Rv Guzel gıtmıs ellerıne saglık Hakancm.
Printable View
Rv Guzel gıtmıs ellerıne saglık Hakancm.
maşallah.. hangi typer merak ettim ??
izmirden değil ist dan yakın bi arkadaşım.
ne saxoymuş beee :D maşallah araçlara
maşallah araçlara
RV sakso gerçekten güzel yürümüş ama şöle bi gerçek var kimse anlamak istemio 106 sakso en dolusu en boşu taş çatlasın en verimli hız araalığı 200 belki 210 dur oda belki devir bandı bi 106 saksonuz yoksa asla anlaymassınız çünki her 106 saksonun bile devir bandı farklıdır orta susturucu da ayrı bi devir bandı yakalar araça düz boruda ayrı.böle ufak şeylerden bile oynar kendi, arasında araçta pt 52 var nası bi egzantirik olursa olsun zaten 2 vites 7 binde basıtığın zaman ilah bi egzantirik olsa bile en fazla döneceğin bin devir biras daha fazlasıdır ki ozaman vites değiştirceksin küllüyen bi zaman kaybı yani RS zaten galip başlıo kendi devrinde rolling e ki sakso buna rağmen nası gidio ilk video da bravo zaten 200 den sona istersen 10 boy geç onu çekse ne olur çekmese ne olur ki farları kapalı video da 200 e kadar o aracı geçmen imkansızzz.zaten idaaa edilen yerde Sevgili haluk gerekeni yapmış.1600 cc bi araç bu ama gerçekten bütün büyük hacimli araçları kızdırcak bi çok şey yapıo ve hazmedilemio işi bilmeyenlere allem galem yapılıo bi şekilde madik atılıo adı geçti geçilemez oluooo.nese konuşmaya başlarsam sabah olur hiç gereği yok görünen köy klavuzz istemezzz.RV saksoya helal olsun başarılarının geçrçekten devamını bekliozzz.bi daha denemektende zarar çıkmaz bu hikayede son bulur.
maşşallah rv saxoya çok güzel yürüyor...
video çekılmıs dha yenı gordum :D maşallah dahada cok guzel yürüsün dileğiyle :):)
Maşallah...
Arabalar birbirlerini geçer öyle yada böyle hafif yada dolu yüklü yada yüksüz.Arkadaşlık,dostluk bakii kalır kimseler kırmasın birbirini izmirde bu olmasın bari destek olalım,bilgi paylaşalım,daha hızlı olalım:) çok mu pooliannayım yavv=))
Maşallah 2 aracada.hüso biliyoruz iyi gittiğini ancak saxo'nunda maşallahı var..
Tebrikler her 2 tarafada...
konu hortlamış,biz rv saxo ile yakın zamanda deneme yapmadık arkadaşlar ;)
yürüyen yürümüş bence,ki RS'dede sağlam parçalar var ki RS'den bahsediyoruz.. Motor hacmine göre hafifletme mantıklı olmuş maşallah:icon_tup:
videoo ceken benimm kesende benim 3 e böldüm 4 le carptım sonra sonra hüseyin beyee video sundumm.....hakan ellerine sağlık kardesim emeklerine deydi seviyorum senii:)))
Video açılmıyor acaba bendemi sıkıntı var :D