yaw bı yorum yapmasaydınızda bızde ulan nasıl olur bu dıe ıkı gun daha gecırseydık yaw.
hemen feyk demıssınız valla hevesım kactı.
yaw bı yorum yapmasaydınızda bızde ulan nasıl olur bu dıe ıkı gun daha gecırseydık yaw.
hemen feyk demıssınız valla hevesım kactı.
Feyk olduğu ispatlanana kadar her video gerçektir.![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
özgür o süratte nosa bassa ne olur biliyomusun motorun içi acılı ezme lahmacun olur bariz feyk
200 lerde olsa tmm derımde 300 ler zaten limite gelmiş durumda her 2 arac da![]()
Belki 6,0 lt swap üstüne nos vardır diyecem ama fantazi olacak biraz.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ben 1000RR da o hızda öyle bi ivmelenme göremedim
çünkü 180in üstüne çıkmadım daha![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
130 - 160 la devirli gider gibi gidiyorlarbende inanamıyorum yada inanmak istemiyorum
yok öle bi dünyaa..
Videoyu dikkatli izlediyseniz başlığından anlarsınız arkadaşlar fake oldugunu
Subaru -Porshe killer-funny video from Bulgaria
subarunun yanından gecıyolar subaru gerıden gelıyo oyle bu huz yok bı anda 400emı cıkıyo bencede feyk mamının dedıgı gıbı hayal urunu
Bence cam car ayağını gazdan çekti.O hızda ayak gazdan çekildiğinde zaten 100 ile giderken frene basılmış kadar yavaşlanır.Gerek aerodinamik sebeplerden gerekse ivme kaybından.
Çok hafifte frene dokunduysa arkadaki elemanda gaz kesmeyip devam ettiyse olabilir ama şu varki 300 km hızda öyle ivmelenme ve 2.araçda subi ama 300 km hızla sola atladı çok keskin bir şekildeve birşey olmadı ilginç..
kesin fake buöyle ivmeleme bencede biraz aşmış gibi ne koymuşsa artık arabaya
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)