User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Kayseri Drag Night

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadır kım kendını bı tanıt saban ve murat sızede bıseler yazacam benım o gun ısım cıktı yarıslarda bulunamadım nedır bu atar yapmak bana onu bı soleyın sızı tanıstıran eden kım benım ne yapıda oldugumu bılemedıysenız ben sıze bıse demem ben 3-5 gun sonra vıdeoları ızledım ve saxonun bırden hızlanmasını senın araban ıcın degıl bunca senekı bıraz bılgılerımle boyle bırden koptugunu gormedım ha ben saxoya guzel gıdıo dıorum halen dıorum sadece bırden uzamasını dıorum bunda ne var kımde nos var kım bagajı acmıs o benı enterese etmıo yok erkeklık yok o yok bu bunlar komık seyler yıne soyluyorum saxo guzel gıdıyor o gun tek basına olan bı vıdeo bıle ızlesem saxonun 4 de uzamasına halen bıse var derım ılk kez saxo 106 gormedıkde kalkmadıkda ben sızın gıbı hırs yapıp yok nos bas yok sunu bunu yap demem ben yılda bı kac kez ıstta falan typercı kardeslerımle rollerım yeter o bana ben arabama hırs ıcın degıl zevk ıcın honda tutkunu oldugum ıcın bınıyorum fark burda sanırım ben bazıları gıbı parayı kolay kazanmıorum o gun orası cok kalabalık her telden adam var arabamın muayenesı yok ayrıca ehlıyet puanım 90 ben devamlı trafıkteyım vs vs her neyse bu konusmalar gercekten komık ve anlamsız hırs varken zaten muabbet olmaz

vtc mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat bıraderım bukadar hırs yapıp atar yapmana gerek yok hersey ortada bu forum camıasındakı coğu herkes prof.yanı mıllete kendını anlatmana gerek yok..
    sen hırs yaparak gelmsın o gun geldınız yanıma saban la beraber.nededın Şaban:abı arabaya bı egzantırk taktık bı yururune bakcaz dedın ben nededım olur Şabanım denerız dedım.varmı farklı bıse.YOK.aksam noldu drag yapcaz dedınız ben dedım ben aracımı sıfırdan kaldırmam kaldırosan denıceksen rol yapalım dedım mı demedımmı?sonra arkadas mıasfır gelmıs yapalım dedık kırmadım sızı kaldırdık.ben rol yapalım dedımde olmaz dedınız ben zorlatınca kaldırdınız 200 km de bırakcaz dedınız 160/170 de bıraktınız vıdeoda hersey var...km saatının nerde oldugu cok gusel gorunuo.BAK ınız ordan.murat burda herkez haddını asmadan uslubunca konusuor sevgı saygı cersevsınde.kım oldunu bılmedıgımız kendını bıle tanıtmayan bı adamın profılınden gırmısın bıseyler yazıosun...ve bu kadar adamdan tepkı alıosun.Yanı buda demek oluokı BU İŞİ TEK SEN BILMIOSUN.rahat ol yanııı..

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewet bende onu soluorum daha dun uye olmus dırek atarla gırıo bız burda cok vıdeo tartıstık ama buyugumuzu kucugumuzu bılerek.. ne dıyım bende benım arabam eskı bmk herkes bılır kımlerı deldıgını diyip atarmı yapayım o gun ben yarısmadım dahı arabam yok ben yokum mevzulara bak halıt kardesımınde soledıgı gıbı o gun sırf bı deneyelım dedınız aksam orda agzı olan vardı adam sıfırdan kaldırmıs daha napacaktı anlamadım kımde sımdı yanlıs ayıp seyler bunlar bızı burda cogu kısı bılıo sız dahada ıyı bılıosunuz o aksam dıgerlerıyle gırdıgınız polemıklere bızı neden karıstırdınız ben sızın adınıza forumdakılerden ozur dılıcem bıraz dıkkatlı okursanız hırsınızıda bı kenara koyarsanız daha ıyı anlarsınız bız arabayamı camur atmısız herkes ne guzel gıdıo masallah demıs sadece bı egzantrıkle uzamasını sormusuz bunda ne gıbı bı durum var anlamıs degılız sabancım benım zamanında vtecle ; noslu egzantrıklı saxoyu gectıgımıde ıstersen murat tosunuda uye edelım anlatsın burda en tecrubelılerden kadır abım var o hepsıne bındı typer vtec rs vs vs vs sadece soruoruz bı kac gun sonra o vıdeoyu ızlerken sız yanımda olsanız sızede solerdım yıne soluorum bı egzantrıkle boyle guzel ayar yapan heriş murat kardesımın ellerıne saglık keske typerlada ugrassa gelen parcalarımı ona taktırsam kadır abı anka geldıgımde taktıgımızda parcaları bı egzantrıklıyle deneyelım o zaman bu vıdeonun akıbetı cıksın benım calısma tempomu bılıosun murat mısafır edemedıysek ben olamadım zaten edemeyenler adınada kusura bakma Burda herkes yanlıs dusunmus sız haklısınız ok sorun yok sızın ıcınız rahat olsun yeterkı egzantrıklı saxoyu kımse gecemez ok

