Onur typer Nickli Üyeden Alıntı
ewet bende onu soluorum daha dun uye olmus dırek atarla gırıo bız burda cok vıdeo tartıstık ama buyugumuzu kucugumuzu bılerek.. ne dıyım bende benım arabam eskı bmk herkes bılır kımlerı deldıgını diyip atarmı yapayım o gun ben yarısmadım dahı arabam yok ben yokum mevzulara bak halıt kardesımınde soledıgı gıbı o gun sırf bı deneyelım dedınız aksam orda agzı olan vardı adam sıfırdan kaldırmıs daha napacaktı anlamadım kımde sımdı yanlıs ayıp seyler bunlar bızı burda cogu kısı bılıo sız dahada ıyı bılıosunuz o aksam dıgerlerıyle gırdıgınız polemıklere bızı neden karıstırdınız ben sızın adınıza forumdakılerden ozur dılıcem bıraz dıkkatlı okursanız hırsınızıda bı kenara koyarsanız daha ıyı anlarsınız bız arabayamı camur atmısız herkes ne guzel gıdıo masallah demıs sadece bı egzantrıkle uzamasını sormusuz bunda ne gıbı bı durum var anlamıs degılız sabancım benım zamanında vtecle ; noslu egzantrıklı saxoyu gectıgımıde ıstersen murat tosunuda uye edelım anlatsın burda en tecrubelılerden kadır abım var o hepsıne bındı typer vtec rs vs vs vs sadece soruoruz bı kac gun sonra o vıdeoyu ızlerken sız yanımda olsanız sızede solerdım yıne soluorum bı egzantrıkle boyle guzel ayar yapan heriş murat kardesımın ellerıne saglık keske typerlada ugrassa gelen parcalarımı ona taktırsam kadır abı anka geldıgımde taktıgımızda parcaları bı egzantrıklıyle deneyelım o zaman bu vıdeonun akıbetı cıksın benım calısma tempomu bılıosun murat mısafır edemedıysek ben olamadım zaten edemeyenler adınada kusura bakma Burda herkes yanlıs dusunmus sız haklısınız ok sorun yok sızın ıcınız rahat olsun yeterkı egzantrıklı saxoyu kımse gecemez ok