Tamam allah korusun da sınırları da bu kadar zormalakta olmaz ki , izlerken dahi tüylerim diken diken oldu , bu kadar motor kazasında vefat eden insan varken :S Neyse sosyal mesaj istenmiyormuş . :icon_wack
Allah kazadan beladan kourusun . :S:S:S
Printable View
Tamam allah korusun da sınırları da bu kadar zormalakta olmaz ki , izlerken dahi tüylerim diken diken oldu , bu kadar motor kazasında vefat eden insan varken :S Neyse sosyal mesaj istenmiyormuş . :icon_wack
Allah kazadan beladan kourusun . :S:S:S
2. video gerçekten kanımı dondurdu diyecek söz bulamadım, Allah tekerine taş değdirmesin...
Rabbim kazadan beladan korusun...Cok güzel video heleki 2. video ama böyle izleyince gercekten korkuyomuşum motordan :):)
2.videoda 1:57 de bian gözümü kapadım walla :)
adrenalin style.
Limitleri çok zorluyorsunuz.
Allah kaza bela vermesin, ba$ka ne denir ki :)
Allah nazardan saklasın kaza bela vermesin...masallah
Maşallah Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanırsın inş.
Tek kelimeyle harika.Allah nazarlardan saklasın..Ahmet sağolsun kısa sürelide artçı olarak binmek nasib olmuştu
Apayrı bir keyif başka bir dünya.
Ahmet'in hakimiyet ve sürüş tarzınada nazar değmesin.Kazasız belasız Maşallah..
allah kaza bela göstermesin, söyleyebilinecek tek şey bu sanırım... sebep olmayasın kimseye...
kazasız belasız maşallah
Gidiyosun be İ... :D:D:D
Maşallah,Allah kaza bela vermesin..
Videoları izlerken bile zevk aldım.:)Allah kaza bela vermesin.Maşallah
Ölmeden önce benimde kullanmam şart bu motorsikleti:D
Maşallah Kazasiz belasiz sürüşler diliyorum ben araba ile hayvan gibi araba kullananlardan korkuyorum motorla gitmek büyük ceserat ve ustalik sanirim.
2. video iyiymiş.
Kazasız belasız sürüşler...
MAsallah (Y).Kazasiz belasiz,:).
Ona bakarsan gazetede haberlerde hergun bir araba kazasında ölen vatandaş görüyoruz... Allah herkese uzun ömürler versin. Motosiklet hata maalesef kabul etmiyor eminim ki onlarda bunun fazlasıyla bilincindedir.
Allah kaza bela göstermesin videolar çok güzel keyifli gazlamalar.
Allah kaza bela göstermesin..