Masallah masallah
Printable View
Masallah masallah
Araban cok guzel emre gule gule kullan bende aldım ss headersı yazılım sart oldu
Selam arkadaşlar,
Sorularınıza cevap vermeye çalışıyim,
Race gas kullanmıyorum, Meth kit kullanıyorum.
GT30 custom turbolarla 1.7 bar basıyorum.
Motoru daha açmadık maşallah çok iyi dayanıyor ama korkuyorum. :)
3.8litre projeme başladım.
Şu andaki hızlanma değerlerine göre arabanın 800-900 hp krank gücünde olduğunu tahmin ediyorum.
0-200km 7.7sn elde ettim (Perf. box). Bu 9ff'nin 1000hp arabalarından nerdeyse 1sn daha hızlı.
Bu arabada çok fazla şey denedim, baya bilgim oldu. 3.8lt ile 1000hp'lere gelmeyi hedefliyorum ;)
Sevgiler
Emre
tskler verdiğiniz bilgiler icin aracınızın masallahı var gercekten muhtesem yuruyor...
iddalı bi kac aracla daha kesinlikle denemelisiniz diye dusunuyorum :)
tamam senin söylediğin gtr la denetelim bakalım dediğin gibi mi oluyor benim söylediğim gibimi iki porschun turbolarıda büyük söylediğin malzemenin üstüne ruf rt 12 ye 500-530hp diyorsun söyliyecek söz bulamıyorum murat ın evotech porsche ile p800 gtr la denemişliği vardı videolarıda vardı bulursam eklerim.bu araç 1.7 basıyormuş birde methanolla yürüyor :eek::eek: tamam işkembeden beygir konuşan çok ama bu işi profosyenel yapıp dyno sonuçlarını alan firmalar ruf olsun switzer olsun diğerleri olsun
bu tartısma uzar gider herkesin bildiği kendine, benim sahsi fikrim bu aracın yurusune ve uzerindeki malzemelere baktıgımda 800+ hp lerde oldugudur ben buna inanıyorum baskası neye inanmak isterse inanabilir...
murat abının eski 997tt FVD kitli buyuk turbolar var gt-r ı gecıyo o araba 100-200 6sec olması lazım...
beyler size sunu soyliyebilrim birtek 100-200 5sn nin alti vtglerle imkansiz ben biraz evvel bu havada denedim 4 kere hep 4.6 4.7 gidiyor
maşallah :)
1001hp Veyron'un 100-200km/h si bugatti.com a gore 4.9
Veyron 2020kg
Porsche'dan daha aerodinamik ve aktarmasi daha iyi olsa gerek
Patinaj yapmiyor
Bu arabada patinaj yapmiyor ve herhalde 1600kg vardir
Veyrondanda nerdeyse yarim saniye daha hizli 100-200km/h de.
Bu surelerin ciktigi kosuda bence en az 800hp var bu araba ve zaten USA de duz vites olani 20psi pompa benzini ile 141mph trap speed yapti
60-130mphde 5.8 gitti ve normal benzinle 700awhp diyor sahibi
ki
TRdeki methanolle daha yuksek basinc basiyor
Tebrikler Emre ve Switzer
cok cıddı gucler konusuyorsunuz masallah. aracın gucu olculmeden bence beygır konusmak mantıksız. zaten benım ıcın hp nın torkun bır onemı ya da 100-200 un bı onemı yok. araba yola cıkıyor mu yolda yuruyor mu o onemlı benım ıcın. bu araba yuruyor masallah. ınsallah problem yasamazsın. bence hıc kasınma dırket boyle kalsın. ben kasındım ordan bılıyorum :). stock makınadan aldıgın zevkı sonradan alamayabılırsın.
murat ın gtr ıle denemesını de tekrar ızah edeyım ıstersenız. arac hks560kıt takılı ramazanın arabası. aracın bujılerı bıtıktı deneme dedım denedı murat da 3 boy gectı. muratın beyaz arabaya gecılmezdı emınım. ama ne konussak bos cunku gecıldı :)
ama sunu belırtıyım 650hp porsche cıddı gıder. her fıltre exh chıp lı porsche a 650 dıo galerıcıler. bu yuzden porsche un gercek gucu cok onemlı benım ıcın. ben merak edıyorum. drft box ıle de olcum yapabılırsınız.
maaşallah bütün araçlara...
ey maşşallahhhhh......
bu arabanın kac bg oldugu onemlı deıl bence ...cunku geregınden fazla hızlı onemlı olanda budur .100 200ü bu kadar hızlı kac tane araba varki .
maşallah süreler şaka gibi :)
allaha emanet bütün araçlara maşallah...
Şu an sitede problem var ancak bunlar çıktı,daha kuvvetli porsche leri de eklicektim
fikir vermesi açısından..
accelerationtimes.com dan alıntıdır.
0 to 200 kph acceleration
Pos Car Time Gap
1. Porsche 997 Turbo S 10 s
2. Lamborghini Murcielago LP640 10.2 s 0.2 s
3. Porsche 997 Turbo 11.9 s 1.7 s
4. Nissan GT-R 12.2 s 0.3 s