arif motorun sıkılığını sen biliyorsun haftada bir video koy buraya ne kadar stock filtre egzoz vitec gti varsa alayına mokokooo![]()
combo aracın sahibi şimdilik denemez alışsın sonra çıkartırız
ama ben sana arabayı özlettirmiycem![]()
pazar günü deneyelimmi![]()
1. sayfa harici konuyu okumadım.
Ama specler akkında yazan şu.
106 - Filtre Eksoz
Vti - Headers filtre eksoz piston vs gitmiş biton.
Bu şartlarda ve bu videoya göre ya Vti çoook yavaş yada 106 o durumda olmasına rağmen (bakımsız) çok hızlı.
Birde 106'da 60 kg fazla var demişsiniz![]()
Ben anlayamadım tam olarak.Ama 3. seçenek yok ona eminim.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
ve bırde su durum var 2.vites 70 km rollıng yapıldıysa 106 yıne cok ıyı yurumus cunku vtec ustu kalkılmıs egerkı 2.vıtes 50 de kalkılsa 106 kafa kafaya gırerdı bıtıme kadar.
106 ya maşallah...vti hakkını verememiş gibi görünüyor...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
arkadasımda vtec varken denemeler yaptıgımızda 2.vıtes 50de kalktıgımızda 2-3 boy atıyordum vtec ustu kalktıgımızda 1 boydan daha az kalıodu yanı vtec ustu cok farkettırıo burda vtec ustu kalkılmıs bırde vtec altı kalkılsa daha guzel olurdu eşit olurdu en azından ıkı aracada masallah kazasız belasız
Ja'nın sahibi denemiyo beyler dağılın![]()
Cihan, gti o zaman bendeydi, ben sürmüştüm. vtec istanbuldan yeni gelmişti selçuk diye bir arkadaşın vtecmiş sanırım, sesi gidişi duruşu gayet güzeldi yani ama bilemiyorum. specler doğru, vti yı 60 kilo arkadaş sürmüştü ben ise 120 kiloyum ( maşallah) hafifletme falanda yoktu. videolarda 4 biterken köprüden geçiyorduk 5 e atınca vtec acmaya devam edıyordu. sana bi 3. seçenek sunamam ama stock olarak eski gti ım gayet güzel kararında yürüyordu
bu arada salça olan vteccilerede teesüflerimi iletiyorum sizi tubay başkana yönlendiriyorum![]()
![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)