çok ciddi gaz açıyorsunuz...:)maşşallah dualarımız sizinle brolar
Printable View
çok ciddi gaz açıyorsunuz...:)maşşallah dualarımız sizinle brolar
Masallah Allah kaza bela vermesın ama yanından gectiginiz aracların cogu sizi sonradan farkediyor büyük ihtimal.. :D
Allah razi olsun. Kullanim tarzi ne tasvip edilir ne de ozenilir cinsten degil zaten. Mevlam cumlemizi kazalarda belalardan korusun. Amin.
tasvip edilmez ama motoru trafikten hızlı sürmek zorundasın trafikle aynı hızda sürmek daha tehlikeli bunun sosyal mesajlık durumu yok bence gayet kontrollü gidiyor risklimi evet ama hız riski azaltır ne demek istediğimi kullananlar anlar burda makinanın hayabusha olması kıvraklığını azaltmış kazasız belasız
Maşallah Abi.Kazasız,Belasız :)
Yanlış Anlamada Ben Motor Sesini Duymak İsterdim :D Bide Makina Hayabusa Olunca :D
O Ses Adamı Öldürür Valla :D Bastıkca Basası Gelir İnsanın :D
Başarılarınızın Devamın Dilerim :)
masallah kazasız belasız
Motor zaten aklıma yatmayan bir icad.Birde böyle şeyler görünce aklıma hak veriyorum:) Allah kazalardan belalardan uzak tutsun.Maşallah
yemin ederim videoları izlerken kafamı sağa sola çeviriyorum ya :D:D kasıldım resmen.ben korkarım abi, hayatta motorda o hızı ve çevikliği yapamam.ama çok zevklidir eminim. allahım kaza bela vermesin.bin kere maşallah.motor da süren de çok iyi.
bir de şu videodaki iki şarkının isimlerini verirsen çok iyi olur. hoş şarkılar.
hulk mu hayabusamı hılmi denedinizmi hiç
valla tüylerim diken diken oldu :) ben scooter ile aradan geçmeye korkuyordum adam kadranı deviriyor bu trafikte. Allah kazadan beladan uzak tutsun.
moruk bıara korkuttun benı masallah elıne koluan bılegıne:)
hayabusa tam bir hiperbike!!!2005 zx-10 ile çok denemek istediğim yeni kasa busayı bir türlü nasip olmadı.
ALLAH kaza bela vermesin. Şarkısız sesi duymak isterdim.
Şarkıyı isteyenlere :
orjinal hali :http://www.4shared.com/audio/1NDZ-T2z/kerm___220.html
maşallah allaz kaza bela vermesin...
hoşbuldum teşekkürler.2007 hayabusa ile denedim ben.2006 zx10 burda bir arkadaşıma aldık onuda kullandım ben 2005 zx10 2006 dan daha hizlı buluyorum kendi yorumum tabiki bu..
2006 ve 2007 lere PC destegi şart tabi diyceksinizki bende baglarım ikinizde baglasanız bile gecemessiniz bence cunku benim bildigim krankta 12 hp veya ona yakın bi guc farkı var 2005 le 06 arasında..
2007 busa yeni kasaya gore tam bir eşşek o kasayla bu kasayı bir tutma derim :icon_tup:
saatte 200 km/h üzeri hızlarda bile arkasını oynatması yokmu şu meretin :D sırf şu olaydan dolayı alasım var ama bana büyük gelir en fazla r6 600rr zx6 :D
allah kazadan beladan korusun :) kullanan abimizede şukranlarımı sunuyorum :D hakkını vermiş makinanın :)