User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
97 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: miniks New Busa trafikte

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bakamıyorum bile

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur ama benim motorumda komple racing-line komple akrapoviç,BMC hava filtresi,iridyum bujiler,velocity stacks emme manifoldları,pc ııı,tre kit ve dynoda ayarlandi arka tekerde 173.2 ps ve 116.3 nm tork değerleri verdi.dyno grafiklerini istenirse eklerim buraya.2007 hayabusa ile 100-299 denedik 5-6 sefer 2.viteste başlayaraktan çok arkada kaldı ve arkadan gelipte önümede geçemedi.busa kullanın söylediği şu;ben kesiciye girince ancak çok yavaşca yaklaşmaya başlıyorum sana dedi ama ara çok açık çok fazla yol gerekiyor dedi.miniks ile izmitte ygz typer ın sahibi arda sayesinde tanıştım daha doğrusu bu site ilede arda sayesinde tanıştım.izmitte 2008 busa yok olsa deneyeceğim zx14 var ama kullanan gazlamayı sevmeyen biri ondan deneyip video koyamıyorum..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur ama benim motorumda komple racing-line komple akrapoviç,BMC hava filtresi,iridyum bujiler,velocity stacks emme manifoldları,pc ııı,tre kit ve dynoda ayarlandi arka tekerde 173.2 ps ve 116.3 nm tork değerleri verdi.dyno grafiklerini istenirse eklerim buraya.2007 hayabusa ile 100-299 denedik 5-6 sefer 2.viteste başlayaraktan çok arkada kaldı ve arkadan gelipte önümede geçemedi.busa kullanın söylediği şu;ben kesiciye girince ancak çok yavaşca yaklaşmaya başlıyorum sana dedi ama ara çok açık çok fazla yol gerekiyor dedi.miniks ile izmitte ygz typer ın sahibi arda sayesinde tanıştım daha doğrusu bu site ilede arda sayesinde tanıştım.izmitte 2008 busa yok olsa deneyeceğim zx14 var ama kullanan gazlamayı sevmeyen biri ondan deneyip video koyamıyorum..
    maşşallah cok güzel degerler ama o speclerde tekerde 180 kusur alan 06-07 modeller var..he türkiyede kac kisi var zx10 u o kadar yukliyen dersen bi elin parmagını belki gecer belki gecmez..

dedigim gibi 2007 model hayabusayı gecmen cok normal bisey demiyorum o konuda yeni kasayla bi dene derim,bu degerlere gore stock yeni kasada seni zor gecer gibi duruyor ama PC li ve bogazdan komple akrepli bi yeni kasayla denemen guzel olurdu
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah cok güzel degerler ama o speclerde tekerde 180 kusur alan 06-07 modeller var..he türkiyede kac kisi var zx10 u o kadar yukliyen dersen bi elin parmagını belki gecer belki gecmez..

dedigim gibi 2007 model hayabusayı gecmen cok normal bisey demiyorum o konuda yeni kasayla bi dene derim,bu degerlere gore stock yeni kasada seni zor gecer gibi duruyor ama PC li ve bogazdan komple akrepli bi yeni kasayla denemen guzel olurdu
    denediğim busada slip-on rs-3 yoşiler ve k&n hava filitresi vardı.06 zx10 olan arkadaşımda slip-on akrepler ve hava filitresi var onunla deneyeceğim ve burada videoyu paylaşacağım.05 kasa en hafif zx10 kasası belkide en büyük avantajlarından biri bu..

