User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
90 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: m3 drifting by Uğur Ersöz

ABARTH
    Misafir
    ahh be abicim bizim millete anlatamıyosunki işte bunu...klasik huyumuz bilip bilmeden eleştirmek olumsuzca kimse kusura bakmasın...baştan beri sölüyorum o piste çıkıp drift denememişler anlayamaz diye ama inatla olmamış şöle böle deniyo...işi bilenler bu tarz araba sahipleri ne güzelde anlıyo...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep laf ver arabayıda gidip deneyelim o zaman hemşo
    Ula hemşo denedih Olmasına oluyoda bukadar oluyor yaw hacı Mustafa efendide bilirler zuahahah
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ABARTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh be abicim bizim millete anlatamıyosunki işte bunu...klasik huyumuz bilip bilmeden eleştirmek olumsuzca kimse kusura bakmasın...baştan beri sölüyorum o piste çıkıp drift denememişler anlayamaz diye ama inatla olmamış şöle böle deniyo...işi bilenler bu tarz araba sahipleri ne güzelde anlıyo...

Denemeden bilinmiyo bi denetip terletmek lasım bizim tayfayı
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm bgne kadar yanladığım arabalar 320, sorento, 520 vb..

anıl senden iyi bilicek halimiz yok tabi.. M5 e binen sensin..

ama sürücü bazı yerlerde erken gaz kesti bence hatta arabanın dengesi bozuluyo öyle yapınca ani olarak dier tarafa atıyo arkayı.. ben olsam şöyle böyle demiyorum yani ama öyle yerlerde gaz kesmeseydi sanki daha güzel olurdu.. hem yoldan çıksan nolucak çim war kenarda..
    sürücünün hataları olabilir ama sen ordaki arabanın tepkilerini vidiodan nsl anlıyosunki adam belki tepkilere göre davranıyo kardeşim bide öle bişi var yani çünki harbi orasına göre iyi bile yapmış yani fazla bile olmuş o kadar diyim sana öle tutan bi asfaltı var oranın hele bi arkadaş f1 pisti ladar tutucak hali yok ya dedi orda yıkıldım yani biz sanki yalan sölüyoruz

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e tabi ben videodan gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum.. ama gaz kestiği anlaşılıyo bence.. tabi ki yalan söylemiosunuzdur.. zemin çok önemli bencede.. ankaralılar bilir, karataş diye bi yer war orda mustangle 1 tur dönemedi adam.. 325ciler zaten ağlattılar arabaları dönsün diye ama tutunuyo orda arabalar..

programla ilgili olarakda Tiff Needell izlemeyi beklemiyoruz tv8 de ama madem orası öyle kayan bi yere gitsinler ya.. amaç sow diil mi? dier arabalar da öyle dandik dandik el freni çekmeler falan.. ne gerek war.. sewmedim ben modifiye tv yi

ABARTH
    Misafir
    bu tarz tv formatları yeni yeni yapılmaya başlandı...raytingler çok iyi ama maddi gelir reklam sponsor pek olmadığı için malesef uzun soluklu olamıyor...olayın iç yüzünü bilseniz nekadar zorluklarla yapıldığını anlarsınız çoğu kişisel çabalarla yürüyo malesef...bizlerin yapması gereken destek olup ilerletmek bu tarz işleri yoksa zaten zor şartlarla yapılan işler başından güme gidicek...zaten kaç kişi varki bunu yapmaya çalışan ? herzaman tuning camiasından sıkı dostluklar oluşmuştur her nekadar gereksiz tartışmalar çıksada...bu desteği bu işlerdede göstermeliyiz bence...en azından manevi destek vermeliyizki işini yapan insanlar desteği hissedip dahada iyisini yapsınlar...unutmayalım herşey zamanla oturur ve güzelleşir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e tabi ben videodan gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum.. ama gaz kestiği anlaşılıyo bence.. tabi ki yalan söylemiosunuzdur.. zemin çok önemli bencede.. ankaralılar bilir, karataş diye bi yer war orda mustangle 1 tur dönemedi adam.. 325ciler zaten ağlattılar arabaları dönsün diye ama tutunuyo orda arabalar..

