bence pek başarılı değil.. dün tv de izledim, pistte zaten bişey yapamıyorda, kameranın etrafında fena değil gibiydi ama dönerken çok açılıyor..
tabiki pilotlar gibi performans beklenmemeli fakat autodrom gibi dar bi pistde böyle güçlü bir otomobille drift yapmak gerçekten çok zor piste çıkınca anlaşılıyo anca...
dün gece tv8 de izledim bunu araç çok güzel
dün suby ile yürüdüğümüs m3 ün aynısı e46 çok tatlı bi alet![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
bu is icin autodromun gokart pisti yeterli degil komik oluyor 2005 senesinde bizde toplanip yapmistik bu isi ama olmuyor orda maalesef
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
Bence çok ba$arılı değil en azından M3 gibi her devirde güçlü bir aracı daha güzel kullanabilirdi. Eğer bu görsel bir show için çekildiyse bence biraz daha dü$ük süratle viraja gelip , viraj çıkı$ına kadar güzelce powerslide la dönebilirdi. Bu $ekilde yaptığı için amatörce kullanım gibi duruyor . TAbi ki zor ama daha yava$ dönseydi ke$ke .
dar pistde olsa daha güzel olabilirdi ben pek beğenmedim.
Orası gerçekten dar ve asfaltı gerçekten çok tutan bir pist . Cadde ile kar$ıla$tırmak acımazsızlıktan ba$ka bir$ey olmaz.
pisti bahane eden arkadaslar buyrun su videoyu izleyin arac 3,16i kilitli difransiyel falan yok yerde karting pisti
http://www.youtube.com/watch?v=j9COAAfCbag
bunu izleyin ondan sonra bir daha yorum yapın lutfen.![]()
kartıngle autodromun asfaltı aynı deıldır heralde okdr dar vırajlarda kılıtsıs 316 bılmıom denemk lazm ama zorr be abı m3 gıbı guclu bı arabayla da ıyıs yapılır demıs arkadaslar ama zor yaanı autodromda zorrr gıbı geldı cok dar bıde tutuan bı asfaltı war
zaten mükemmel diyen eden olmadı ama o piste ve o asfalta göre gayet başarılı...o piste çıkıp drift yapmamış kişiler pek anlayamaz bunu...aynısını ve sıfır çizmeyi sti ile yapmıştık yine bu kadar olmuştu...neden kesinlikle asfalt yapısı...
sti ile zaten yanlayamazsınki 4x4 bide dar diyosun sti dönmez bile orda aktif. dif olmadıkca
![]()
prodigy calarken izleyici gaza geliyor,
ama bir aksiyon görebildik mi hayir !
videonun sonunda bu kadar yeter demis sürücü;
bencede![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)