aynen kanka benım ekeye yaptıgım guzelliği sen bılıyosun bı baba oğluna yaparmı bız onu kızdırıyoruz kanka o nasıl benı kızdırıyosa benımde onu kızdırma hkkım var en azından takıyorum onu römork misali :) gerçekten arabası yuruyor yapmış babam
Printable View
Yahu şu vidyonun başka lınkı yokmu :)
FACEDE EKLE BENI VIDEO IZLE nazmidogan44@hotmail.com
NAZMİ DOĞAN
bu kadar typar varken ne gerek var
çok fena geçilmişim şu anda grurum incindi nazmi bunalıma girip geliyorum bekleyin beni
keşke mami olsaydı ogün arabayı o kaldırırdı -100 kg = 4boy winner eke yazardık mutlu olurduk :hehe:
babana saygsızılık yapma lan bidaa keserim cezanı sildiremezsinde polnet ten :hehe:
Helal olsun EKE ye maşallah
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1645208213585
şöyle bir çekim de var sanırım daha belli sonuç :)
maşallah 2 aracada
maşallah eke ye .............................
Neyin uzatmasını yapiyorsunuz anlamadım. Kimse öyle arabasında turbo arızası falan varken gazlamaz. Sıkıntı olabilir ama aracı kaldırdığına göre kendiside çok sorun yaratacak bir sıkıntısı olmadığına inanmış.
EKE çok güzel yürümüş. Maaşallah, uzatmadan herkes bunu kabul etse süper olur:D Ha şuda var EKE'yi kimseye yar etmem o benim karım olacak ahasdhaushduashduahsd
heee hacimden bahsediyorsun kanka öyle desene yaw ;)
birşey diyim mi ben o arabanın hacminin 2,7 olduğunada pek ihtimal vermiyorum aslında eğer en son eray bazı şeyleri değiştirmediyse
pistonlar bendeki pistonlar bendeyken 325 kol ve krankı vardı dolayısı ile fabrikası 2300 olan hacim bende 2500 dü ama motor açıkken değiştirdiyse 200 cc farkeder yaw lafımı olur :D
arabanın nolduguda belli değil belkida eta motor var ,eta için ölümsüz motor diyolar ya harbi ölmüyo :D:D:D