User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
277 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Cupra vs Evo 10

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enka'ya çıktığımızda bir video çekeriz inşallah başka türlü sonuca kavuşmaz bu konu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dedıgın ımkansız bende evo 10 sst denedım bıde rollde daha hızlı duz evo10dan,egsozlu ıntakelı wasgetelı evo 7-8boy,gt30lusuylada denedık gt35+methanol kıtlısıylede denedım merak etme sız kendınızı kandırmaya devam edın,sadece egsozlu evo10 deneme gerek yok boşuna benzın yakarız,
    arkadaşım sen rahat ol sst li komple egsozlu+filtreli+chipli evo x i 5 e attığım anda ayırmaya başlıyorum sen rahat ol tekrardan ona göre evoları ayır bence cupra var cupra var

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii sardırdı bu konu ya

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen rahat ol sst li komple egsozlu+filtreli+chipli evo x i 5 e attığım anda ayırmaya başlıyorum sen rahat ol tekrardan ona göre evoları ayır bence cupra var cupra var
    Denedıgın cupra sıkıntı yok ayarı acılır orjınal jant lastık takar yeşilın yaptıgını yapar sana merak etme bıde 2de denemıssın cuprayla 3de bas ıyı doluyo dıyodun arban ıcın bı bakalım fark olcak mı? sende cupra'nın 3 vıtesını görmüş olursun, tekrardan ıkı arabayada maşallah dıyelım,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmk typr kardeşim hala inanmıyosun yani evo da chip olup olmadığına ölemi bekle ozaman yeşil cupracı kardeşimle tekrar tekrar deneriz sanırım problem olmaz gibi filtre yapıcam cooler yapıcam cihp yapıcam sana videoyu MAİL atıcam nasıl iyimi hatta senin gibi inanmayan kardeşlerime atıyımda rahatlasınlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmk typr kardeşim hala inanmıyosun yani evo da chip olup olmadığına ölemi bekle ozaman yeşil cupracı kardeşimle tekrar tekrar deneriz sanırım problem olmaz gibi filtre yapıcam cooler yapıcam cihp yapıcam sana videoyu MAİL atıcam nasıl iyimi hatta senin gibi inanmayan kardeşlerime atıyımda rahatlasınlar
    bence yap guzel olur aracın,ama cupracılar senle 2de denıyosa sende 3de dene bence ayıp olmasın onlara, yıne maşallah derız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denedıgın cupra sıkıntı yok ayarı acılır orjınal jant lastık takar yeşilın yaptıgını yapar sana merak etme bıde 2de denemıssın cuprayla 3de bas ıyı doluyo dıyodun arban ıcın bı bakalım fark olcak mı? sende cupra'nın 3 vıtesını görmüş olursun, tekrardan ıkı arabayada maşallah dıyelım,
    sana gülüyorum sadece 3 te rool nesir sölermisin 4 çeker arabayla. bu arada evonun orj. ebat 245 40 18 unutma 195 60 15 değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yap guzel olur aracın,ama cupracılar senle 2de denıyosa sende 3de dene bence ayıp olmasın onlara, yıne maşallah derız
    geçmek veya geçilmek umrumda olmaz ama cupracı kardeşlerimle direk 0 dan kalkmak nasıl olur sence 1 tırı kim sokar ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana gülüyorum sadece 3 te rool nesir sölermisin 4 çeker arabayla. bu arada evonun orj. ebat 245 40 18 unutma 195 60 15 değil
    bızdede 225 40 18jant var, ozaman bence lastıgın genısse bence 2dede basma al 1 e bas, 1500kg evo10 kg agır deneme hıc, sıfırdan kalkarım adapazarına gel ama 3dede basıcaz sıfırdan kalkıp 290cıkarız 3de basıp 290cıkarız

Kaa scirocco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupralar coook hızlandıı cooook maşallahh hepsineeeeeeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık su benim arabanın konusu bi kapansa diorum

benim arabamın en yavas revo lu cupra oldugunu zaten söylemiştim daha önceki mesajlarımda..
    diğerlerine göre ayarlarım kısık,jantlarım büyük,lastiklerim geniş,hepsinden daha ağırım,egzos sistemlerimiz tamamen farklı..

reşit in de dediği gibi biz denediğimizde 3-4 kafa kafaya 5te çıkıyo öne aynı bnm evoX la oldugum gibi..

