User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
123 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: UBA 88 vs bilmediğim kırmızı 335i

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoların altına saçma sapan yorumlar yazmayın, insanları tanımadan, adamlar gayet insanca rahat rahat denemişler cupra yürümüş gitmiş, kimse buraya araba 1.6 mı, yok 335cinin suratını görseydik falan diye saçma sapan yorum yazma hakkına sahip değil.
    ++++++++1903

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürkan kazasiz belasiz secim konusunda tabi seni kutluyorum Cupraya da maşallah bu arada
    Teşekkur ederim Armagan abi, şükürler olsun .

Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe aynen böyle işte
    ben de her arabayla denerim
    Gürkan bey sizinle de deneyebiliriz, ben de zaten stock 335i merak ediyordum
    (bu arada henüz kimseyle denemiş değilim, kimseyle de deneme istemedim, varsa böyle herkesle denerim diyen ben de denerim min 1000hp isterim )
    Tabi kardeşim ,deneyelim problem degil uygun bir zamanda neden olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GürkanE87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkur ederim Armagan abi, şükürler olsun .

Tabi kardeşim ,deneyelim problem degil uygun bir zamanda neden olmasın
    Gürkan arabayı yapmak istediğin zaman yanıma gel

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürkan arabayı yapmak istediğin zaman yanıma gel
    katılıyorum gurkan oyle bi niyein varsa bi ugra ama telını arama bjk muzıgı calıyor ben o yuzden msj atıom o benı arıoo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum gurkan oyle bi niyein varsa bi ugra ama telını arama bjk muzıgı calıyor ben o yuzden msj atıom o benı arıoo
    jashkdjahsdkjashdkjashkdjhaskjdhas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahah Arabanın ilk karbon parçalarını alayım sonra , lip difizör yapayım, sonra heralde günlük kullanıma uygun bi şekilde yüklicem arabayı, hiç gönlüm el vermiyor ama , m şaseli bi arabadan keyif almam için bunu yüklememem lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GürkanE87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahah Arabanın ilk karbon parçalarını alayım sonra , lip difizör yapayım, sonra heralde günlük kullanıma uygun bi şekilde yüklicem arabayı, hiç gönlüm el vermiyor ama , m şaseli bi arabadan keyif almam için bunu yüklememem lazım
    Hayır sakın ne karbon parçası aracın cirlop gibi kırmızı ve mtech yöri git gürkan. Sakın yapma

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah araçlara....

UBA'ya tebrikler yakında kardeş specte bir araç gelicek sanırım denerik artık Reşit abiyide davet ederik 3 RİZELİ çıkarık yollara
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır sakın ne karbon parçası aracın cirlop gibi kırmızı ve mtech yöri git gürkan. Sakın yapma
    Ahhaha kardeşm hepsi orjinal rengine boyancak sadece ön lip ve difüzör carbon kalcak belkide parlak siyaha boyarım, zaten araba agır bari üstten bi 30 40 kilo verirsek daha iyi yapışırız yola sen bi vorsteiner difüzöre bakta arabandan sogu

http://www.jlevistreetwerks.com/3-Se...duct_info.html

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden ya aracımda arıza vardı bu yüzden sadece tanıdıklarla denedim mesela. aslında herkesle tanımadıklarımlada denemek isterim ama bilmeden garip yorumlar yapılacağından yada küçük düşürücü yorumlardan cekindiğimden tanımadıklarımla denemiyorum. bu yüzden bi tek yiğitle yada alicanla filan videosuz kendi aramızda deneyip duruyoruz.

gayet güzel bi deneme olmuş araclara maşallah. kimseyi üzücek yorumlar yapmakdan cekinsek daha güzel bi ekibimiz olur, kimseyi hedef almadım lütfen alınan olmasın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim maşaallah,uba kendisine yakışanı yapmış.bmv yede maşaallah.
    zd9000 cupra

OnurS
    Misafir
    Bizim grup oraya giderken deneme yapmaya gitmedi, hatta gelicek cupralardan yada diğer araçlardan haberimiz yoktu, maksat muıhabbetti ztn.Giderkende sadece ruf 997 ile lp 640ı izler muhabbet ederiz diye gittik.Şimdi burda kaç kişi 200km önce aldığı, tanımadığı arabayla karşı tarafın her istediği devirde denemeye çıkar?herkes boş beleş atıp tutmuş ne bu saça tavırlar?cupra yürümüş diye 335 gitmiyo mu demek?bizim 4sle denedi gürkan izmit tarafına giderken sadece.4deneme yaptık 4ündede kafa kafaya gitti.Ee ozaman porschedede 1.6 makina var

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara cupra 100-200 suresı nedir acaba?

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada.... köksal uçmuşsun...

