maşallah iki aracada
Printable View
maşallah iki aracada
cvc nin sesi cok güzel masallah her ikisinede :)
maşallah her iki aracada...
bursa hızlanıyo:D
çekim de araçlar kadar güzel olsaymış keşke :)
düzgün çekimler geliyo birazdan :)
Öncelikle maşallah araçlara 2 side iyi.
İlk olarak (bu) Sunny'i draga hazırlanmış bir 106 ile aynı tutuyorsanız size gülerim sadece :)
Sunny'i kötülemiyorum yapamamda drag performansını bilen bilir.
Aracınıza maşallah.Ben 106 fanatiği değilim yanlış anlamayın lütfen.
Sadece bir soru sorucam size komik olucak soru ama yinede yazmak istedim.
Çünkü Efvtec nickli arkadaşımız gerekeni söylemiş ama siz aynı kararda değilsiniz.
Demişsinizki slick'lerle ve araçlar hafif olarak denemişsiniz.
Sizin specleriniz belli maşallah gayette güzeller.Bu specteki bir Vti'ın yürürnü bir çoğumuz bilir Sunny ide geçmişsiniz.
Peki Slickli hafifletilmiş filtre eksoz yazılımlı ve sadece 14.60 lı (13.59 demiyorum yada daha başka bir oran e düşüğünü yazdım) bir 106 yı geçebileceğinize kendiniz inanıyor musunuz?
Şakayı bırakalım lütfen inandırıcı olun.
Amacım kesinlikle polimik değil.Emin olun o yorumunuzu görmesem konunuza yazacağım tekşey olurdu oda "Aracınıza maşallah speclede gayet güzel yürürüde" derdim ama ne yazıkki bir konuda tüm yorumları tek tek okumak gibi bir alışkanlığım var.
Yinede tabiki Maşallah aracınıza emek verdiğiniz speclerde gayet güzel.Konunuzu dağıttıysam kusura bakmayın silinsim mesajım.
Maşallah iyi yürüyen 2 araç
yorumuna şöyle bir açıklık getireyim dostum :) sunny'nin speclerinde bi 106 dan bahsediyoruz biz
slick
iç aksam sökük
düz boru , son susturucu
filtre
bu ayarda bi 106 yi 0-400 de neler yaptığımı bilmek bile istemezsin ki sunny'nin de neler yapacağı ***** :)
Sunny'nin speclerindeki 106 lafı sizden ilk defa çıktı şuan :) Şimdi durum daha makul halde lur böylelikle.
Siz bu speclerdeyken Slickli içi komple sökük komple eksozlu güzel şekilde yapılmış filtreli sağlıklı bir 106'ya neler yapıcağınızı bilmek isterim açıkçası.Ben dağ tepe taş olucağını hiç sanmam bence yanılmaktasınız :) Durumlar deişir.
Heleki sizin specklerinizde yani 13.59 lu içi sökük slickli filtre yazılım eksozlu bir 106 yani sizinle aynı koşullarda neler olur bunun farkındasınızdır sanırım :icon_tup:
Not:Bu arada sadece takılığınız yere değil tüm meajıma cvp yazmanızı isterdim.Bende sadece burayı yazsamışım keşke herkez gibi.Uğraşmamış olurdum.Yinede tşk.ler
106 ya benzetilen araç benimki mi yoksa sunny mi bi okur musun dostum :D bu videolar çok ta yanıltmasın çünkü ilk 2 videoda anlaşılıyor lastikler slicks olmasına rağmen sürekli patinajda kaldım kafamı s....m mis gibi potenzalarımı çıkartıp bunları taktım :rolleyes: sölediğin speclerde bir 106 var aslında onla mı denesem bide merakımızı gidermiş oluruz :beuj:
vtidan ne kadar güzel bi filtre sesi geliyo ya maşallah.. cigeri saglam aletin ;)
süperde vites atıyosun bu arada tebrik ederim ;)
araçlara maşallah...CVC nin sesi fenaymış...:)
Evet onu fakettim bence sizde Slick olmasına rağmen özellikle 2. videoda çok sardınız ztn o yüzden Sunny geçmiş.Ama 3. kalkışınız ve 1 gayet iyi bence :icon_tup:
Biz denedik bahsettiğimiz speclerde ama sonuç sürekli net oldu.Araçtan araca büyük farkla oluyor tabiki vti ve gti aynı değil ama vti da gti da gerçekten sağlıklıysa sonucu ben iyi biliyorum.Çevrenizde varsa o speclerde gerçekten sağlıklı bir Saxo yada 106 denemenizi bende isterim gayette zevk alırsınız :icon_tup:
Bu arada söylediğiniz gibi İTR egz. + motor içi + itr cams ve s300 yapar yürüyeni birde desteklerseniz işte o zaman efsane olur :)
Not: Emmenizde ön tamponu yutcak bu arada maşallah ses çok iyi :)
maşallah araçlara :icon_tup:
ilk defa bu kadar iyi vites atıyorum dragda yavaş yavaş alışıyorum makinanın sesine :) drag pek sevmem rollingciyimdir :D filtremi seviyorum yaa eyvallah dostum :icon_tup:
eyvallah dostum :)
valla şuan için ep3 hayallerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum eğerki olmaz da cvc ye yüklenirsek çok güzel şeyler olucak inşallah hayırlısı ya :)
eyvallah dostum :)
ikisenede maşallah...vtı ın senıne kurban kısa ne guzelde bitiyor öylee :))