User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
120 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ja 106 GTI VA VTİ Ankara Roll

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara......

Emre06
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şef kadir denedinmi bal köpüğü 106 ile dedim ses gelmedi meralandım ses gelmeyince

Emre astra ile deneyecektiniz ne oldu ?? bizi merakda bırakma emre
    Daha denemedik abi onlada enkısa zamanda deniycez hafta içi sanayide bi kaç bakımını yaptırcam arabanın ondan sonra deneriz büyük ihtimalle o videoyuda baylaşırım

Emre06
    Misafir
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bizde hep hızlılar var ne demek abi ben teşekkür ederim sayende ankaradada kardeşlerimiz oldu tekrardan hayırlı uğurlu olsun bi debriyaj değiştirildikten sonra VA VTİ nin videolarını bekliyoruz.
    hafta içi onu halletceez inşallah ondan sonra bi GSİ miz var salam yürüyen onla deniycez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha denemedik abi onlada enkısa zamanda deniycez hafta içi sanayide bi kaç bakımını yaptırcam arabanın ondan sonra deneriz büyük ihtimalle o videoyuda baylaşırım
    Tabi dene kardeşim yoksa araban yürümüyor derler bilgin olsun bizim bur davar öle genç arkadaşlar alican gibi arabamın nasıl yürüdügünü görmeden yürümüyor diye bir kelime söylemiş, ama beni bilirsin ben çelik çocugun söyledigi işlere bakmıyorum

Götü kırık rs ile herkeze gider yapana kadar 3 defa gelmemize ragmen yemedigi için denemeyen sen degilmiydin alican ?

Ben sinirlenmem ama senin gibi çocuklarada kendi üzerimden prim yaptırmam .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi dene kardeşim yoksa araban yürümüyor derler bilgin olsun bizim bur davar öle genç arkadaşlar alican gibi arabamın nasıl yürüdügünü görmeden yürümüyor diye bir kelime söylemiş, ama beni bilirsin ben çelik çocugun söyledigi işlere bakmıyorum

Götü kırık rs ile herkeze gider yapana kadar 3 defa gelmemize ragmen yemedigi için denemeyen sen degilmiydin alican ?

Ben sinirlenmem ama senin gibi çocuklarada kendi üzerimden prim yaptırmam .
    walla abi ne dersen de bu bir forumda bişe demedim arkandan ahmet abi ile msnden knştk 2. si benim yemediği için deil geçiceğim arabayla nie deniyip benzin yakıyım geçti gitti söktüm herşeyi ve hala diosn ki yemedi ben yemese evime dönerim şekerpınara gazlamam kavacıkta arabamı denenir ya 3 kere geldim evet 3ündede şekerpınara çıktım snçta role çıktım gelebilirdiniz nese sorun deil maşallah kazasız belasız bin forum içinde gereksiz şeler... ben typerla yürüsün dedim sadece görsün bana öle gelmiş olabilir prim nie yapıyım çoluk çocuk ne ? nese gereksiz yere tartışmak boş olr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    götü kırık rs dediğin ile 1-2 ay önce deneseydin sökmeden herşeyi o zaman götü kırıkmı çıkıkmı belli olurdu yarın satıcam arabayı satmasam bu gün gider hks egsoz olp cai yapıp seve seve denerdim bakalm nolurdu ama geçti ondan knşmama gherek yok ben arabanı kötülemedim senin aracın sana güzel ben ahmet abiye MSN den yorum yaptm forumda milletin suratına demedim senin burda foruma yazman yanlış milletin içinde yok korktu gelmedi ne korkcam ya sabaha kdr denerim sorun deil azmı denedim şekerpınara gelsydiniz yg ilede denerdik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla abi ne dersen de bu bir forumda bişe demedim arkandan ahmet abi ile msnden knştk 2. si benim yemediği için deil geçiceğim arabayla nie deniyip benzin yakıyım geçti gitti söktüm herşeyi ve hala diosn ki yemedi ben yemese evime dönerim şekerpınara gazlamam kavacıkta arabamı denenir ya 3 kere geldim evet 3ündede şekerpınara çıktım snçta role çıktım gelebilirdiniz nese sorun deil maşallah kazasız belasız bin forum içinde gereksiz şeler... ben typerla yürüsün dedim sadece görsün bana öle gelmiş olabilir prim nie yapıyım çoluk çocuk ne ? nese gereksiz yere tartışmak boş olr
    Geçecegini bildigin araba ile denemiyormusun ? Alican sen beni ne zannediyorsun kullandıgın kelimelere dikkat et seni eglendirecek yaşları geçtim sokarım seni o arabanın içine bir ALLAH ın kuluda alamaz .
    Forumda söyle,ayrıca ahmet abine söyle ,benim için aynı şey sen nerden biliyorsunda benim arabamın nasıl gittigi konusunda yorum yapıyorsun sen kimsin sen duydunmu bizden birinin senin araban hakkında yorum yaptıgını ? duyamazsın ben senin gibi değilim çünkü .
    Benim için 60 km yol yapan bir adam benim yanıma gelecek sonrada ben başkaları ile gebzeye gazlamaya çıkacagım deneseydin görürdün geçiliyormusun geçilmiyormusun sizin gibi çocuklar geçilecegi araba ile denemez .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şefin rs le deniyecek olanlar 2 kere düşünsün derim
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçecegini bildigin araba ile denemiyormusun ? Alican sen beni ne zannediyorsun kullandıgın kelimelere dikkat et seni eglendirecek yaşları geçtim sokarım seni o arabanın içine bir ALLAH ın kuluda alamaz .
    Forumda söyle,ayrıca ahmet abine söyle ,benim için aynı şey sen nerden biliyorsunda benim arabamın nasıl gittigi konusunda yorum yapıyorsun sen kimsin sen duydunmu bizden birinin senin araban hakkında yorum yaptıgını ? duyamazsın ben senin gibi değilim çünkü .
    Benim için 60 km yol yapan bir adam benim yanıma gelecek sonrada ben başkaları ile gebzeye gazlamaya çıkacagım deneseydin görürdün geçiliyormusun geçilmiyormusun sizin gibi çocuklar geçilecegi araba ile denemez .
    kusura bakmada senin için özel gelmedin ben ataşhire genel olarak denemeye muhabbete gidiodm yaa benle burda kavgamı edicen abi deneriz sıkıntı yok kullandığm kelimede bişe yok hakkında bişede demiorm küfürde etmedim sadece ahmet abiye yürümüo gibime gelio denesin herhangi typerla filan görsün dedim vee k.bkma abi ama senin gibi foruma yazmıorm bunları genel olarak knşarak halledebilirdik sen foruma yazmayı tercih ettin atarlı giderli knşmaya gerek yok evt benden büyüksün saygım var saygısızlık etmedim ama sen yanlış knşuosn

