o m3 orda lastik yaka yaka döner, dönebilmeli, 300hp üstündeki bi araçı hangi asfalt ne kadar tutacakki..
o m3 orda lastik yaka yaka döner, dönebilmeli, 300hp üstündeki bi araçı hangi asfalt ne kadar tutacakki..
Abi öyle tabi ama orada da smg nin azizliği var. Manual olsa çok daha ba$arılı dönerdi orayı. Aslında abimiz biraz eksik $eyler yaptı. Bence shiftlock yada sol ayak freniyle güzel güzel kopartırdı her virajda . O torkla powerslide denemi$ ama bu seferde asfalta araba biraz tutunmu$![]()
smg ile fln alakası yok yani kötü bi şanzıman deil smg2 burda siz hala o kadar güçlü arabayı asfalt ne kadar tutabilir fln diosunuz ama yanlıyosunuz lastik biraz ısındıktan sonra orda yanlamak bide hele drift yapmaya çalışmak fln hayal oluyo bence fazla bile yapmış o kadar diyim size
asfaltın çok iyi tutuğu bellı oluo ztn viraj cıkıslarında arabanın kayıp hemen toplamasından...
ama sondakı hareketleri beğendim fena deıldı![]()
bence daha iyi olabilirdi...
nitekim auto dromun afalti Istanbul park gibi deil...
yani cok abarti bi asfalt deildir...
altındaki aracın her ne kadar smg şanzımanlıda olsa M3 olduğunu düşünürsek bence yetersiz gibiydi bu iş için.. araç dönmek için gayet istekli fakat pilotta iş yok..şaka bi yana kontrayı bile doğru düzgün veremeyip spine gelio nerdeyse o andada lastik yakarak kurtarıyo işi..
m3 zımpara zemindede döner, lastikleri ısınsada döner, şekil a da ki gibi sürücüsü olmasada döner
![]()
walla uğur abiyi çok sevdiğim için yanlasada olur yanlamasada.. kimsede 4/4lük yapmakta zorunda değil yapamazda..o gün çekimde böyle yanlamıştır belki bugün çıksa daha iyi veya kötü yapıcaktır.. önemli olan ben en iyisiim die bi idda ortada olmadıktan sonra videoyu izlemektir sadecetek beğenmediğim nokta emniyet kemeri oldu , bize taktırır kendi takmaz
![]()
AyB
bende m5 var kardeşim 470 hp m3 ü 10 boy fln geçiyorum autodromda 2 kalkış yaptım lastikler ısındı olduğu yerde arabayı çevirmeye çalıştım ki nsl araba sürdüğümüde çoğu arkadaş bilir burda allaha şükür biliyoruz bişiler araba yarım tur döndü tuttu sonra bilmeden yorum yapmayalım lütfen o pistte o iş olmuyo yani işte yani bu kadar basit![]()
Bence anıl haklı bu konuda
anıla katılıyorum...
ama emniyet kemersiz bu isi gostermek hıc hos degil...
KA Style
emniyet kemeri yok videonun ilk kısmında. dengesiz dengesiz gaza basınca sınırları zorlamış oluyormuş yani, onu da öğrendik iyi oldu. Pistte gazlayınca kemere de gerek yokmuş, hani "pist" ya, çok güvenli...
bnm bgne kadar yanladığım arabalar 320, sorento, 520 vb..
anıl senden iyi bilicek halimiz yok tabi.. M5 e binen sensin..
ama sürücü bazı yerlerde erken gaz kesti bence hatta arabanın dengesi bozuluyo öyle yapınca ani olarak dier tarafa atıyo arkayı.. ben olsam şöyle böyle demiyorum yani ama öyle yerlerde gaz kesmeseydi sanki daha güzel olurdu.. hem yoldan çıksan nolucak çim war kenarda..
O pist tutunuyoooo bilmeyenler denesin örensin beyler tartışma olsun diye yazmıyorum ama orda araba rayda gibi gidiyor lastik ısındımı arabanın kıçını kopartmak hayal oluyo .... olsada anlık kopuyo tekrar tutunup bozuyo işi ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)