ben bakamıyorum bile :D
Printable View
ben bakamıyorum bile :D
doğrudur ama benim motorumda komple racing-line komple akrapoviç,BMC hava filtresi,iridyum bujiler,velocity stacks emme manifoldları,pc ııı,tre kit ve dynoda ayarlandi arka tekerde 173.2 ps ve 116.3 nm tork değerleri verdi.dyno grafiklerini istenirse eklerim buraya.2007 hayabusa ile 100-299 denedik 5-6 sefer 2.viteste başlayaraktan çok arkada kaldı ve arkadan gelipte önümede geçemedi.busa kullanın söylediği şu;ben kesiciye girince ancak çok yavaşca yaklaşmaya başlıyorum sana dedi ama ara çok açık çok fazla yol gerekiyor dedi.miniks ile izmitte ygz typer ın sahibi arda sayesinde tanıştım daha doğrusu bu site ilede arda sayesinde tanıştım.izmitte 2008 busa yok olsa deneyeceğim zx14 var ama kullanan gazlamayı sevmeyen biri ondan deneyip video koyamıyorum..:(
maşşallah cok güzel degerler ama o speclerde tekerde 180 kusur alan 06-07 modeller var..he türkiyede kac kisi var zx10 u o kadar yukliyen dersen bi elin parmagını belki gecer belki gecmez..
dedigim gibi 2007 model hayabusayı gecmen cok normal bisey demiyorum o konuda yeni kasayla bi dene derim,bu degerlere gore stock yeni kasada seni zor gecer gibi duruyor ama PC li ve bogazdan komple akrepli bi yeni kasayla denemen guzel olurdu
Eski kasa busa full system exhaust filtre buji pc marchesini jant modifiyeleri bunlar. Yeni kasanin stock halinden yavas. Eski kasa ile deneyip yeniyi baz almayin. Sana daha oncede soyledim once 1000 likler bitsin. Benim arkadasimda 07 kawa var zx10 pc full system exhaust filtre buji beni birak daha gsxr 1000 nin yaninda duramio. Senin malzemeler ve sonuc cok iyi bizim k7 ile bi deneyelim. K7 de full system exhaust buji filtre var. 250 ye kadar arkamda gidiyor. Suana kadar arkamda giden tek k7 . Bu is kismet isi her hayabusa da bnmki gibi gitmio cok deneme yptim pc li yeni kasa gectim. Yeni kasa hayabusa cok tepkili tekere getirmeden devirli sikmak o torkta seni geriye attiginda vitesi devrinde deistirmek biraz zor. Ben 1 ayda alistim. 3 yil binip hala gazina asilamayan insanlar taniyorum. Eski busa yenisinin yaninda 600 luk gibi o kadar soyliyim. Kisa oz :)
ahmet abicim bende çok istiyorum gsxr ile denemeyi ve yeni busa ile.geçenlerde seni aradım ama tatile gidiyormuşsun hatırlarsın belkide.önümüzdeki ayın 10-18 arası havalar iyi olursa gelip senle yüzyüze tanişip motorları denemek isterim.videoda çekeriz buraya koyarız olmaz mı ahmet abi??
maşallah muhteşem bişe bu busa.bunu sürmeden ölmek istemem.zaten herhalde sürersemde bindiğim en son araç olur:D kazasız belasız inş. konu ile alakasız ama videoda çalan şarkının adını PM atma imkanın varmı? şarkı çok hoşuma gitti.
seyrederken 2-3 yerde gozumu kapadım gectim :)
Şarkıların isimlerini yarın veririrm şimdi aklımda degil
teşekkürler
Allah korusun bir kaza anında, yanlışıkla birisi serit degiştirirken tatsız bir olay yaşandı kim suçlu bu durumda? Yol epey kalabalık etrafta bir çok araba var kaza büyük olabilir çünkü.
k6 gsxr 1000+headers ile beraber yoşhi tri oval karbon pc filtre buji vardı eski busa arkasından gelirken yeni busanın yanında bile gidemiyodu :)
oha nasıl bir trafiktir o ya
maşallah kaza bela vermesin abi
ALLAH korusun kazalardan belalardan
o ne öyle ya maşallah:D
Dj andy feat stella - freedom
Surisan - where have you gone
allah kaza bela vermesin maşallah...
lan ahmet sosyal mesajın allahını vermiş "gazlıyorum ben abi" diyenlere... uzun ömürler