programla ilgili olarakda Tiff Needell izlemeyi beklemiyoruz tv8 de ama madem orası öyle kayan bi yere gitsinler ya.. amaç sow diil mi? dier arabalar da öyle dandik dandik el freni çekmeler falan.. ne gerek war.. sewmedim ben modifiye tv yi
    kardeşim iyi güzel diyosunda başka bi seçenekmi var adam o piste gitsin fln kaçtane pist var istte ztn yokki yani şimdi adam çıkıp sokakta drift yapmaya başlarsa tv de nsl bi izlenim bırakır düşün sen yani o yüzden pistte yapmak zorunda bu işi sokakta yapıpta insanlarda aa bak tv de bile sokakta yapıyolar abi fln izlenimi oluşmasını sende istemezsin bende tabiki tiff beklemiyoruz ama düzgün pist olsa emin ol tr de sana o görüntüleri göstercek insanlarda var yani ben hala sölüyorum burdan bakıpta yorum yapmayın yani yok gazı erken çekmiş fln die burda konuşan kimse o pistte o arkadaştan iyisini yapamıcaktır yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anıl ben başta sen illaki bizden iyi bilirsin dedim ama bizde hiç araba sürmedik deil.. yani videodan hiç mi bişey belli olmuyo sence.. illaki sende ya şurda şöyle yapabilirdi demişsindir.. ha ben çıksam o adamın yerine oraya daha kötü olurdu illaki ona bişi demiyorum..

hiç mi trafiğe kapalı alan yok istanbulda.. ankarada hipodrumda çekilio mesela öyle şeyler.. güzelde oluyo..

www.autokinder.com

tv ye yapılan bi işte bu kaliteyi görmek istiyorum ben. bide kol kırılır yen içinde kalır die de bi laf war.. burda kendi aramızda konuşuyoruz.. destek olmamak gibi bi durum yok kendi adıma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anıl ben başta sen illaki bizden iyi bilirsin dedim ama bizde hiç araba sürmedik deil.. yani videodan hiç mi bişey belli olmuyo sence.. illaki sende ya şurda şöyle yapabilirdi demişsindir.. ha ben çıksam o adamın yerine oraya daha kötü olurdu illaki ona bişi demiyorum..

hiç mi trafiğe kapalı alan yok istanbulda.. ankarada hipodrumda çekilio mesela öyle şeyler.. güzelde oluyo..

www.autokinder.com

tv ye yapılan bi işte bu kaliteyi görmek istiyorum ben. bide kol kırılır yen içinde kalır die de bi laf war.. burda kendi aramızda konuşuyoruz.. destek olmamak gibi bi durum yok kendi adıma.
    kardeşim senin tr de öle şeyler görmen için çok vakit var çok insanın desteği lazım siz hemen yabancı vidio larla karşılarştıyosunuz yanlış yapıyosunuz..ikincisi illaki sen bizden iyi bilirsin demişsin estafurullah öle bi iddaa da bulunmam hiçbi zaman yani el elden üstündür kardeşim vede istanbulda trafiğe kapalı alan yokmu demişsin istanbulu biliyosundur kardeşim yani biraz kalabalık bi şehir nerde boş alan keşke olsa bizde kullansak kardeşim vede tv de format açısından pist kullanmak zorundalar yine sölüyorum yani bunu ve tek seçenekte orası yani ama ben hala vidio dan görüpte şurda şöle yapmış demeyi doğru bulmuyorum

ugersoz
    Misafir
    sevgili arkadaşlarım;
    öncelikle hepinize merhaba.
    öncelikle iyi yada kötü buraya bişeyler yazanlar için teşekkür ederim.
    öncelikle kemer konusu:beni az çok tanıyanlar bilirler. kemersiz bu tür birşey yapmam. malesef burada montajcı arkadaşların yanlışından dolayı böyle bir görüntü oluştu. kemersiz dönülen 2 tur sadece ısınma turları idi. asıl attığım turları malesef yayına koymak yerine ilk çektiklerini montaja almışlar. burada hata benimki montaj esnasında orada bulunmadım.

