cliver Nickli Üyeden Alıntı
Bu bir gerçekki türkiyede illeagal yapılan draglarda hep böyle tartısmalar oluyo ben gectım sen gectın durumları bence arkadaslar arasında olmamalı böyle şeyler en azından yarıs sonrası 2 insan birbirini tebrık etmeli sonra bi yere gıdıp cay kahve içilmeli biliyorsunuz ki bu işler hep paraya bakıyor gün geliyor vos vos gibi bi araba bile modifiye sonrası supraları gecebiliyor mesela insanları drag yapmaktan soğutuyor bu gibi tartışmalar bence drag yapyorsak ve videoya cektıysek konuyu acmadan önce yarıstıgımız arkadasada sorup öyle acmak lazım konuyu çünkü bu konu böyle uzar gider nissancı arkadasa göre o haklıdır hondacı arkadasa görede kendı cünkü herkez kendi bakıs acısını yazıyor benim gözümdede aynı yürümüş araçlar 0-400 de eşitler bence şöförlükten kaynaklanan burun farkları olur anca neyse bence konuyu toparlamak lazım el emeği göz nuru her 2 arabada emek harcamanın ne demek olduğunu gayet iyi bilirim 2 arkadaşada gerçekten tebrikler araçlarınız güzel gidiyor kazasız belasız cezasız gazlamalar gönül kalmasın birbirinizin gönlünü alın bence hocam esen kalın..