varmı merak ettim saxo belli bi yerden sonra birden kopuyoda ? anlayamadım meraktan soruyorum setupın hıcbır onemı yoktur denendıyse gecen gecer gecılen gecılır maksat eglenmek.
    Av 256 106 Gtı'ın yeni sahibiyle konuştum kendisi o saxoda nos var bağajı aç dedim açmadı dedi ama bana kalırsa sanmıyorum nos olacağını.

19. VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VTec_king said:
    maşallah tüm araçlara
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK