clio nun hakkı ne gibi yenilmiş ?
Printable View
Clio'nun speclere eklenen Ragnotti şanzıman yerine yazılım yazılsadaha manalı olur ..O şanzımanın pek bi getirisi yok bu roll de..
Hüseyin yazılım için baturalple görüş üstündeki yazılım binane değilmiş(boradan öğrendim) ;)
teke tek ve farklı devirlerde ve gündüz deneyin..
2 ye 2 denemede saxo için dezavantaj olur... hacim yok :D
videonun orjinali budur. inanmayana izletilir vs. kesme biçme kopyala yapıştır yoktur.
İki araçta çok iyi yürümüş Maşallah,gerginlik yapmaya gerek yok 0'dan bi şans daha verilcekmiş işte! herşeyin açıklaması yapılmış ve gayette mantıklı geliyo neden video kapatıldığınıda sölemişler kurallarına göre çekilmiş ve kapatılmış bi video bence saygılar.
Saxo cidden iyi yürümüş. Rs zaten bilindik araba üstünde çok çalışılmış ve emek olan araba saxoda öyle 1.6 araba çok çok ama çok iyi yürümüş top speed de zaten geciceği belli. Birde saxo devrinde basın saxo 5.viteste kesiciye kadar yürüsün!!
Saxo gerçekten iyi yürümüş:D allah kaza bela vermesin iki aracada bu kadar yorum yapmak gereksiz çıksın iki araçta neyi söküyosa söksün sökmeyen sökmesin herşey belli olur ve gündüz olsun daha net belli olur herşey:DHerkeste görür kim nereye kadar basıyo
Madem video kesildi diyorsunuz o zaman redhawk ın dediği gibi kendi adamınızı koyun vts ye iki tarafta ceksin video bakalım kim kimi ne zaman gecmiş nasıl geçmiş.. Burda kimse boş yere konusmaz araba bitti diyor şahıslar birbirini tanıyor ama uyuşmazlık var en güzel cevap bence tekrardır... Tekrardada 4 video yapın bi rs in devirlerine göre bi vts nin devirlerine göre herkes kendini belli etsin. araçlara maşallah
ben tebrık ettım masallah dedım ama burda bı yanılsama var senın arac nasıl 200 de bıtıyor ben anlamadım 13 59 da olsa kı senın aracında yazılım var zaten orjınal donmuyosun devırı ve 5 vıteste 200 bıtıyor dıyorsun. saxo veya 106 tım olmadı ama neyın ne oldugunu bırazcıka olsa bılıyorum onun ıcın bence arac 200 bıtıyor lafı dogru degıl onun ıcın 210 ve uzerı hız deyın 215 olur fılan ve ben dedım gene dıyorum sen 5 atıyosun gaza basıyosun 2,3 sanıye ıcınde vıdeo kesılıyor ve clıo yaklasmaya basladıgı an oluyor.senın devrınde basılsa gene fırlıcaksın ama rs senı sen bıtmeden gecıcektır dıye dusunuyorum
Maşallah 2araçada çok iyi yürmüş;) ama lütfen bazı şeyleri göz önüne alın biri rs 2.0 & rv-saxo 1.6! Bence ortada yalan bişey yok kurallarına göre yapılmış bi roll olmuş maşallah 2araçada gerginlikte yaratmaya gerek yok en güzeli 0'dan tekrar yapmak:)
herseferınde nedenn rs devrınde yurumekk zorundasınız kııı he dıyorsanız onun devrınde de yurusekte gecıoz bızım devrınde de ooo baska tabıııı.Her ıkı arabada guzel yurumus ama rs sonucta saxoya kafa tutmasıı ve yurumesıı buyukk cesaret arakadasıı tebrık ederımm saxooyu bı ıhtımal gecebılırmıyım cabasııı gosterdıgı ıcınn...
arkadaşlar gercekten tarafsız olarak yazıyorum bursadan saxo yu ben ızmırde mahallı dede gordum gayet guzel yuruyor kaldıkı 53 lü 1600 cc bırıncısı arabaya dragda en yakın gıdern arabaydı sanırım 1,5 boydu herneyse dıgerlerı bunu da yapamadı ama arkadasların dedıgı gıbı 13/59 sanzumanın son hızı bellıdır taş catlasın 200 ve orası sokuk burası sokuk dıyorsunuzda arka koltuklar ve bagajı toplasan toplasan 75 kg yı gecmez hadı onada 100 kg dıyelım ama denedıgı arabada 2000 cc bunu neden kımse gormuyor bence 200 de bıter yarıs cunku adamın sanzumanı o kadar daha ne yapsın ve clıo gıbı bı arabayla üzerinde C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN olmasına ragmen 200 e kadar yürüyorsa burda tebrıkten baska bır laf soylenmemesı lazım arkdaşım gercekten tebrıkler araban çok güzel yuruyor ++ birdahakıne stock bı typer da alın yanınıza bakalım neler olucak bence saxo yıne 200 e kadar önde olur gibime gelıyo yada typer la 200 e kadar yan yana yürür en kotu ıhtımal