Erkut abi maşallah...
0'dan kalkış videosu varsa görmek isterim![]()
Kazasız belasız kullanın çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık
Bro dün konuştuk gerçi ama Erkaayada gitmişsin ..Orda ismet ve ali ikisinlede aram iyi ama nato kafa nato mermer elli kere dedik ..Bura doğru ölçmüyo..Galeri spec ölçüm yapıyo ...100 beygir focus,astra memur tarzı arabalarda sorun olmuyo..
Dediğim yere gitmen iyi olmuş onlarda pek sıkıntı olmaz..
Canafara maşallah![]()
ben geldimabi şehir dışındaydım yeni geldim ankaraya tekrar gidicem sonra duruluyoruz zaten dediğim gibi bi toplaşalımda bakalım abi makinaya bir maşallah diyelim sanki çok uzaklardaymışız gibi siteden olmaz yavan kalır
D serisinin vtec sesi öyle güzel duyuluyorki o konuda destekçisiyim kesinlikle hatta inanmayana bu konuda prodüksiyon bile yapabiliriz
d seriside böğüre böğüre vtec açar
hatta kusar
![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
nokta olmuş gerçekten çok güzel hazırlamışınız arabayı işin güzel kısmıda çoğu parçanın oem olması, tek kelimeyle maşallah, gerçekten imrendim arabaya
tahmini gücü nedir aracın
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Motoru dolu ve hacimi arttırılmış ROL VTEC'i 161.1 ölçen Bosch erkaya, FULL +FULL STOCK 2.4 Accord'umu 215.6hp ölçtü (stock190hp)....
Konu dağılmasın ama benim nacizane tawsiyem en azından ankaradaki arkadaşlarım sakın ha erkayaya para kaptırmayın; tamamen sallıyor makine![]()
abi 215i erkayada çıkardı, dalgaya aldık sonuçta araba zır stock, benden sonra baya oynanmış arabaların hepsini standarddan az ölçtü. 2 ay önce 183hp ölçtüğü passatı 141hp ölçtü
sen clioyu bitir, aha rol vtec ücretsiz dyno olarak emrinde bizzat![]()
Bro bu dynoya o gün 15 araba girdik hep normal çıktı..kaç kişiyi yolladım abi dandik diyen olmadı ..bende epeydir gitmiyorum ama benim içinde önce yol dyno önemli..Rs bittimi tek geçerli dynom tabiki sensinOrdaki verimi bu dynoda karne şekli yapacaz
Erkutun konu dyno konusuna dönmesin,dragda kupa alsın ankarada roll gecelerinde yerini![]()
erkutun arabasının gidişi hepimzce 10 numara olduğu konusunda tescillendi.
biraz da görsel modifiye lazım şimdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)