kocaman maaşallah çok iyi yaa konyada izlemem lazımmm))
bayıldım erkut çok güzel olmuş kocaman maaşallah ,,,keyifli güzel günlerde kullanmak nasip olsun....................
ahahahaaaaaaa...süpper olmuş ellerine sağlık....nasıl canım çekti
dimi ? bilgi vermiycem diye kasım kasım kasılanlar olunca insan temkinli yaklaşmak zorunda kalıyor)))))) .....erkut gibi bir kaç istisna var allahtanda takıldığımızda yolumuza devam edebiliyoruz
...yoksa cidden halimiz harap.....
helal olsun çok guzel olmuş aracın ama si ye üzüldüm kendi sanzımanını kullanıyor degişiklik yapmamış herhalde okadar acmaması gerekirdi piston falan takılmış si nin yürürü var herhalde eksikleri var. beyın ayarı crx 3 4 dişli 310 cc enjecjtör falan si cıldırır
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
abi beni kırmadıgın ve video cektiğin için cok teşekkürederim arabanın maşallahı var ınanılmaz yürüyoo ben böle birşey görmedim başka sohc vteclerede bindim ama alakası yok ufak defek eksiklerinide halledince stock typr larla rahat yurur
bu arada araçda 1,7 krank yokmuş gerekli kişilere duyurulur
herşeyi kendi cabanla kendi emeğinle kendi bilginle yaptın ve bildiklerini kimseden saklamadın emeğine sağlık binkere maşallah allah kaza bela vermesin
zevkle izliyoruz![]()
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
vay arkadaş.sonunda çıktı yollara.mükemmel olmuş abi gidişi.2ye çektikten sonra uzun bir süre sardı dimi ben yanlış duymadıminş konyaya gelebilirsek orda izlemek istiyorum abi. el emeği göz nuru.
abi peki atmosferiğin zevkini aldıktan sonra haram beygire geçecekmisin bu proje ile?turbo olayına nasıl bakıyosun soch vtec te
ne turbosu yaa biraz binsin adam arabasına tüm setup N/A için ayarlandı zaten şu saatten sonra turboya geçmek baya kasar
biliyorum herşey atmosferik için yapıldı ama daha sonrasında atmosferiğin tadına doyduktan sonra.hani atmosferik hali ile geçebileceği tüm araçları geçip sıkıldıktan sonrabelki düşünebilir
maşallah abi çok güzel yürümüşsün
zaten ufaktan bir duyum daha aldım benim ufak kardeşimle de denemişsin![]()
okuyorum okuyorum okuyorum derken yüzüme bir gülümseme geliyor
K20 nin yag ısısının gazladıgı zaman düşmesinin tek sebebi o ufacık oem yag sogutucudur işte
çok dogru parcalar cok güsel bir şekilde birleştirilmiş
Tebrik ederim hemde cok cok tebrik ederim
Maşallah Maşallah
Si nasıl gider bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyım da sadece mantık yürütürsem
stock turbo yapılsa o seninle deneyen araca senin kadar fark acar heralde
işte okadar hızlısın![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yav 1.7 krank olsa olur olmasa nolur istersen d2.7 yap tek egzantirk kimsenin bi boka benzetmedigi motorla bunlari yapiyorsan sana helal olsun ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)