benim aracımda 2-3 aydır tesisat yok, kilo dezavantajım devam etmiyordur diye dusunuyorum ama kantara çıkmadım açıkcası
Printable View
benim aracımda 2-3 aydır tesisat yok, kilo dezavantajım devam etmiyordur diye dusunuyorum ama kantara çıkmadım açıkcası
ep3 vs fn2 arasındaki kg farkı ndr
agırlıkları bunlar kanka araclarımızın. bu arada s2k ıle olan ıdıger vıdeoları ekledım alıntı yaptıgım mesajlar ıcerısıne :)
Her zaman diyorum fn2 de gaz kelebeği olayı ve meisyon için yapılan kısıtlamalar olmasın çok çok güzel yürüyecektir. Hepimiz hatırlıyoruz dimi top gear programındaki 2 kırmızı type r ın drag videosunu. Hani ep3 ve fn2 ile olan.
fn2 leri seviyoruz.
maşallah ep3 maşallah fn2 sıkı olmuş
Maaşallah . Bu fn2 nin hastasıyım . ALLAH araçlara kaza bela vermesin. Başa baş geçen mücadele çok keyifli. En güzeli de kavga yok .
maşşallah araçlara
maasallh araclara. Gùzel denemeler olmus.
kim derdiki bir fn2 nin bu kadar hızlanacagını :)
masallah tum araclara.
serhat yeni planlar nedir bitince ne kadar daha hızlanmayı planlıyorsun ?
valla seko geçen c.tesi paşa dynoda araç 222 hp. çıktı şuan o şekilde yürüyor, zaten bu speclerde en iyi 234 hp. görmüştüm kurcalamadan önce, sonra aracı eski haline cevirdik fakat 12hp. kaybetmişiz demek çokta üstüne gitmiyorum nasılsa yine açıcaz yine ayar yapıcaz diye. fakat setup tamamlandığında benim beklentim 260hp. civarı fazlasıda olursa amenna, nekadar hızlanır net bişey diyemem benden tecrübeli arkadaşlar var sitede yaparlar şimdi boy hesabını:rolleyes:
Bende sekoya katılıyorum bidaha ölçtür bence o araba enaz 235-240 :D