R-Turbo
    Misafir
    Tolga ve Emre ikilisi güzel deneme olmuş. Ja'yı daha fazla görmek isteriz
    Emre tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız combo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmada senin için özel gelmedin ben ataşhire genel olarak denemeye muhabbete gidiodm yaa benle burda kavgamı edicen abi deneriz sıkıntı yok kullandığm kelimede bişe yok hakkında bişede demiorm küfürde etmedim sadece ahmet abiye yürümüo gibime gelio denesin herhangi typerla filan görsün dedim vee k.bkma abi ama senin gibi foruma yazmıorm bunları genel olarak knşarak halledebilirdik sen foruma yazmayı tercih ettin atarlı giderli knşmaya gerek yok evt benden büyüksün saygım var saygısızlık etmedim ama sen yanlış knşuosn
    Yanlışı dogruyu senden ögrencek değilim ,sen benim arkamdan konuşursun ,ben herkezin içinde seninle konuşurum farkımız olmalı .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şefin rs le deniyecek olanlar 2 kere düşünsün derim
    Fatih bende öyle dedim bakalım videoları görmek istiyorum ama çeken olursa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışı dogruyu senden ögrencek değilim ,sen benim arkamdan konuşursun ,ben herkezin içinde seninle konuşurum farkımız olmalı .
    haftaya cuma yada cumartesi Jap typer ile dener misin yaşar abi ?
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denerim paşam
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehehehe tekrardan maşallah hacım Allah nazardan kazadan korusun.

Yarın bakımını yaptırıyorum akşamına bi tekrar bakarız istiyorsan farkı kapatırım belki biraz
    gel sana bakım yapıyım şekerim
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Emre06
    Misafir
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga ve Emre ikilisi güzel deneme olmuş. Ja'yı daha fazla görmek isteriz
    Emre tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız combo
    eyvallah saolasın hafta sonu bide GSİ miz var onunla deniycez bakalım sonuç merakla bekleniyo

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanızda ne var ahmet ? yaşar da headers,düz boru,egsoz var sadece
    barnak bassam olurmu ?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel sana bakım yapıyım şekerim
    ehehehe bu ateşli yorumların yanında iyi güldürdün len

dün gece birlikteydikte niye yapmadın bakımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanızda ne var ahmet ? yaşar da headers,düz boru,egsoz var sadece
    japtada headers düz boru egsoz filtre var abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)