ne içirdiniz porsche'a ya harikuLade..tebrikLer..
Printable View
ne içirdiniz porsche'a ya harikuLade..tebrikLer..
az bari sesini duysaydık,basarbasmaz uzayıp gittin hiç bişey anlamadım,bu nasıl bir araba ! maşaallah maşaallah.
tadı damagında kaldı dimi abi :) al burdan devam et :D
http://www.facebook.com/album.php?ai...51286034914200
MasAllah kazasız belasız. vıdeodakı butun araclar gercekten cok guzel ,ozellıkle swıtzer ınanılmaz ya :)
saka gibi porsche cok cok cok basarılı masallah..
Bu tarz araclari bogazda piyasa yapmak yerine hakkini vererek kullandiginiz icin tebrikler :)
bu nasıl bir mantık yahu :):)
stock lp640 ile stock 997 nin verilerine bir bakınız isterseniz. stock gtr ile stock lp640 stock 997 turbo kıyaslaması var. drag topspeed. aralarında oyle ahım sahım bır fark olmuyor.
lambo nun aktarımı berbat. porsche un aktarımı mukemmel. ben stock 997 pdk turboS in hks560 kitli gtr ile nasıl yurudugunu gozumle gordum. porsche a ılave 50hp neler yaptırıyor.
220hp neler yaptırır cok ıyı tahmın edebılıyorum.
o degilde porsche sittir olup gitmiş :)
rollarda draglarda kosturursa bu porş efsana olur...
Ayrıca Stock motor Porsche unuttunuz sanırım
700 bilemedin 750 hp üzerine bütün dünya diyor porsche ye internala girilmesi gerektigini
850 whp dediginiz güç krankta 950 hp demektir
Beygirler bukadar kolay alınmıyor maalesef
ucmus masallah cok basarili:icon_tup:
En az 10-15 fark :)
orda lambonun yürüdüğü porsche ruf rt12 stock bir araç deil aynı şekilde evotechli gri porsche ile denendi ve lambo geçti veya kafa kafaya gittiler ve bu porschlar 650 hp civarı benim söylediğim de bu zaten 60 hp ile bu şekilde uzamaz diyorum ama 900 bg midir bilemem iki tane gt30 yarış benzini ile 1.4 bar ne verir 911 de yurtdışı siteleri gezenler az çok söyleyebilir
cok yanlısınız var. herkes turbo manı + complete exh. + ıntake kıt + yazılım ıle porsche un 650hp oldugunu soyluyor. bu buyuk bır yalan. maxımum alıcagı guc 50+70hp arası daha fazla degıl.
bu ıslemler uygulanmıs en az 5 tane ayrı porsche u hks 560 kıt takılı gtr ıle denedık arada cok komık farklar oluyor. Emre nın lp640 ı gectıgı kadar fark oluyor kısaca oyle ozetlıyım.
650hp bır porsche cok cıddı gıder. dyno ya cıkmayan aracların beygırlerıne ınanmayın.
hatta soyle soylıyım 650-700hp porsche un onunde cok az araba durur.
senın bahsettıgın porsche lar maxımum 500-530hp falandır. fazlası yoktur.
iki aracada maşallah porş ayrı bir güzel olmuş
tt'nin sahibi konuyu gorup bizi aracın gucu hakkında aydınlatırsa cok sevinicem...
Porsche'ye gerçekten maşallah fakat ben lambonun gidişine vites atışına hırlamasına hayran oldum ya:) Bu nasıl bir sestir yahu.