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim grup oraya giderken deneme yapmaya gitmedi, hatta gelicek cupralardan yada diğer araçlardan haberimiz yoktu, maksat muıhabbetti ztn.Giderkende sadece ruf 997 ile lp 640ı izler muhabbet ederiz diye gittik.Şimdi burda kaç kişi 200km önce aldığı, tanımadığı arabayla karşı tarafın her istediği devirde denemeye çıkar?herkes boş beleş atıp tutmuş ne bu saça tavırlar?cupra yürümüş diye 335 gitmiyo mu demek?bizim 4sle denedi gürkan izmit tarafına giderken sadece.4deneme yaptık 4ündede kafa kafaya gitti.Ee ozaman porschedede 1.6 makina var
    bizde onun ıcın geldık belkı dedım m3 ıle felan denerız nasıl oluyor dıe maksat denemk olsun dıye gaz bastık gurkanda sagolsun kırmadı bastık...4s ınde yanına geldım deneyelım dıeye sen gecersın gerek yok dedı ama gurkan bıle bıle denedı oraya sus cıcegı gıbı durmak ıcın gıtmedık kımse kusura bakmasın yanı...

OnurS
    Misafir
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde onun ıcın geldık belkı dedım m3 ıle felan denerız nasıl oluyor dıe maksat denemk olsun dıye gaz bastık gurkanda sagolsun kırmadı bastık...4s ınde yanına geldım deneyelım dıeye sen gecersın gerek yok dedı ama gurkan bıle bıle denedı oraya sus cıcegı gıbı durmak ıcın gıtmedık kımse kusura bakmasın yanı...
    biz senin tabirinle süs çiçeği gibi durmak için gittik, ben öyleydim en azından.HAtta konuştuk seninle ttsi sordun bana.Ve biz süs çiçeği olduğumuz için behcet abiyle murat abinin peşinden çıkıp sadece onları izledik, kimseyle denemedik dönüş yolunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmaya cevrilmesin olay uyardık zaten saçma sapan yorum yapanları. Onur üsteleme sende. Denemek isteyenler birbirleri ile denedi oldu bitti. Kimse zorla birbiri ile denemedi. Kaldıki biz habersizde gelmedik ben gelmeden önce Murat'ı aradım Cupra ile geleceğimi sorun olup olmayacağını sordum.

OnurS
    Misafir
    Tartışmaya cevrilmesin olay uyardık zaten saçma sapan yorum yapanları. Onur üsteleme sende. Denemek isteyenler birbirleri ile denedi oldu bitti. Kimse zorla birbiri ile denemedi. Kaldıki biz habersizde gelmedik ben gelmeden önce Murat'ı aradım Cupra ile geleceğimi sorun olup olmayacağını sordum.
    cupra neden sorun olsun ki.rahatsız eden boş 3.şahısların konuşmaları sadece.Cupra iyi yürüyo diye diyerleri yürümüyo mu demek?1.16 motorlu 335 carrera 4sle aynı yürüdü işte.Hani orda konuşurken hayatımda hiç denemeye çıkmadım, çıkmamda, mesele beni tatmin etmesi demiştim ya, işte sırf bu muhabbetler yüzünden...yoksa geçse ne olur geçilse ne olur.Kimse geçildi diye rahatsız olmuyoda, görüp bilmeyenler dalga geçer gibi konuşunca geriliyo insan...Ben bu konuyu görmemiştim mesela bizim forumda konusu geçti, sonra girdim yazdım buraya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupra neden sorun olsun ki.rahatsız eden boş 3.şahısların konuşmaları sadece.Cupra iyi yürüyo diye diyerleri yürümüyo mu demek?1.16 motorlu 335 carrera 4sle aynı yürüdü işte.Hani orda konuşurken hayatımda hiç denemeye çıkmadım, çıkmamda, mesele beni tatmin etmesi demiştim ya, işte sırf bu muhabbetler yüzünden...yoksa geçse ne olur geçilse ne olur.Kimse geçildi diye rahatsız olmuyoda, görüp bilmeyenler dalga geçer gibi konuşunca geriliyo insan...Ben bu konuyu görmemiştim mesela bizim forumda konusu geçti, sonra girdim yazdım buraya...
    Ya mutlaka heryerde abuk sabuk adamlar olacak ve abuk sabuk yorumlar yapacaklardır. Kimse bunların önüne geçemez. Niye aldırış ediyoruz ki çok saçma. Direk ben 3. şahısları uyardım zaten. Stok 335 ile Stok Cupra denemesi değil bu. Dolu cupra boş 335 denemesi. Dolu 335 lerin yapabileceklerini biliyoruz zaten. Millet konusmayı sever bırak konussun. Bmwpassion da da çok abartmışlar olayı. Sanki cuprayı kullanan yazmış gibi göstermişler bir çok şeyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)