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet bende onu soluorum daha dun uye olmus dırek atarla gırıo bız burda cok vıdeo tartıstık ama buyugumuzu kucugumuzu bılerek.. ne dıyım bende benım arabam eskı bmk herkes bılır kımlerı deldıgını diyip atarmı yapayım o gun ben yarısmadım dahı arabam yok ben yokum mevzulara bak halıt kardesımınde soledıgı gıbı o gun sırf bı deneyelım dedınız aksam orda agzı olan vardı adam sıfırdan kaldırmıs daha napacaktı anlamadım kımde sımdı yanlıs ayıp seyler bunlar bızı burda cogu kısı bılıo sız dahada ıyı bılıosunuz o aksam dıgerlerıyle gırdıgınız polemıklere bızı neden karıstırdınız ben sızın adınıza forumdakılerden ozur dılıcem bıraz dıkkatlı okursanız hırsınızıda bı kenara koyarsanız daha ıyı anlarsınız bız arabayamı camur atmısız herkes ne guzel gıdıo masallah demıs sadece bı egzantrıkle uzamasını sormusuz bunda ne gıbı bı durum var anlamıs degılız sabancım benım zamanında vtecle ; noslu egzantrıklı saxoyu gectıgımıde ıstersen murat tosunuda uye edelım anlatsın burda en tecrubelılerden kadır abım var o hepsıne bındı typer vtec rs vs vs vs sadece soruoruz bı kac gun sonra o vıdeoyu ızlerken sız yanımda olsanız sızede solerdım yıne soluorum bı egzantrıkle boyle guzel ayar yapan heriş murat kardesımın ellerıne saglık keske typerlada ugrassa gelen parcalarımı ona taktırsam kadır abı anka geldıgımde taktıgımızda parcaları bı egzantrıklıyle deneyelım o zaman bu vıdeonun akıbetı cıksın benım calısma tempomu bılıosun murat mısafır edemedıysek ben olamadım zaten edemeyenler adınada kusura bakma Burda herkes yanlıs dusunmus sız haklısınız ok sorun yok sızın ıcınız rahat olsun yeterkı egzantrıklı saxoyu kımse gecemez ok
    Gel bro gel her türlü muhabbet ederiz her türden araba var sıkma canını

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortam boşuna gerilmesin arkadaşlar lütfen... keşke hiç koymasaydım videoları.olay başka bir boyuta taşındı resmen. kusuruma bakmayın.

kadirbeyhan
    Misafir
    senin kim olduğunu bilmiyorum ama sen onla benim arama giremezsin senin bı sıkıntın varsa ne sen adanaya gel ne biz ankaraya gelelim ortada buluşalım senin sıkıntını giderelim bı sıkıntın yoksa laf ebeliği yapma

kadirbeyhan
    Misafir
    benim soyadım rahat halit gardaş eğer hırs yapsaydım o gün senle yarış bitimi el sıkışıp seni tebrik etmezdim ben bu işi bitek ben biliyorum demiyorum herkesin bilgisine saygı gösteriyorum ama kendime güveniyorum eğer bidahaki sefere siz gelip misafirim olursanız hem adanada ne işler yaptığımı görürsünüz hemde misafir perverlik görürsünüz ama kalkmadan önce aracı arayın sonra nos muhabbeti dönmesin burda sanal alemde fazla lafa gerek yok yarışmak isteyen olursa yerimiz belli telefonumuz belli arayan bulur kadir beyhanada gelince ona bu forma üye olmasını ben söledim çoluk çocuk değil kimse merak etmesin benim kuzenim hadi herkes dostça kalsın biz bu işi zevkine yapıyoruz herkese selamlar........................

nissansunnygti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu muhabbette bizim v tec muhabbetine dönmüş baya ama inanın arkadaşlar belli bi zamn geçtikten sonra hepsi geride kalıyo kimse kimseye diklenmesin hepimiz din kardeşiyiz bunun kıymetini bilelim

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saxo kısa kosucu.Typer rollde ıyı basmıs.Araclara massallah.

dangerahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirbeyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı kılasmanda aracın varsa gel sabaha kadar kalkalım arabamı araman şartıyla saxso 1ve 2. ci viteste çok sarıyo 3 te kurtulunca kopuyo ayrıca araçta orjın debriyaj seti var noslasan sıyırır gecilince öyle olur..
    Başarılar Diliyorum Herispowera Vts Çok Çok İyi Yürüyor Maşallah Bizde En Kısa Zamanda Adanadayız Aracımza Bi Kaç Parça Taktırmak İçin Vts'yi Detaylı İnceleriz Selamlarr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)