Enka'ya çıktığımızda bir video çekeriz inşallah başka türlü sonuca kavuşmaz bu konu![]()
ii sardırdı bu konu ya![]()
Denedıgın cupra sıkıntı yok ayarı acılır orjınal jant lastık takar yeşilın yaptıgını yapar sana merak etmebıde 2de denemıssın cuprayla 3de bas ıyı doluyo dıyodun arban ıcın bı bakalım fark olcak mı? sende cupra'nın 3 vıtesını görmüş olursun, tekrardan ıkı arabayada maşallah dıyelım,
bmk typr kardeşim hala inanmıyosun yani evo da chip olup olmadığına ölemi bekle ozaman yeşil cupracı kardeşimle tekrar tekrar deneriz sanırım problem olmaz gibi filtre yapıcam cooler yapıcam cihp yapıcam sana videoyu MAİL atıcam nasıl iyimi hatta senin gibi inanmayan kardeşlerime atıyımda rahatlasınlar
artık su benim arabanın konusu bi kapansa diorum![]()
benim arabamın en yavas revo lu cupra oldugunu zaten söylemiştim daha önceki mesajlarımda..
diğerlerine göre ayarlarım kısık,jantlarım büyük,lastiklerim geniş,hepsinden daha ağırım,egzos sistemlerimiz tamamen farklı..
reşit in de dediği gibi biz denediğimizde 3-4 kafa kafaya 5te çıkıyo öne aynı bnm evoX la oldugum gibi..
Bu kadar hırs yapmaya hiç gerek yok..dünya küçük illaki istnbl dakilerin işi olur ankraya yola düşer,ankaradakilerinde istanbula tanışılıp denenir bakılır görülür..
konu burda modifiye kimin arabaya harcıyacağı parası çoksa o önde olur![]()
Only Flying is Better...
ibo arkadaslarda yazmıs zaten benim bildigim fark olarak yazılım ve jant var..
@bmk
bilemem ben gordugumu deneneni soyluyorum.. bi gun ankaraya yolun duserse senin aracınla da deneriz goruruz o zaman nedir ne değildir. Su an baska revouyla deneyene kadar kadar malesef sadece KUK la karsılastırabiliyoruz.. Yazılım farklılıkları olabilir fakat ankaradaki havadan vs bahsetmişsin, bizim aracımızda dusuk avansla yurumek zorunda kalıyo ankara oldugu için.. KEV halinde KMD pompa vardı su an aracımızda bizim pompamız ve yeni yazılımımız var.. Arac KEV halindan en az 5 boy daha hızlı![]()
her iki araçta çok güzel araçlar.ikiside güzel yürümüş maşallah.
ama cupra gerek sağlam motoru, gerek varolan kapasitesi ve yapılan başarılı yazılımla öne çıkmış.
Sarma konusuna gelince, 350 hp ustu gucte onden cekişli bi arabanın, 4 derece buz gibi havada sarmaması gibi birsey olamaz.. Yazın belki sarmaz lastikler evet ama w sınıfı bi lastigin 4 derecede tutabilcegini dusunmek hayal olur.. Tabiri yerindeyse bokumuz donuyodu o aksam..
sizin gibi insanların yüzünden *** atmalarnız yüzünden emin olun 100 insandan 50 si araba denemiyo böyle giderse bizde denemizcez.hadi bi karşılaştırma daha açın dolu cupramı yoksa egsozlu evo x mi diye hahahhahahahahhahah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)