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kasa busa full system exhaust filtre buji pc marchesini jant modifiyeleri bunlar. Yeni kasanin stock halinden yavas. Eski kasa ile deneyip yeniyi baz almayin. Sana daha oncede soyledim once 1000 likler bitsin. Benim arkadasimda 07 kawa var zx10 pc full system exhaust filtre buji beni birak daha gsxr 1000 nin yaninda duramio. Senin malzemeler ve sonuc cok iyi bizim k7 ile bi deneyelim. K7 de full system exhaust buji filtre var. 250 ye kadar arkamda gidiyor. Suana kadar arkamda giden tek k7 . Bu is kismet isi her hayabusa da bnmki gibi gitmio cok deneme yptim pc li yeni kasa gectim. Yeni kasa hayabusa cok tepkili tekere getirmeden devirli sikmak o torkta seni geriye attiginda vitesi devrinde deistirmek biraz zor. Ben 1 ayda alistim. 3 yil binip hala gazina asilamayan insanlar taniyorum. Eski busa yenisinin yaninda 600 luk gibi o kadar soyliyim. Kisa oz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski kasa busa full system exhaust filtre buji pc marchesini jant modifiyeleri bunlar. Yeni kasanin stock halinden yavas. Eski kasa ile deneyip yeniyi baz almayin. Sana daha oncede soyledim once 1000 likler bitsin. Benim arkadasimda 07 kawa var zx10 pc full system exhaust filtre buji beni birak daha gsxr 1000 nin yaninda duramio. Senin malzemeler ve sonuc cok iyi bizim k7 ile bi deneyelim. K7 de full system exhaust buji filtre var. 250 ye kadar arkamda gidiyor. Suana kadar arkamda giden tek k7 . Bu is kismet isi her hayabusa da bnmki gibi gitmio cok deneme yptim pc li yeni kasa gectim. Yeni kasa hayabusa cok tepkili tekere getirmeden devirli sikmak o torkta seni geriye attiginda vitesi devrinde deistirmek biraz zor. Ben 1 ayda alistim. 3 yil binip hala gazina asilamayan insanlar taniyorum. Eski busa yenisinin yaninda 600 luk gibi o kadar soyliyim. Kisa oz
    ahmet abicim bende çok istiyorum gsxr ile denemeyi ve yeni busa ile.geçenlerde seni aradım ama tatile gidiyormuşsun hatırlarsın belkide.önümüzdeki ayın 10-18 arası havalar iyi olursa gelip senle yüzyüze tanişip motorları denemek isterim.videoda çekeriz buraya koyarız olmaz mı ahmet abi??

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah muhteşem bişe bu busa.bunu sürmeden ölmek istemem.zaten herhalde sürersemde bindiğim en son araç olur kazasız belasız inş. konu ile alakasız ama videoda çalan şarkının adını PM atma imkanın varmı? şarkı çok hoşuma gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyrederken 2-3 yerde gozumu kapadım gectim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet abicim bende çok istiyorum gsxr ile denemeyi ve yeni busa ile.geçenlerde seni aradım ama tatile gidiyormuşsun hatırlarsın belkide.önümüzdeki ayın 10-18 arası havalar iyi olursa gelip senle yüzyüze tanişip motorları denemek isterim.videoda çekeriz buraya koyarız olmaz mı ahmet abi??
    Allah kismet ederse neden olmasin bizde gelebiliriz bi pazar bolu yapariz beraber olmazsa
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şarkıların isimlerini yarın veririrm şimdi aklımda degil

teşekkürler
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun bir kaza anında, yanlışıkla birisi serit degiştirirken tatsız bir olay yaşandı kim suçlu bu durumda? Yol epey kalabalık etrafta bir çok araba var kaza büyük olabilir çünkü.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k6 gsxr 1000+headers ile beraber yoşhi tri oval karbon pc filtre buji vardı eski busa arkasından gelirken yeni busanın yanında bile gidemiyodu

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha nasıl bir trafiktir o ya
    maşallah kaza bela vermesin abi

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH korusun kazalardan belalardan

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ne öyle ya maşallah
    Stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dj andy feat stella - freedom
    Surisan - where have you gone
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kaza bela vermesin maşallah...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tasvip edilmez ama motoru trafikten hızlı sürmek zorundasın trafikle aynı hızda sürmek daha tehlikeli bunun sosyal mesajlık durumu yok bence gayet kontrollü gidiyor risklimi evet ama hız riski azaltır ne demek istediğimi kullananlar anlar burda makinanın hayabusha olması kıvraklığını azaltmış kazasız belasız
    Olay bu dimi Diğerleri duruyo gibi geliyo belli bir hızda ve sen aralarından sağ sol yapıyosun
    Geçen gün videosunu izlediğimiz Clio 1.6 nın işi daha zordu o yüzden takla attı

bodoff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan ahmet sosyal mesajın allahını vermiş "gazlıyorum ben abi" diyenlere... uzun ömürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)