ahahaha ya şu 400metredeki video dan bahsediyo herkezde çok izlemek istiyorum..
bütün e30cuları seviyorum :D
Printable View
ahahaha ya şu 400metredeki video dan bahsediyo herkezde çok izlemek istiyorum..
bütün e30cuları seviyorum :D
uzayan kol bizden olsun eray benım sana anlatmak ıstedıgım olay ney bılıyonmu bu araç çift turbolu tekı arıza yarattı adam arabayı bıtireli 6 gun oldu ve aracı standart daha yuklenılmedı yakında onuda zorla yaptırcan an cilere kızdırıyosun bak 10 boy atar sonra gelir aklın gıder :D:D:D lanet olasıca pislik pok çuvali:D
nazmi 2 tane çük kadar turbo var teki arıza yaparsa o arabanın gücü yarı yarıya düşer saçmalamayın artık. tamam turbo yağ veriyodu ama bu gücünü etkilemezzzz sizde benı anlayın artık bu an nin hep böle gidiceği anlamına gelmez gider turbo büyütü 600hp olur ama ben olamam bunun bende farkındayım biz bugünü konuşuyoruz yarını değil bende gider 8000$ gömerim bende olurum 600hp ama bende para yok o yüzden ben çoktan geçilmiş sayıyorum kendimi merak etme :) he bide çok şükür kendi arabamı kendim yapıyorum
yok moruk ben anca arızalı supralarla yürüyebilirim turbo typper ne haddime
araçlara maşallah
okadar cok cok u bana yapsanız krallar gibi yaşatırım sizi nazmi :hehe:
yorrma benı nazmi boşuna benzın yaktırcan oraya kadar :hehe:
akşam getir saat 9 da şekerpınarda nos mos ne var ne yok takın ihtiyacınız olcak nazmi :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1078942_n.jpg
size 10 boy avans vercem moruk bide full hd video çekiyimki herşey net gözüksün :hehe:
ana :O .....