Bu kadar hırs yapmaya hiç gerek yok..dünya küçük illaki istnbl dakilerin işi olur ankraya yola düşer,ankaradakilerinde istanbula tanışılıp denenir bakılır görülür..
    konu burda modifiye kimin arabaya harcıyacağı parası çoksa o önde olur
    Only Flying is Better...

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    revo lu cupra ıle tum specler esıtmı erhan.pompası,basıncı,kilosu,deneme anındakı aractakı kısılerın agırlıkları,lastık capları flan.

revo ıle arada baya fark var cunkı.sadece yazılımdanmı yoksa ıkı arac arasında cıger farkıdamı var
    ibo arkadaslarda yazmıs zaten benim bildigim fark olarak yazılım ve jant var..

@bmk

bilemem ben gordugumu deneneni soyluyorum.. bi gun ankaraya yolun duserse senin aracınla da deneriz goruruz o zaman nedir ne değildir. Su an baska revouyla deneyene kadar kadar malesef sadece KUK la karsılastırabiliyoruz.. Yazılım farklılıkları olabilir fakat ankaradaki havadan vs bahsetmişsin, bizim aracımızda dusuk avansla yurumek zorunda kalıyo ankara oldugu için.. KEV halinde KMD pompa vardı su an aracımızda bizim pompamız ve yeni yazılımımız var.. Arac KEV halindan en az 5 boy daha hızlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızdede 225 40 18jant var, ozaman bence lastıgın genısse bence 2dede basma al 1 e bas, 1500kg evo10 kg agır deneme hıc, sıfırdan kalkarım adapazarına gel ama 3dede basıcaz sıfırdan kalkıp 290cıkarız 3de basıp 290cıkarız
    reşit boşa anlatıyosun olm adamın araba uçuyo ama sadece ankarada sen ne anlatırsan anlat keşke senle bi deneseydi çok zevkle seyrederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki araçta çok güzel araçlar.ikiside güzel yürümüş maşallah.
    ama cupra gerek sağlam motoru, gerek varolan kapasitesi ve yapılan başarılı yazılımla öne çıkmış.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarma konusuna gelince, 350 hp ustu gucte onden cekişli bi arabanın, 4 derece buz gibi havada sarmaması gibi birsey olamaz.. Yazın belki sarmaz lastikler evet ama w sınıfı bi lastigin 4 derecede tutabilcegini dusunmek hayal olur.. Tabiri yerindeyse bokumuz donuyodu o aksam..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit boşa anlatıyosun olm adamın araba uçuyo ama sadece ankarada sen ne anlatırsan anlat keşke senle bi deneseydi çok zevkle seyrederdim.
    hee ucuyo itirazınmı var?bizimki ankarada ucuyo madem seninki heryerde ucuyodu gelip deneseydin boşa traş yapma.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin gibi insanların yüzünden *** atmalarnız yüzünden emin olun 100 insandan 50 si araba denemiyo böyle giderse bizde denemizcez.hadi bi karşılaştırma daha açın dolu cupramı yoksa egsozlu evo x mi diye hahahhahahahahhahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee ucuyo itirazınmı var?bizimki ankarada ucuyo madem seninki heryerde ucuyodu gelip deneseydin boşa traş yapma.
    birincisi akıllı konuşcaksın senin karşında çoçuk yok tamam sizi cagırdık ortada buluşalım dedik olmadı arkdaşının masraflarını karşılıcam dedim gene olmadı getirn evox deniyelim hodri meydan ortak bi yerde buluşalım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi akıllı konuşcaksın senin karşında çoçuk yok tamam sizi cagırdık ortada buluşalım dedik olmadı arkdaşının masraflarını karşılıcam dedim gene olmadı getirn evox deniyelim hodri meydan ortak bi yerde buluşalım?
    seni öreticen akıllı konuşmayı seninde karşında bebe becik yok ben burdayım hala sölüyorum getirin viper la bire denerim en fazla geçer sizin yaranız var sanırım arabama *** ata ata bi hal oldunuz yok chipli yok bilmemne diye ben burdayım her zaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)