diğer taraftan; seyrettikleriniz bir iddia bir sidik yarışı yada bir "en mükemmel benim" durumu değil. başında belirttiğim gibi sadece eğlence. drift turnuvası görüntüleri izlemiyorsunuz.

ayrıca daha iyi drift yaparım ederim bu araba ile nasıl kaymaz gibi konuşan arkadaşları 2 hafta sonra otodroma beklerim. yanıma otursunlar ve bilgisayar başında konuşmak yerine kendileri aracın tepkilerini görsünler. öncelikle o aracın altında 265 lastik var hatırlatırım. +michelin pilot sport kullanıyorum. işin kolayı şöyle olurdu: 195 lastikleri takardım ve hiç durmadan kayardım. ayrıca m3 yoldan çıkmak üzerine değil yola en kısa sürede tutunma üzerine bu prensipte üretilmiş bir araçtır.
    otodrom un sadece adını bilen arkadaşlarım. otodroma yaklaşık 40 değişik otomobil ile çıktım. şu ana kadar 3. vitese atabildiğim araç sayısı 3ü geçmez. m3 buna dahildir.
    ve tüm bunların yanında en başta belirttiğim gibi bu bir eğlence. eğer iş tur zamanı yapmaksa o zaman zaten aracı hiç kaydırmam.
    eğer ayarlayabilirsek daha sonra atatürk olimpiyat stadının otoparkını 1 günlüğüne kiralayacağız. o zamanda da buradan konuşan arkadaşlarımızı davet ediyorum. sadece yanıma otursunlar. başka söze gerek yok.
    en son olarak m3 ün nasıl kaydığını veya kayacağını belirten sevgili arkadaşlar. hiç m3 e bindinizmi?...hatta m3 e değil m3 cabrio ya bindinizmi... ikisinin bile karakteri çok farklıdır...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ısınma turunda da takmalıydınız allah korusun kaza geliyorum demez...

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben 1 kere fuarda bindim M3 e
    "Wagen"thusiast

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1 kere fuarda bindim M3 e
    bende yanına oturmu$tum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

www.autokinder.com

katılıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yanına oturmu$tum
    hatta bende foto çekmiştim hatırlarmısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anıl bu verdiğim linkteki videolar türk çekimi, ankara istanbulu da hiç bilmiyorum walla kocaman şehir çözemedim hala..

bide ben kendi adıma m3e de m3cabrioya da SMG2 ye de bindim.. karakterlerini bilmem ama 265 taban lastiği kaldırmicak araba deil m3.. bindiklerimden bunu anladım. asfalt tutuyodur o başka onun tartışmasını yapamam hiç gitmedim çnkü oraya..

94 model e36sı bile deil..

yıkıcı deil yapıcı olmaya çalışıyorum ben programda milletin el freni çekme çalışmaları güzel görünmüyo mesela.. asfalt tutuyosa onları da yapmasınlar hiç.. sürücü amatörmüş gibi görünüyo.. herkes bilemez ki oranın yol durumunu..

bide programa çıkan arkadaşlar arabalara yaptıkları masrafları çok abartıyolar.. neyin ne olduğunu bilen adama komik geliyo bu.. sizin hatanız deil bu ama uyarılabilir..

kolay gelsin..

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alpere bende katııyorum bu çekimler yutdışı değil turkıyede yapılıyor yapan benım eşim, dotum, arkadaşımda değil reklamını yapmıyorum ama çok başarılı buluyorum vede bır kanal tarfından yapılmıyor hemde ankara gibi pist olmayan bir yerde
    bazı şeyler yenı olabılır fakat biraz daha profesyonel olabılır
    bu konu ile ilgili başka birşey yzmıcam başarılar
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugersoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlarım;
    öncelikle hepinize merhaba.
    öncelikle iyi yada kötü buraya bişeyler yazanlar için teşekkür ederim.
    öncelikle kemer konusu:beni az çok tanıyanlar bilirler. kemersiz bu tür birşey yapmam. malesef burada montajcı arkadaşların yanlışından dolayı böyle bir görüntü oluştu. kemersiz dönülen 2 tur sadece ısınma turları idi. asıl attığım turları malesef yayına koymak yerine ilk çektiklerini montaja almışlar. burada hata benimki montaj esnasında orada bulunmadım.

diğer taraftan; seyrettikleriniz bir iddia bir sidik yarışı yada bir "en mükemmel benim" durumu değil. başında belirttiğim gibi sadece eğlence. drift turnuvası görüntüleri izlemiyorsunuz.

ayrıca daha iyi drift yaparım ederim bu araba ile nasıl kaymaz gibi konuşan arkadaşları 2 hafta sonra otodroma beklerim. yanıma otursunlar ve bilgisayar başında konuşmak yerine kendileri aracın tepkilerini görsünler. öncelikle o aracın altında 265 lastik var hatırlatırım. +michelin pilot sport kullanıyorum. işin kolayı şöyle olurdu: 195 lastikleri takardım ve hiç durmadan kayardım. ayrıca m3 yoldan çıkmak üzerine değil yola en kısa sürede tutunma üzerine bu prensipte üretilmiş bir araçtır.
    otodrom un sadece adını bilen arkadaşlarım. otodroma yaklaşık 40 değişik otomobil ile çıktım. şu ana kadar 3. vitese atabildiğim araç sayısı 3ü geçmez. m3 buna dahildir.
    ve tüm bunların yanında en başta belirttiğim gibi bu bir eğlence. eğer iş tur zamanı yapmaksa o zaman zaten aracı hiç kaydırmam.
    eğer ayarlayabilirsek daha sonra atatürk olimpiyat stadının otoparkını 1 günlüğüne kiralayacağız. o zamanda da buradan konuşan arkadaşlarımızı davet ediyorum. sadece yanıma otursunlar. başka söze gerek yok.
    en son olarak m3 ün nasıl kaydığını veya kayacağını belirten sevgili arkadaşlar. hiç m3 e bindinizmi?...hatta m3 e değil m3 cabrio ya bindinizmi... ikisinin bile karakteri çok farklıdır...
    Yazdıklarının çoğunda hemfikiriz pistide gayet iyi tanıyorum kaymıyo kopmuyo hele ısınma turu attıysan zaten lastiklerin bırakmıycaktır pisti ayrıca hem hızlanıp hem powerslide yapmak çok zor o pistte ve hızlandığında arabanın genişliğinde olan pistte devam edebilmek ....

Yanlız şuda varki başta lanse edilenle izlenenler birbirini tutmuyor...
    Benim tek anlamadığım nokta Tv de yayınlanacak kadar özel bişi olmadığı halde neden tvde yayınlandı ?
    Sence bu kayıt için Süzgeçten geçip ''olmuş'' denebilir bi kayıtmı ?
    Sence bu bir M3 Cabriove lastix.com tanıtımı değilse neden yayınlandı ?

Merakımdan soruyorum yanlış anlama bence senin sışında başka biride olsa okadar olurdu o pistte ben sadece yayın konusunda fazla beyenmiyorum Tv8 Modifiye Tv yi Bana çok detaylı çalışan ;araçları ayırt etmiş elemeden geçirmiş bi program gibi gelmedi bugüne kadar izlediğim bölümlerden ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anıl bu verdiğim linkteki videolar türk çekimi, ankara istanbulu da hiç bilmiyorum walla kocaman şehir çözemedim hala..

bide ben kendi adıma m3e de m3cabrioya da SMG2 ye de bindim.. karakterlerini bilmem ama 265 taban lastiği kaldırmicak araba deil m3.. bindiklerimden bunu anladım. asfalt tutuyodur o başka onun tartışmasını yapamam hiç gitmedim çnkü oraya..

94 model e36sı bile deil..

yıkıcı deil yapıcı olmaya çalışıyorum ben programda milletin el freni çekme çalışmaları güzel görünmüyo mesela.. asfalt tutuyosa onları da yapmasınlar hiç.. sürücü amatörmüş gibi görünüyo.. herkes bilemez ki oranın yol durumunu..

bide programa çıkan arkadaşlar arabalara yaptıkları masrafları çok abartıyolar.. neyin ne olduğunu bilen adama komik geliyo bu.. sizin hatanız deil bu ama uyarılabilir..

kolay gelsin..
    ben ben fena abartırım auhauhauha
    AyB

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)